Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- 25

• 40 503
  • 774
  •   1
Отговори
# 735
  • София
rooni, Elena_S мен също ме вълнува този въпрос, но честно казано не мисля, че някой ще ви отговори, може би по добре да се насочите в темите за донорските яйцеклетки, но опре ли въпроса за цената /знам, че зависи от стимулацията, но срещам суми от 5 до 15  хиляди/ и как точно стоят нещата никой нищо не пише във форума, евентуално може да ви отговорят на лични. Преди време едно момиче явно беше писало в друга тема подробни обяснения на процедурата и колко и е струвало, след което в по долните постове и благодаряха, но след това се беше редактирала и всичко беше изтрито, така че и аз не успях да прочета.
Аз все още не съм стигнала до там, но си имам едно на ум и ми се ще да съм наясно с нещата но уви...

# 736
rooni, Elena_S мен също ме вълнува този въпрос, но честно казано не мисля, че някой ще ви отговори, може би по добре да се насочите в темите за донорските яйцеклетки, но опре ли въпроса за цената /знам, че зависи от стимулацията, но срещам суми от 5 до 15  хиляди/ и как точно стоят нещата никой нищо не пише във форума, евентуално може да ви отговорят на лични. Преди време едно момиче явно беше писало в друга тема подробни обяснения на процедурата и колко и е струвало, след което в по долните постове и благодаряха, но след това се беше редактирала и всичко беше изтрито, така че и аз не успях да прочета.
Аз все още не съм стигнала до там, но си имам едно на ум и ми се ще да съм наясно с нещата но уви...
Благодаря за отговора. Разбирам, че цената варира ... Аз си мислих , че ще е близо 10 000 лв   (яйцеклетката + инвитрото) , но гадаем . За да си имаме детенце бихме дали всичко и знаем , че разходите са големи и чакането също е продължително , но си струва . Просто искахме да знем с какво се захващаме .

# 737
Иля, къде е връзката между деган и яйцеклетките? Аз го пия често, дори вчера ми го биха на инжекция. /имам мигрена и ниско кръвно/ Притеснявам се, че може да повлияе, а пък то току виж било положително.  Grinning

# 738
  • София
съпружка, и аз съм с мигрена и ниско кръвно и пия Деган по време на кризи.  Wink
До колкото разбрах, лепенките и Дегана имат ефект върху лигавицата и качеството на яйцеклетките, за повече не разпитвах, че ми беше жал за Стаменов в 12 ч. през нощта да го задържам още.

# 739
Трябва ни нова тема!

# 740
  • София
Благодаря за отговора. Разбирам, че цената варира ... Аз си мислих , че ще е близо 10 000 лв   (яйцеклетката + инвитрото) , но гадаем . За да си имаме детенце бихме дали всичко и знаем , че разходите са големи и чакането също е продължително , но си струва . Просто искахме да знем с какво се захващаме .
Доста под 10000 излиза. Ако си заведете близък да дари, просто плащате стимулацията и вашия трансфер, тоест излиза колкото стандартен опит. Естествено става веднага и не се чака, като ви дават яйцеклетки от друга жена, не тази която Ви е позната/ роднина.

# 741
  • София
за чхг как се действа  newsm78
каса, лаборатория или регистратура, каса, лаборатория.

и нещо не ми работят данните за проверка на резултати, явно имат валидност.

# 742
  • гр. София
регистратура, каса, лаборатория

На регистратурата помоли да ти дадат постоянна парола за достъп.
Успех.  Praynig Praynig Praynig

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 743
Нареждам се с метлата да събера прашец за късмет. newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm28 newsm28 newsm28 newsm28 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79. Благодаря шоколадче дано да имам твоя късмет!

# 744
rooni,Elena_S, ще ви кажа как протече моят донорски опит.Заведох моя близка,стимулираха я по къс протокол,плащах ме прегледите , хормони ,стимулация,пункция,оплождане,замразяване и трансфери.Нейните яйцеклетки си бяха за мен само ,че извадиха 18я а оплодиха 12я с материал от моя мъж от които 1я беше незряла, 6 спряха развитие явно и те са били незрели,до пети ден останаха 5 бластоциста но трите не бяха добри.А 6 я така и неми се изясни къде изчезнаха.И най лошото е че донорката ми беше с хиперстимулация и се наложи спешна операция на която и отстраниха десния яйчник и две трети от левия .      

# 745
rooni,Elena_S, ще ви кажа как протече моят донорски опит.Заведох моя близка,стимулираха я по къс протокол,плащах ме прегледите , хормони ,стимулация,пункция,оплождане,замразяване и трансфери.Нейните яйцеклетки си бяха за мен само ,че извадиха 18я а оплодиха 12я с материал от моя мъж от които 1я беше незряла, 6 спряха развитие явно и те са били незрели,до пети ден останаха 5 бластоциста но трите не бяха добри.А 6 я така и неми се изясни къде изчезнаха.И най лошото е че донорката ми беше с хиперстимулация и се наложи спешна операция на която и отстраниха десния яйчник и две трети от левия .      

Ужас Shocked

# 746
Ужас, и това в прехвалената клиника надежда  Shocked
Цял живот ще се чувствам виновна и ще се самообвинявам ако това се случи със сестра ми  ooooh! По-добре анонимен донор...

# 747
Ужас, и това в прехвалената клиника надежда  Shocked

Това не го разбирам. Такива неща се случват навсякъде. В Надежда по-често просто защото правят повече пункции, в пъти повече от другите. Чиста математика е.

Амини, ако не ти харесва клиниката, просто не отивай там. Аз по същата причина не ходя в няколко други клиники. Въпрос на усещане е, не толкова на информация от препатили.

# 748
Aleks_pld Благодаря, страхотна си  Hug !А да попитам колко време продължи стимулацията при теб, говоря за същинската-колко дни поставя  инжекции?

# 749
Ох зайо, знам ли и аз какво е най-доброто за мен Sad Искам да чуя и друго мнение, освен текущото, напоследък се въртя в един затворен кръг  #Crazy

Извинете ме, че реагирах по-остро, ние за себе си сме си приели рисковете, но когато пострадат други хора е тежко Cry

Общи условия

Активация на акаунт