Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за отстъпките в онлайн магазините?
Какви са впечатленията на потребителите от качеството и удобството на обувките, закупени онлайн?
Какви са мненията за валутните калкулатори в онлайн магазините?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за отстъпките в онлайн магазините?
-
Какви са впечатленията на потребителите от качеството и удобството на обувките, закупени онлайн?
-
Какви са мненията за валутните калкулатори в онлайн магазините?
-
Какво е мнението на участниците за отстъпките в онлайн магазините?
-
Какви са впечатленията от намаленията в онлайн магазините през последната година и как се сравняват с предишни години?

Гледам
. Върнах една чанта, която ми бяха изпратили в грешен цвят , пуснах им я по пощата, сканирах разписката, доставиха ми новата във правилният цвят, но не пожелаха да е доставката до Б-я, при което аз трябваше да си плащам доставка 2 пъти + връщането на грешната, написах им после 5 писма сигурно- никакъв отговор от продавача, писах и на Амазон, - те не могли нищо да направят. Е щом е така аз пък няма да пазарувам и им написах че съм безкрайно разочарована, още първата поръчка ме прецакаха- край, май трябваше да си задържа грешната чанта и да не им я връщам, излезе че си я платих почти още веднъж. 
значи 38 ще ми е ок и на бос крак, че основно така ги нося маратонките.
Ще чакам да ги намалят