Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- 25

• 40 539
  • 774
  •   1
Отговори
# 690
пънче-мънче, потвърдиха, че д-р Райков е на работа на 23.06. Hug

Да се похваля, че СГ е идеална по всички показатели - ужасно съм щастлива!
Педпочитам на мен да ми има нещо, отколкото на него... сега обаче се чувствам виновна. Confused

Най вероятно аз не съм разбрала  newsm78
Не се вкарвай във филми предварително мила ,  в тази борба трябва да сте двама  Hug  . Хайде стискам палци всичко да е наред !   bouquet

# 691
  • В сърцето на любимия човек
kukkanen - благодаря за информацията  Hug

# 692
За диагностична има ли отделна цена и с упойка ли се прави (местна или обща)?
Правят се с кратка обща упойка. Различни са цените, но диагностичната хистероскопия може да премине в оперативна. За пациента всичко преминава лесно, събуждаш се, дават ти аналгетик, само ако се налага, и си лежиш, докато дойде Док да ти каже, какво е установил.

Последна редакция: чт, 19 юни 2014, 00:00 от mammita2012

# 693
  • Пловдив
Добро утро, момичета!
Аз да се оплача....едва ли ще ви кажа нещо ново, защото при всички предполагам е така, но просто изнемогваме с паричките вече....  Cry  Уж ЕЦ, пък....предния месец непредвидени 450 за замразяване на ембрионче заради лоша МБ, сега пък стимулация....Бяхме се разбрали с д-р Персенска, че ще замразим ембриончето и сега живи и здрави да изкараме още една яйцеклетка и да пробваме със смесен трансфер. Бях се подготвила отново за клостилбегит, защото на мен ми влияе добре...предния месец беше с хубаво качество яйцеклетката, но и аз правя по принцип дебела лигавица и клостилбегита не ми я изтънява фрапиращо. Да, но не..Вчера ми изписа армидекс и 8 ампули менопур по две през ден....Много се учудих...Първо, защото за пръв път чувам този армидекс за стимулация и второ заради инжекциите...Не знам какви са й били съображенията, за да направим такава стимулация, а не само с хапчета..... newsm78 но не можах и да я питам, защото си чаках хормоните и от манипулационна ми казаха какво ми е изписала....
Изобщо малко се обърках вчера....На прегледа имах мъници вдясно, но в ляво я чух да казва, че имам един 20 и затова ще ми пусне хормоните и спрямо тях да ми каже дали изобщо ще пия армидекс....Така се притесних....това какво значи, че имам задържан ли? И ако да - не пречи ли за стимулацията или на пункция ще ми го извадят и него? Сигурно много тъп въпрос зададох...   Embarassed Пък и ако имаше нещо притеснително щеше да излезе на резултатите и щом след като излезе естрадиола, тя ми е назначила тази стимулация, значи всичко е ок, нали?  Praynig
Цял ден чаках вчера, и за преглед, и за резултатите и накрая като ми сервираха още 250лв. за инжекциите и се втрещих, защото не го бяхме коментирали с нея...Но каквото-такова..Не бива да се съмнявам в преценката й, а и не го правя, просто ще се надявам всичко да е за добро....
Единственото хубаво в случая е, че ще си бия поне менопурите сама....побърквах се да търся мед. сестри с тези мерионали на инсеминациите и ми беше голям проблем...След като менопур-а е подкожен, значи ще се пробвам сама..
Иначе да си продължавам л-аргинин, омега3 и инофолик, нали? За качеството....Ще се радвам ако някоя от вас, която е ползвала този армидекс да сподели резултата, защото ме озадачи това лекарство...знам, че изписват фемара освен клостил, но за това не бях чувала...
Много целувки за хубав и усмихнат ден от мен! 
bouquet

# 694
Някой днес да се е свързвал за записване на час? От час звъня, никой не вдига.

# 695
Някой днес да се е свързвал за записване на час? От час звъня, никой не вдига.

Аз записах час днес в 9.00 , но сигурно зънях 1 час.

# 696
Момичета, според вас  възможно ли е теста да отчете верен резултат 20 дни след прегнила?

# 697
Прегнил-а се изчиства до 10 дни. След 20 дни, ако теста е положителен, то със сигурност не е от Прегнил-а  Peace

# 698
За диагностична има ли отделна цена и с упойка ли се прави (местна или обща)?
Правят се с кратка обща упойка. Различни са цените, но диагностичната хистероскопия може да премине в оперативна. За пациента всичко преминава лесно, събуждаш се, дават ти аналгетик, само ако се налага, и си лежиш, докато дойде Док да ти каже, какво е установил.
  Аз трябваше да правя диагностична,но премина в оперативна защото имах малко полипче.Упойката е пълна.Аз платих 330лв-миналата година

# 699
Благодаря ти , направих 5 теста положителни са. иначе ми биха 5000 pregnil, надявам се да е истина Simple Smile

# 700
Благодаря ти , направих 5 теста положителни са. иначе ми биха 5000 pregnil, надявам се да е истина Simple Smile

Пусни един кръвен за всеки случай  Peace

ПП: Сега видях, че са ти били само 5000 единици и сте действали по библейския начин, така че направо на около 10 дневно закъснение може да видите точица. Успех Hug

# 701
  • София

Истина е! На мен ми биха на 01.06. 5000 единици и тестовете са ми отрицателни!
 Тихичко честито, Анит!   bouquet

# 702
  • Пловдив
Пусни един кръвен за всеки случай  Peace
ПП: Сега видях, че са ти били само 5000 единици и сте действали по библейския начин, така че направо на около 10 дневно закъснение може да видите точица. Успех Hug
Пънче-мънче, извинявам се за глупавия въпрос, но какво имаш предвид, че са действали по библейския начин?

# 703
Ако някой ходи в клиниката може ли да попита дали всички доктори отиват на конгреса или ще остане някой дежурен между 29.06 и 02.07

# 704
Пънче-мънче, извинявам се за глупавия въпрос, но какво имаш предвид, че са действали по библейския начин?
Бебето е станало със секс и таймирана овулация  Wink

Общи условия

Активация на акаунт