СЕДМОКЛАСНИ резултати - очакване - седмична (30.05-05.06)

• 96 578
  • 1 873
  •   1
Отговори
# 1 170
  • София,Младост 3
да, вече не излиза. резнаха хакерите.

За какви хакери става дума , като излизат всички данни на децата 3 имена ЕГН . Май МОН отново се изложиха.

Аз се обаждах в МОН и от там ми казаха сайта е хакнат, като им казах как така е хакнат като излизат всички данни на децата 3 имена ЕГН , госпожата си глътна граматиката.Пита кой е сайта от който гледам оценките и измънка, че оценките ще бъдат публикувани в 17.00ч.

# 1 171
О, не скъпа, това не може да бъде плод на аматьори. Това е направено от хора имащи досег със системата.

# 1 172
То всеки горе-долу може да си направи сметката за резултатите на своето дете, но има и фрапиращи различия на предположение и резултати.

# 1 173
  • София
Според мен при първо влизане сайтът даваше връзка към оценките на детето със същия идентификационен номер, но от миналата година. След това оправиха връзката към тазгодишната база данни, затова залагам, че вторите оценки бяха истинските.

# 1 174
  • Русе
според мен не е хакнат, а специалиста по ИТ се е издънил волно или неволно.

мога да се съглася с Кармела, има логика.

# 1 175
Учителка на дъщеря ми им е казала, че това са резултатите и че понякога, когато министерството рестартира сайта могат да се видят за кратко. Praynig Дано да е така!
Кои са верните? Първите или вторите?

Нямам представа! При първото ми и единствено влизане в сайта снимах резултатите и ги изпратих на дъщеря ми на ММС. А след това, когато прочетох, че са фалшиви и се обадих да и кажа. Почти веднага след това тя ми се обади и каза това, което им е казала госпожата.

# 1 176
  • София
Според мен при първо влизане сайтът даваше връзка към оценките на детето със същия идентификационен номер, но от миналата година. След това оправиха връзката към тазгодишната база данни, затова залагам, че вторите оценки бяха истинските.
Аз също ...

# 1 177
  • в морето до колене
Версията на Carmela Biscuit ми се вижда най-логичната до момента.  Peace

Аз нищичко не разбирам от материята, затова се въздържам от спекулации и мнение.

# 1 178
  • на вълнолома
Някой обърна ли внимание на номера, който излиза с резултатите. Съжалявам, че не го снимах, но сега се сетих, че нашия номер започва с 02, а при резултатите ми направи впечатление, че нулата я нямаше.....ЕГН при резултатите нямаше - само номер и три имена, сигурна съм, втория път огледах

Последна редакция: ср, 04 юни 2014, 12:41 от peikovaaa

# 1 179
Учителка на дъщеря ми им е казала, че това са резултатите и че понякога, когато министерството рестартира сайта могат да се видят за кратко. Praynig Дано да е така!
Кои са верните? Първите или вторите?

Нямам представа! При първото ми и единствено влизане в сайта снимах резултатите и ги изпратих на дъщеря ми на ММС. А след това, когато прочетох, че са фалшиви и се обадих да и кажа. Почти веднага след това тя ми се обади и каза това, което им е казала госпожата.
Ако после разбера, че не са верни, ще се обадя на господари на ефира и който трябва да си понесе вината!

# 1 180
При нас резултатите първоначално бяха:
  МАТ 3,702/3,512      БЕЛ 4,021/4,427
При повторното зареждане:
  БЕЛ 5,8/5,475           МАТ 5,6/5,306
Фрапиращи оценки, които предизвикаха прединфарктно състояние....

Вторите оценки са близки до очакваното... Смятам, че са верни.
И аз имам потвърждение от МОН, че официално резултати не са качвани.

# 1 181
Хора , пийте по едно валерянче и изчакайте до 17.00 часа
Тази истерия само ще ви побърка , а нервите са ценно нещо Simple Smile

# 1 182
Като пресмятах по формулата за БЕЛ по никакъв начин не мога да получа оценка 5,663 Има нещо грешно и в това, което качиха и втория път

# 1 183
  • София
Като ви чета се радвам, че нямам достъп и нищо не съм видяла  Mr. Green Поне живея в щастливо неведение.

# 1 184
Моля , пак да качите формулите за БЕЛ и мат .  Laughing
Аз докато се натуткам и сайта го спряха .  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт