Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- 25

• 39 555
  • 774
  •   1
Отговори
# 555
Като стана въпрос за лаборатория, Надежда имат ли отделна генетична лаборатория, или изпращат пробите за изследване в 'Геника'? Искам да повторя изследванията си още веднъж, но няма смисъл, ако работят със същата лаборатория да е там.

Изпращат в Геника.

Напротив, имат си собствени генетици, които работят и в катедрата по медицинска генетика към Медицинския университет.

Благодаря ви.
Да, аз знам, че имат генетици, въпросът е дали тези генетици имат осигурена лаборатория, в която да правят изследванията или просто дават консултации, а обработките се правят в Геника?

# 556
  Биопсията болезнена ли е и упойка слагат ли

# 557
  • Варна

Долу-горе преди две страници в тази тема обсъждахме това...

# 558
ketii, аз усетих лека болка, не е необходимо да се слага упойка.

# 559
ketii, аз усетих лека болка, не е необходимо да се слага упойка.
Благодаря, SAB-f   newsm51

# 560
Mоже ли да ми изпратите GSM номера на д-р Шефкетова на лични?

# 561
Мен също не ме боля.

# 562
  • Пловдив
Момичета, док ми назначи хормони за щитовидната жлеза и имунологични след неуспешния опит и днес ги пуснах и с имуноложката се видях, но това което ме притесни от резултата на хормоните са завишени тат и мат и в този ред на мисли д-р Начев кога идва в клиниката и как става записването? ТСХ е супер 1.98  Party Имунологичните ще са готови в четвъртък, а в петък съм при док за коментар.

# 563
Този месец е бил само на 07.06 и ми казаха, че няма записан друг ден до края на месеца, но пък можеш и ти да звъннеш и да питаш.  Hug

Последна редакция: сб, 14 юни 2014, 16:12 от kukkanen

# 564
Като стана въпрос за лаборатория, Надежда имат ли отделна генетична лаборатория, или изпращат пробите за изследване в 'Геника'? Искам да повторя изследванията си още веднъж, но няма смисъл, ако работят със същата лаборатория да е там.

Изпращат в Геника.

Напротив, имат си собствени генетици, които работят и в катедрата по медицинска генетика към Медицинския университет.

Възможно е...
На мен сегашното изследване на ембрионите след кюртаж ми казаха, че ще го изпращат в Геника.

Явно зависи от изследванията. Кариотип и за тромбофилия те ги правят, ПИД също. Но дали самите изследвания физически са в Надежда - не знам.

# 565
И аз имам въпрос: Като се прави ЗЕТ кога се плаща оплождането - при подписването на договора за замразяване или преди трансфера?

# 566
Здравейте- Прегнила къде се бие? Забравих да питам, трябва довечера да си го сложа.

# 567
  • София
И аз имам въпрос: Като се прави ЗЕТ кога се плаща оплождането - при подписването на договора за замразяване или преди трансфера?
аз платих преди трансфера, много ми е далеч да ходя заради това.

# 568
  • Варна
Здравейте- Прегнила къде се бие? Забравих да питам, трябва довечера да си го сложа.

В дупето.

# 569
  • София
Днес ми  беше пункцията. Трябва ли да пия още от капките Кавит?

Общи условия

Активация на акаунт