Javari.co.uk /de /fr - място за боси стоножки - 76 от 30.05 до 30.06.2014

• 43 388
  • 474
  •   1
Отговори
# 435
Момичета, обмислям тези маратонки Liebeskind, но не съм сигурна за номера. Хванала съм 38 номер на 42Е, как ви се струва, като цена? А и имам някакъв спомен за несъответстие с едни кецове, ама дали бяха Liebeskind или Frye?  newsm78
Как стои въпроса с номерата на маратонки и спортните им обувки, за ботуши е ясно, че отговарят?
Търся си маратонки за ходене, не за тренировки,  за тях си имам други. Умирам си от яд, че не грабнах преди време от ВИП-а, от онези готините Airstep Whistling ooooh!

# 436
  • София
goddess, аз имам кецове Liebeskind и си отговарят абсолютно точно на номера.

# 437
  • София
http://www.amazon.de/dp/B00CBA2LRW/ref=pe_386171_38075861_TE_item

Момичета, какво мислите за тези ботуши /не на тази цена/
Попреведох мненията с Гугъл преводача, но не всичко разбрах - немския не ми е силен  Embarassed
И аз се чудих на един чифт от склада, но доколкото успях да си преведа, са умалени.

# 438
Да не би Джавари да затваря  newsm78
Всички сайтове ме препращат към амазон.
Да. Стават част от Амазон и само там ще продават, сайтовете javari бяха до тук.
И край с безплатната доставка и връщането 365 дни?

За съжаление да.
В такъв случай единственото, което остава да кажа е, че има и нещо положително в цялата работа  Grinning
По правилата на Амазон, може да върнеш стока до 30 дни без да се аргументираш и ти възстановяват пощенските  Grinning Аз и без това, по-често пазарувах напоследък от немския амазон.
Предимно за детето, на намаления наистина е изгодно да поръчаш от Германия на английски адрес. Нали в Англия няма ддс на детските стоки и това са допълнителни -20%, а доставката е около 3-4 евро.

# 439
  • Пловдив
http://www.amazon.de/dp/B00CBA2LRW/ref=pe_386171_38075861_TE_item

Момичета, какво мислите за тези ботуши /не на тази цена/
Попреведох мненията с Гугъл преводача, но не всичко разбрах - немския не ми е силен  Embarassed
И аз се чудих на един чифт от склада, но доколкото успях да си преведа, са умалени.

Да, едното мнение казва, че са с половин номер умалени, останалите пък казват, че са точни  newsm78
Мъжът ми има няколко чифта на марката и са точни и много качествени, но дамски не съм взимала  Rolling Eyes

# 440
  • Sofia
Момичета, обмислям тези маратонки Liebeskind, но не съм сигурна за номера. Хванала съм 38 номер на 42Е, как ви се струва, като цена? А и имам някакъв спомен за несъответстие с едни кецове, ама дали бяха Liebeskind или Frye?  newsm78
Как стои въпроса с номерата на маратонки и спортните им обувки, за ботуши е ясно, че отговарят?
Търся си маратонки за ходене, не за тренировки,  за тях си имам други. Умирам си от яд, че не грабнах преди време от ВИП-а, от онези готините Airstep Whistling ooooh!

За мен никога не е имало размер на добра цена от тях Sad Гледам тези сега

# 441

За съжаление да.
В такъв случай единственото, което остава да кажа е, че има и нещо положително в цялата работа  Grinning
По правилата на Амазон, може да върнеш стока до 30 дни без да се аргументираш и ти възстановяват пощенските  Grinning Аз и без това, по-често пазарувах напоследък от немския амазон.
Предимно за детето, на намаления наистина е изгодно да поръчаш от Германия на английски адрес. Нали в Англия няма ддс на детските стоки и това са допълнителни -20%, а доставката е около 3-4 евро.
Пробвах, ама не. Не ми даде - 20%, заради разликата в ДДС-то, а и доставката за един чифт детски обувки беше 6 евро. Ех, направо ми е мъка за джаварито...

ПП Грешка от моя страна, дава -20%.

Последна редакция: чт, 26 юни 2014, 10:38 от Джогифен

# 442
  • София

За съжаление да.
Изобщо не е вярно че можеш да връщаш и ти възстановяват пощенските Weary. Върнах една чанта, която ми бяха изпратили в грешен цвят ,  пуснах им я по пощата, сканирах разписката, доставиха ми новата във правилният цвят, но не пожелаха да е доставката до Б-я, при което аз трябваше да си  плащам доставка 2 пъти + връщането на грешната, написах им после 5 писма сигурно- никакъв отговор от продавача, писах и на Амазон, - те не могли нищо да направят. Е щом е така аз пък няма да пазарувам и им написах че съм безкрайно разочарована, още първата поръчка ме прецакаха- край, май трябваше да си задържа грешната чанта и да не им я връщам, излезе че си я платих почти още веднъж.

# 443
  • София
Ама нали за продавач Амазон говорим, аз затова от външни продавачи не пазарувам.

# 444
  • София
Ама нали за продавач Амазон говорим, аз затова от външни продавачи не пазарувам.

Може и да не е бил продавач Амазон, ама щом е от техният сайт- както и да е - няма да се излъжа повече.

# 445
Търся си маратонки за ходене, не за тренировки,  за тях си имам други. Умирам си от яд, че не грабнах преди време от ВИП-а, от онези готините Airstep Whistling ooooh!

За мен никога не е имало размер на добра цена от тях Sad Гледам тези сега
Много ми харесват тези Еърстеп, ама за маратонки 200лв няма да дам Naughty

С две думи, казваш да ги взимам ли? Laughing

Иля,  bouquet значи 38 ще ми е ок и на бос крак, че основно така ги нося маратонките.
Ботушите им 37 ми заспаха, обаче с маратонки много ме е страх, все някакви, като че ли умалени ми идват, искам да ми е широчко.

# 446
  • на морето
Имам два чифта кецове на Liebeskind  и мисля, че точно си отговарят на размера. Има малко местенце отпред на пръстите, което е добре, че стъпалото не е като заклещено отпред. Аз лично съм много доволна от марката. Peace

# 447
  • Sofia
Аз нещо не ги залюбих Liebeskind и затова не изказвам мнение  Peace И аз за маратонки толкова парА не давам  Stop Ще чакам да ги намалят Wink

# 448
rori100bouquet

Аз нещо не ги залюбих Liebeskind и затова не изказвам мнение  Peace И аз за маратонки толкова парА не давам  Stop Ще чакам да ги намалят Wink
Помня аз, че ти имаше един или два несполучливи опита с техни кецове.
Надявам се с маратонките да не са се изложили. Laughing

# 449
  • Варна
Получих тези сандали Neosens, 38 номер. Притеснявах се, че ще са ми широки но не са. Отговарят си на номера, каишката за закопчаване е удобна и не се усеща.

Общи условия

Активация на акаунт