СЕДМОКЛАСНИ резултати - очакване - седмична (30.05-05.06)

• 96 522
  • 1 873
  •   1
Отговори
# 1 215
На страницата на училището на дъщеря ми е даден линка към оценките. Децата и ние сме спокойни и доволни, че успяхме да си проверим верните оценки.

# 1 216
  • София
Вече няколко пъти, а и в другия сайт се потвърди второто. За статистиката:

БЕЛ 5,067 / 5,175
МАТ 5,733 / 5.513

момиче, София

При това положение бала ни излиза 33,71, което ако нещата са като миналата година би следвало да ни ощастливи по първо желание.
Вече съм в очакване на статистиката на МОН за оценките.

п.п. Допълвам за подготовката ако някой статистически го интересува. Не сме ходили на уроци или школи. Заложихме на усилена самоподготовка с консултации при нужда с госпожата(класна) по БЕЛ в училище. Изключителен късмет имаме с нея. Това което постигна щерката го дължи на нея и собствената си упоритост. Иначе по МАТ при нужда помагахме със съпруга ми при запъване с някоя задача. В училище също имаме чудесен преподавател по математика. На база на това смея да твърдя, че с добри преподаватели в училище при мотивирано и трудолюбиво дете може да се изкарат хубави резултати на изпитите.

Последна редакция: ср, 04 юни 2014, 13:58 от loveforever

# 1 217
Нашите оценки сега са като вторите, които излизаха преди сайтът да блокира. В училище никой нищо не знаел.

# 1 218
  • Варна
На мен защо постоянно ми дава,че не е намерен ученик с посочените данни?
http://7klas.mon.bg/ провери тук

# 1 219
  • София
Имам въпрос:
Госпожата по математика е казала, че оценката ще окаже голямо влияние върху годишната.
Това трябва да е оценката по НВО от първия модул нали
Да от първия модул е оценката за училище
Дунди няма човек останал без училище  Hug

# 1 220
  • София,Младост 3
И нашите резултати излязоха същите, като втория път и като тези които очаквахме.

БЕЛ за кандидатстване 5.719

МАТ за кандидатстване 5.925

Момиче

Това са резултатите, вече излязоха и в страницата на МОН
 newsm44

ГОРД съм с моето  момиче.  newsm51

# 1 221
  • на вълнолома
Поздравления за вас и децата ви  bouquet, за мен тези високи оценки обаче са мираж Embarassed и тотала за кандидатсване за нас е:
БЕЛ: 4,481
МАТ: 4,575
МОМЧЕ
 ....струвами се, че информатика и икономика ще ги видим през "крив макарон". Остава надеждата....да си призная, разочарована съм, очаквах да се представи по-добре.

# 1 222
сега е ред на статистиките ...

дали ще се покачат баловете ... не знам
след първоначалната радост от грешните резултати, сега с новите /верните/ може и никъде да не приемат момчето  Confused

БЕЛ 3,800 / 3,975
МАТ 2,000 / 3,075

та не всички са отличници де
да не забравяме, че най-важното е да са живи и здрави - може да стане човек на изкуството! и ние сме под очакваното(от майка му Embarassed), но като се сетя, че на бел беше с 38 гр. температура.... Tired иначе - засега - бел 4.733 /4.688
                                                             математика 4.800/4.481

# 1 223
На мен на новия сайт (7klas.mon.bg) ми излизат:

Момче

МАТ  5,925
БЕЛ  5,663

това за кандидатстване.

Като гледам на око за СМГ и НЕГ ще му стигне, колкото и да се вдигнат баловете, ама ще видим дали оценките са истински и статистиката какво ще покаже.

# 1 224
официално е!!   Sunglasses момчето ми се очертава с бал 35,252 за ЕГ и 35,552 за СМГ, което ми дава нужното спокойствие до класирането някъде

# 1 225
Поздравления за вас и децата ви  bouquet, за мен тези високи оценки обаче са мираж Embarassed и тотала за кандидатсване за нас е:
 ....струвами се, че информатика и икономика ще ги видим през "крив макарон". Остава надеждата....да си призная, разочарована съм, очаквах да се представи по-добре.

Ей момиче спокойно! Много важно. Детето ти е живо и здраво, като не е икономика и информатика ще е нещо друго. С това не свършват нещата. Минала съм по тоя път, от опит го знам. Твоите амбиции нямат нещо общо с тези на детето! И не се е справило никак лошо за протокола. Да не смяташ, че всички са ОТЛИЧНИЦИ. Не приемай извадката само форумски деца. Има и други!!!

# 1 226

Наистина, баловете ще са космически тази година.
[/quote]

Едва ли, предвид факта, че синът ми с 5, 36 и и 5, 01 и още едно момче от класа му, са с най-високите оценки за момчета. А класът им е много силен по принцип. Нашият бал е 32.74, ще чакам статистиката и тогава ще започваме да редим желанията.
Браво на всички деца и успех: на първо класиране, първо желание!   Hug

# 1 227
  • на вълнолома
Поздравления за вас и децата ви  bouquet, за мен тези високи оценки обаче са мираж Embarassed и тотала за кандидатсване за нас е:

Ей момиче спокойно! Много важно. Детето ти е живо и здраво, като не е икономика и информатика ще е нещо друго. С това не свършват нещата. Минала съм по тоя път, от опит го знам. Твоите амбиции нямат нещо общо с тези на детето! И не се е справило никак лошо за протокола. Да не смяташ, че всички са ОТЛИЧНИЦИ. Не приемай извадката само форумски деца. Има и други!!!
Благодаря ти! Кога трябва да излезе статистиката? По области ли е или общо за страната?

# 1 228
  • Банкя
Моят пък днес е на рисуване и не мога да му видя номера , че да проверя.
Трябва да чакам до 15ч да свършат и още 1 час докато се прибере.
Краката са ми омаляли.
Не очаквах такова притеснение.

# 1 229
Благодаря на всички - научих много неща тук и то навреме  Hug Един въпрос  - тъй като едната от близначките ми се е справила доста по-добре от другата ( 34,7) , ако другата поиска в същата паралелка трябва да се запише или може и в друга паралелка , в същото училище?

Общи условия

Активация на акаунт