Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- 25

• 39 552
  • 774
  •   1
Отговори
# 570
И аз имам въпрос: Като се прави ЗЕТ кога се плаща оплождането - при подписването на договора за замразяване или преди трансфера?
аз платих преди трансфера, много ми е далеч да ходя заради това.

Т.е. платила си замразяването в предишен месец, а оплождането отделно заедно с трансфера ли?

# 571
Днес ми  беше пункцията. Трябва ли да пия още от капките Кавит?

Не. Спирай ги. Даже след трансфера сигурно ще имаш и фракси.

# 572
  • София
И аз имам въпрос: Като се прави ЗЕТ кога се плаща оплождането - при подписването на договора за замразяване или преди трансфера?
аз платих преди трансфера, много ми е далеч да ходя заради това.

Т.е. платила си замразяването в предишен месец, а оплождането отделно заедно с трансфера ли?
3 дни преди трансфера платих всичко, освен пункциите.
при мен бяха 3 замразявания и 4 оплождания.

# 573
Здравейте момичета, не знам дали съм в правилната темичка.... newsm78. Днес си взех епикризата от хистероскопията. Към кого трябва да се обърна за разчитане на резултата? Хистерото го прави д-р Шефкетова. На кой телефон мога да я открия? Малко съм притеснена. Резултата ми е: Фрагменти от аденоматозен ендометриален полип. Ендометриум в пролиферативна фаза.. Някоя от вас имала ли е подобен резултат?

# 574
  • София
Днес ми  беше пункцията. Трябва ли да пия още от капките Кавит?

Не. Спирай ги. Даже след трансфера сигурно ще имаш и фракси.

Благодаря ти. Че забравих да питам

# 575
 nina_sunshine, не се тревожи Simple Smile В моята епикриза пише почти същото. Какво ти каза Шефкетова преди да те пусне да си ходиш след хистерото? За кога да си запишеш час? А и тел. едва ли ще ти помогне за повече разяснения.

# 576
  • София
Момичета, пуснах си контрола на ТСХ, свалила съм го до 0.84.
Притеснява ме да не е вече много ниско, трябва ли да спра Л- тироксин или пак при д- р Начев да си запиша час?

# 577
Иля , моето беше 0,64 преди две седмици и ми казаха, че е перфектно.

# 578
  • София
Иля , моето беше 0,64 преди две седмици и ми казаха, че е перфектно.

О, супер, мерси Кристи!  Hug
Сега само трябва да разбера, дали да продължавам с хаповете.

# 579
  • В сърцето на любимия човек
Иля - Резултата ти е супер, но продължаваш с хаповете при всички случаи  Peace Начев държи преди опит да е под 2, а в първи триместър - под 1. Най-вероятно ще ги пиеш до 6м след раждане, ако нямаш автоимунен процес и само ТСХ ти е малко по-високо, поне така ми обясни на мен. Обади му се и му кажи какъв ти е резултата, кога ще стартираш опит и искай да ти изчисли дозата след положителен тест, ако ще започвате скоро (прави се на базата на последните изследвания и килограмите ти). Може да не се наложи да ти увеличи дозата, а може и да я вдигне малко, но това само той ще прецени.

ПП: Ако нямаш телефона му, пиши ми , ще ти го изпратя.

# 580
  • Ст. Загора
Момичета, имам един такъв въпрос: от спешния телефон връщат ли обаждане? Вече няколко пъти звъня, на всеки час горе долу и все ми затварят. А имам нужда да се свържа с тях!

# 581
Здравейте- Прегнила къде се бие? Забравих да питам, трябва довечера да си го сложа.

В дупето.
Мерси, там ми го биха Simple Smile Пия си и капките и утре съм на Пункция. За първи път ми е и днес почивам и се моля да не ми се спука фоликула и всичко да е ок. Ще пробванме на естествен цикъл.  Има ли някой утре на Пункция?

# 582
  • София
Пънче Heart Eyes, страхотна си, много благодаря!  Hug
Продължавам да пия хаповете и ще звънкам на Начев.

Жалко, че Стаменов го няма точно, когато си мислех, че ще ми даде зелена светлина да започваме с опита.
Сега ми е притеснено, че заради конференции и отпуски ще останем за септември, но ще си чакам, няма какво друго да направя.

# 583
  • София
До колкото разбрах доки се връща на 18.06дано не испуснете момента.  bouquet

# 584
  • София
До колкото разбрах доки се връща на 18.06дано не испуснете момента.  bouquet

Да, но ако реши да съм по дълъг протокол трябва да ми се бие блокираща инжекция на 17.06, с един ден ще пропуснем месеца.
Сега се надявам да е решил да съм по къс, но вече имам два неуспеха с този тип и си мисля, че е по- логично да съм по дълъг.
Утре ще разпитам Шефкетова, при нея ме записаха.

Общи условия

Активация на акаунт