СЕДМОКЛАСНИ резултати - очакване - седмична (30.05-05.06)

• 96 472
  • 1 873
  •   1
Отговори
# 1 410
  • София
Браво на децата и успех нататък  Grinning

Русалката ми се губи  Grinning

Не се губи Peace Гледа "Големите надежди"  и си почива от седмокласната лудница. По повод оценките - ами хем съм доволна, хем не съвсем. При едната девойка  има сериозно разминаване по единия предмет между онова, което очаквахме и реалното. Вероятно става дума за грешно пренесени отговори от самата нея. Хубаво пеех аз , че се проверява, ама кой да чуе... Утре все пак ще  видя работата й. При другата нещата са  точно каквито се очакваше, балът е над 35, а за къде ще стигне или не ще се чуе нататък Simple Smile Казвам последното по повод една мини-статистика от нашето училище. Нематематическо, квартално ОУ, а само в него има поне 6-7 момичета с бал над 35.

# 1 411
   Kora, при такива оценки за какво ви е статистика? Редите си желанията според истинските желания на детето и чакате. Статистиките служат най-вече на балове около 32-33, макар че и там не знам доколко помагат, освен за успокоение на родителите. Ако ученикът не харесва даден език, ще прати ли родителят там детето си само защото статистиката показва, че влиза?

# 1 412
  • София
А да си живеят с фалшивата надежда, че балът ще стигне за някое от най-желаните училища, а се окаже, че по статистика има поне три пъти повече деца преди тяхното? То не пречи пак да се запишат, но човек има някаква представа закъде е по-вероятно да стигне този бал. И за много високите балове има значение, защото при вероятността детето да влезе до трето желание, трябва много да е сигурно как да ги нареди. То и тая работа не е лесна.

# 1 413
  • София
Момичета, някой има ли линк към статистика с резултатите от ДЗИ в 12 клас за София от миналата година?
Интересно ми е да видя раздробено по училища каква е успеваемостта по БЕЛ и другите предмети,
преди време бях гледала, но сега не намирам.

# 1 414
Аз също ще отида да видя работата по
Математика. Просто да си знаем..моя е решил последната задача по начин, непосочен в ключа с отговорите-искам да видя дали са му отнели точки само от това или и от разписването на предходната..
Иначе ние ще сме от тези дето ще чакат статистиките, за да преценяваме шансове ..мат 5,606/бел 5,325-момък. Очаквахме малко повече и по бел, ама нейсе!
Той изпадна в страшна депресия, не иска да погледне нито миналогодишните балове, нито искал да гледа статистиките после..всичко за него е или черно или бяло-още не е дозрял да търси нещо между двете крайности..

Последна редакция: ср, 04 юни 2014, 22:09 от Johnny Bibin

# 1 415
  • София
При последната задача смятам, че не са рязали точки за решаване по друг начин. Щерката я е решила по различен от посочения начин и според оценката, която има следва да са и дали 10 точки за нея, защото точките, които ни липсват са от 2 сигурно сбъркани задачи в първи модул и нерешени поради липса на време три подточки на 21 задача.

# 1 416
Здравейте!  Simple Smile
Ние минахме миналата година по тоя път и тези емоции.
Стискам палци на всички деца да заемат местата,които желаят. Peace
Тази година племенницата ми е наред.
Искам да попитам по математика на втория модул дават ли се точки ,като миналата година ,за всичко,което е направено или само за напълно решена задача?

# 1 417
  • София
За момче е доста добър балът. Да му мислят момичетата.

# 1 418
Ние имаме неправилно решено подусловието с процентите, и една задача за две точки от първи модул според това което проверихме веднага. Той ми цитира отговорите, не се съмнявам във верността им. Затова мисля че е от последните.. newsm78

За момче е доста добър балът.
Ха дано:-) добре че ще имам дъъълга почивка докато другите двама се запържат на тоя огън:-)

# 1 419
Смятах, броих, гледах....да им е честита хуманитарната гимназия на моите най-добри ученички. Оффф, пак няма да е ЕГ. ooooh! Живот и здраве да е, макар че ще ми е криво известно време... Confused

# 1 420
Някой дали спомена, че варненци са публикували: " Уважаеми родители и ученици,

Статистики от резултатите от НВО ще бъдат публикувани след 12.30 часа на 05.06.2014 г. ".
Вероятно навсякъде ще изчакат министЕрката да се изложи на пресконферанса и тогаз ще качват статистики.

# 1 421
Бал около 35 за СМГ и малко повече за ЕГ. Горе-долу както ги смятахме предварително.
И за мен статистиката е важна, защото е един от основните ориентири. Чисто за успокоение даже, предпочитам да зная къде горе-долу се намираме, спрямо останалите. Все пак форумските деца са твърде малко, за да можем да смятаме.
Погледнах отгоре-отгоре статистиките на Бургас. И на мен ми се струва, че има лек спад в баловете, което ме учудва (мислех, че тази година ще са много по-високи).
Дано наистина утре има статистика и за София.
Браво на дечицата. Геройчета са те.

# 1 422
Може ли някой да ми обясни (че отскоро съм руса) как се разчита общата статистика МАТ и БЕЛ?

# 1 423
Може ли някой да ми обясни (че отскоро съм руса) как се разчита общата статистика МАТ и БЕЛ?

Сбор от оценките по двата предмета. Следва графа колко деца са с оценки в съответния интервал...

# 1 424
  • Вече на светло в София
Здравейте!  Simple Smile
Ние минахме миналата година по тоя път и тези емоции.
Стискам палци на всички деца да заемат местата,които желаят. Peace
Тази година племенницата ми е наред.
Искам да попитам по математика на втория модул дават ли се точки ,като миналата година ,за всичко,което е направено или само за напълно решена задача?
Не би трябвало да има разлика.
Успех на племенничката
 Peace

Общи условия

Активация на акаунт