Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръчителните методи за лечение на разстройство при малки деца?
Какво е мнението за даването на бисептол на деца с диария?
Кои пробиотици са подходящи за деца с разстройство?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръчителните методи за лечение на разстройство при малки деца?
Форумът предлага популярни естествени лечения за разстройство. Препоръчва се диета, богата на оризова вода, варени картофи, банани и естествени чайове като чай от джоджан. Подчертава се значението на хидратацията и осигуряването на пробиотици за възстановяване на чревната флора. Общото мнение е, че в повечето случаи при леки симптоми на разстройство антибиотиците не са необходими.
-
Какво е мнението за даването на бисептол на деца с диария?
Мненията относно даването на бисептол са предимно отрицателни. Много майки споделят, че не биха дали този антибиотик при диария, особено когато детето няма температура и общото му състояние е добро. Според тях подобна терапия не е оправдана и вместо това се препоръчва използването на естествени средства и хидратация.
-
Кои пробиотици са подходящи за деца с разстройство?
-
Как трябва да се подхожда към антибиотиците при лечение на деца?
-
Как да се справяме с хранителните предпочитания на децата по време на разстройство?
Много се притеснявам и не знам защо нещо ми подсказва да не и давам Бисептол-а! Моля за вашето мнение, много ще съм ви благодарна. Страшно мн съм притеснена, не знам какво да правя!!!!!!!!!!!!!!!!!!!