СЕДМОКЛАСНИ резултати - очакване - седмична (30.05-05.06)

• 96 775
  • 1 873
  •   1
Отговори
# 1 005
А резултати от другите матури (английски, история, физика и химия) има ли вече и къде да ги проверим, моята дъщеря все не е разбрала или пък крие и не ми ги казва  newsm78

на нашите деца ги казаха в у-ще

# 1 006
  • Пловдив

Звездопад, имаш чудесна дъщеря!  bouquet Браво на детето.Laughing  bouquet Заслужава най-доброто - пожелавам й да я приемат на първо класиране в първата позиция от заявлението. Grinning Поздравления и на теб, че така си я възпитала.   bouquet На всички форумски майки им пожелавам да изкарат възможно най-спокойно до излизане на резултатите и дано да бъдат удовлетворени от оценките на децата си! Още веднъж благодаря на всички отзивчиви и позитивни хора тук!   bouquet  bouquet  bouquet

Много благодаря за милите думи!   Simple Smile
Пожелавам ви същото, дано радостта споходи всички ни!  Hug

# 1 007
  • В тъмната гора.
А резултати от другите матури (английски, история, физика и химия) има ли вече и къде да ги проверим, моята дъщеря все не е разбрала или пък крие и не ми ги казва  newsm78

Отдавна излязоха резултатите, още в края на миналата седмица бяха нанесени като текущи оценки в дневниците на класовете. Даже нашият класен им ги намъдри и в бележниците. Оценките от НВО - други предмети не излизат на сайта на МОН, а се проверяват и оповестяват по училищата.
Твоята госпожица явно нещо се спотайва.

# 1 008
  • София
А резултати от другите матури (английски, история, физика и химия) има ли вече и къде да ги проверим, моята дъщеря все не е разбрала или пък крие и не ми ги казва  newsm78

В училище ги проверяват и в училище им ги казват. И то още на следващия ден или по-следващия. Въпрос на огранизация вътре в училището.

# 1 009
  • София

Резултатите от НВО по другите предмети се съобщават в училище. Ако дъщеря ти не знае и ако ти много държиш да ги разбереш - само там - в училище отиваш и питаш.

# 1 010
# 1 011

Отдавна излязоха резултатите, още в края на миналата седмица бяха нанесени като текущи оценки в дневниците на класовете. Даже нашият класен им ги намъдри и в бележниците. Оценките от НВО - други предмети не излизат на сайта на МОН, а се проверяват и оповестяват по училищата.
Твоята госпожица явно нещо се спотайва.
При нас също не се знаят, току що ми се обади да ми съобщи за първата оповестена по география.

# 1 012
  • Русе
Не е задължително. Нашите още не са им ги казали, въпреки, че отдавна са проверени доколкото знам.

# 1 013
Ако някой може да каже какво са дали като задача на изпита по изобразително изкуство, ще съм много благодарна.  Hug

Дунди , и вие ли сте на матурата по рисуване ?

# 1 014

Резултатите от другите матури трябва да им ги кажат в училище - обикновено учителите по конкретните предмети.

# 1 015
  • София
Не е задължително. Нашите още не са им ги казали, въпреки, че отдавна са проверени доколкото знам.

И при нас. Даже вчера по география децата са питали и госпожата им отговорила, че
директорът ги знае, но учителката - не  Thinking

Влязох вчера в електронния ни дневник - за втория срок има нанесени общо четири оценки  ooooh!
Надявам се, че няма да има изненади (за мен) накрая на годината  Mr. Green

# 1 016
  • варна
Успех дечица !!!
 Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 1 017
Мерси! Вече нямам търпение!

# 1 018

Резултатите от НВО по другите предмети се съобщават в училище. Ако дъщеря ти не знае и ако ти много държиш да ги разбереш - само там - в училище отиваш и питаш.

Благодаря на всички Ви за бързите отговори! Явно са излезли, но не са много за казване...

# 1 019
  • Пловдив
Ако някой може да каже какво са дали като задача на изпита по изобразително изкуство, ще съм много благодарна.  Hug

Дунди , и вие ли сте на матурата по рисуване ?

аз събирам инфо за следващата година. А твоята девойка ходи ли на курс или уроци по рисуване?

Общи условия

Активация на акаунт