Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- 25

• 40 511
  • 774
  •   1
Отговори
# 705
kriki  Вчера бях при д-р Стаменов, той каза, че изпраща всички доктори на конгреса и той ще работи сам в клиниката.   

# 706
  • Варна
Вчера за пръв път се видях с д-р Стаменов, определено ни впечатли въпреки, че беше 22часа ни посрещна много приветливо беше се информирал предварително за нашият случай, усетих много лично отношение.
И да премина към въпросите може ли някой да ми разкаже за биопсия на матката какво представлява как протича и каква е цената
Може и на лични да не занимаваме другите.
Благодаря предварително Simple Smile

# 707
  • В сърцето на любимия човек
kriki  Вчера бях при д-р Стаменов, той каза, че изпраща всички доктори на конгреса и той ще работи сам в клиниката.   
Shocked
Горкия, сякаш му е малко работата в момента...

# 708
благодаря Алексаа, искрица надежда значи имам

# 709
  • София
А август всички лекари почиват, нали?
Тоест ако не успея да се вредя за юли да си знам, че оставам за септември.

Dreams_come_true, успя да ме разсмееш.  hahaha

# 710
  • Пловдив
Dreams_come_true, успя да ме разсмееш.  hahaha

То и аз сега се смея сама на себе си, ама е на, не можах да схвана и срам не срам си питам  Embarassed Crazy   Joy Joy Joy

Пънче-мънче, извинявам се за глупавия въпрос, но какво имаш предвид, че са действали по библейския начин?
Бебето е станало със секс и таймирана овулация  Wink

Благодаря те и мила за отговора на моя тъп въпрос  Embarassed Crazy Hug

Joy Joy Joy

# 711
Ние трябваше да следим овулация след 27.06 Thinking
Какво се случва в такива ситуации - д-р Стаменов най-вероятно ще поеме по-сериозните манипулации, а има ли други лекари, към които се прехвърлят по-лесните?  Rolling Eyes

anit87, честито и от мен! Hug

# 712
Крики на мен Персенска ми каза, че мъжете ще бъдат в клиниката. Дано не е само Стаменов, че не знам как ще се справи  Shocked

# 713
 newsm68 Най-накрая успях да се свържа, голяма мъка, голямо чакане.  И генетичните са ни ОК, това добре, е сега остава да се събудят яйчниците ми и всичко ще е наред. Вече повече от месец пия Инофолик, но нещата стават по-зле...никакви фоликули, ама даже и един няма на този цикъл.
Приемам предложения за реанимиране на изпадналите ми явно в кома яйца-храни, добавки и т.н. Laughing

# 714
  • София
mishoko мога да ти препоръчам Л- аргинин подобрява кръвообращението, специално на мен ми помага, за образуването на фоликули /поне така си мисля/, но може би трябва да се внимава с дозата, аз пиех по 1 хапче /1000 мг/ на ден, но забелязвам вече на два пъти, че като съм много редовна в пиенето в първата половина от цикъла, овулацията ми се измества напред и обикновенно като отида на преглед вече ми е висок ЛХ.

# 715
  • София
До колко часа преглежда д-р Стаменов?
Днес имам час за 21.30, но сега ми пуснаха смс за закъснение 100 мин, това означава да съм там в 23.00, нали?  Rolling Eyes
Толкова късно до сега не съм била на преглед и питам да не объркам нещо.  Blush

# 716
  • Варна
До колко часа преглежда д-р Стаменов?
Днес имам час за 21.30, но сега ми пуснаха смс за закъснение 100 мин, това означава да съм там в 23.00, нали?  Rolling Eyes
Толкова късно до сега не съм била на преглед и питам да не объркам нещо.  Blush

Абе много, много не им вярвай на тези СМС-и... Понякога наваксват. Най-добре гледай към 22.00 да си там.

Аз пък от 4 дена се опитвам да се свържа на телефона за болнични, епикризи и изследвания и не мога. Или дава заето, или никой не вдига, или вдигат и затварят...  #Cussing out
Звъннах на телефона за запазване на часове, но там нямало как да ми кажат колко струва изследването, което пуснахме на 05.06. Да съм звъняла пак на колегите й - имали работа, затова не вдигали.... ЧЕТИРИ дни, поне по 20-30 пъти на ден....  newsm61
Имам чувството, че тая работа без скандал няма да мине тоя път...  #2gunfire

# 717
Джаз, мерси. Дано да не е сам Стаменов, че наистина ще е много изморен. Според мен той ще реши кой ще поеме и кой може да отложи за след няколко дни, като се върнат колегите му

# 718
  • София
Абе много, много не им вярвай на тези СМС-и... Понякога наваксват. Най-добре гледай към 22.00 да си там.

Кали, благодаря, ще отида по- рано да не ми е притеснено.  Hug

# 719
Момичета, да ви попитам колко време продължи стимулацията при тези от вас, които са били по дълъг протокол?Знам, че е индивидуално, знам, че лекарят преценява, но си правя едни сметки без кръчмар  Laughing, та затова питам
ще съм мноооого благодарна , ако ми дадете малко инфо, поне при вас как е било

Общи условия

Активация на акаунт