Ясновидци/врачки - тема 24

• 128 137
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
Не знам дали Цеца е от най-користните. Аз съм виждала далеч по-користни. С мен е била много точна откъм отношение и двата пъти. Способностите й да предсказва точно още ги проверявам, посоката горе-долу улучи на комбинирано гледане от карти и кафе (първия път само на кафе беше доста частична работа). Макар и така леко накъсано и мъгляво. На момента ми беше объркано, едва след няколко месеца и един куп събития започна да излиза това и онова и мога да кажа, че позна.
Но понеже гледам говорите за магии, макар че има друга тема за тях, да си кажа - първия път отидох при нея в кофти период от живота ми. Тя веднага го отдаде на магия и предписа ритуали. Аз си направих углушка. Отидох пак след няколко месеца и тя видя разведряване. Явно обаче ме помнеше, защото ми каза, че явно просто е бил лош период.
Не мисля, че ми говореше за ритуалите користно, по-скоро беше разминаване между нейните и моите разбирания и нагласи: тя вярва в магии, аз съм доста по-скептична и резервирана на темата. Така че използвайте усета си да прецените дали сте в лош период или наистина има магия. Също така понякога в живота си си имаме работа с доста криви хора - факт, който невинаги имаме кураж да приемем и е далеч по-лесно да извиним с магии. Животът в България не е лесен. А може би и като цяло живеем във време, в което трудно се оцелява. Гледайки портрети, правейки ритуали и прочие не може да замести куражът и ежедневното старание, които трябва да приложим, било то за са постигнем нещо или да преминем през трудния период.

Мъдро!      bouquet
И аз съм на път да отрека магиите /след поредното щавене/.  Embarassed

# 241
До сега всички врачки казват за един роднина, че паник атаките му са от стрес. Е да ама личният му лекар смята, че полипа който има в един от синусите оказва влияние върху кръвообращението на главата и от там понякога има пристъпи на ниско или високо кръвно. Май е по-скоро за УНГ хирург, а не за врачка. Те врачките всички проблеми с кръвното ги казват, че са от стрес, но човекът се храни нормално, движи се много, пие много вода, сърцето и бъбреците му да чукна на дърво са идеални и няма някакъв особен стрес. Те и на мен пророкуваха затлъстяване а фактически съм като вейка и имам нужда да натрупам малко. Май повечето врачки просто говорят общи приказки - стрес, не си почиваш, твоите приятели ти завиждат и пр. Но това не ме е отказало да ида при Цеца и надявам се тя да е моят човек! Peace

Последна редакция: вт, 10 юни 2014, 11:47 от silvia_po

# 242
До сега всички врачки казват за един роднина, че паник атаките му са от стрес. Е да ама личният му лекар смята, че полипа който има в един от синусите оказва влияние върху кръвообращението на главата и от там понякога има пристъпи на ниско или високо кръвно. Май е по-скоро за УНГ хирург, а не за врачка. Те врачките всички проблеми с кръвното ги казват, че са от стрес, но човекът се храни нормално, движи се много, пие много вода, сърцето и бъбреците му да чукна на дърво са идеални и няма някакъв особен стрес. Те и на мен пророкуваха затлъстяване а фактически съм като вейка и имам нужда да натрупам малко. Май повечето врачки просто говорят общи приказки - стрес, не си почиваш, твоите приятели ти завиждат и пр. Но това не ме е отказало да ида при Цеца и надявам се тя да е моят човек! Peace
После да споделиш дали си доволна  Wink

# 243
С удоволствие чета постовете на below the surface.
Благодаря ти за мненията! Винаги са полезни, премерени и обективни!

# 244
Искам да похваля едно момиче, което гледа на таро, в ето този форум. http://dreamland-bg.com/index.php
Два пъти й зададах въпроси, и двата пъти ми отговори много точно.
Аз пари излишни за гледачки нямам така, че това форумче ме устройва напълно.  Peace
На мен също ми е гледала,но преди месец публикува категоричен отказ да гледа повече.От тогава не съм влизала там.

# 245
С удоволствие чета постовете на below the surface.
Благодаря ти за мненията! Винаги са полезни, премерени и обективни!

И аз споделям същото мнение.

# 246
В унисон с това, че се споделят мнения за Цеца, да припомня и аз своето.

Понякога се появяват нови потребители, които нямат време да изчетат всичко и вероятно е полезна да споделим повторно по някое мнение.

Та...Цеца- Надежда 2 посетих през януари миналата година. Имаше добро справяне относно настояще.Предсказа ми доста неща на картите. На кафето не се справи добре. Позна единствено, че има болен човек покрай мен, който скоро ще почине. Това се случи. Всичко друго, което ми предсказа, а нещата не бяха малко НЕ СЕ СЛУЧИ.

Най-запомнящото се от срещата ми с нея беше, че за една прогноза, за която ми даде положителен отговор и много кратък срок, а ѝ каза, че може да е права, че ще се случи, но не и толкова скоро. И тя тогава си сложи ръката на сърцето и каза: ''Заклевам ти се. Заклевам ти се, че ще стане скоро. Ще черпиш''. Е, размина се очевидно със черпенето, останаха само клетвите ѝ...

Иначе ми се стори приятна ромка като цяло. Разказа ми как след въвеждането си тук е решила да се занимава ''професионално'' с гледане.

Да попитам някой знаеш какво е новото местонахождение на Пепа от Хаджи Димитър, след като наскоро се писа, че се е преместила от апартамента, в който живееше и приемаше.

# 247
Само да вметна един съвет - ако всичките ви изследвания са добри и всеки доктор ви казва че сте здрави, но въпреки това чувствате, че нещо ви има, вдигате или сваляте кръвно без причина, получавате паник атаки но според психолозите и психиатрите сте добре по-добре потърсете врачка. Аз купища пари пръснах по доктори за да ми казват, че всичко ми е наред и проблемът е стрес при условие, че нямам кой знае какъв стрес в живота и се убедих, че нещата не са от тяхната компетенция. Докторите са доста невежи що се отнася до лечение на енергийно ниво. За тях щом нямаш проблем с психиката или физиката си здрав, а симптомите според тях са хипохондрия, а всъщност това е чуждо влияние.

# 248
Искам да обърна внимание на нещо.

В един от пътите,когато ми гледаха на кафе,жената ми обясни,че в кафето по принцип излизат най-значимите така да ги нарека събития от живота - заболявания, брак, деца и работа. Затова тези от вас,които твърдят,че някой не му е познал за някакво събитие,поне да споделят за какво се касае! Ако са ви казали,че след 2 месеца ще спечелите пари,ще срещнете стар приятел или ще пътувате например,нали не вярвате,че е реално предсказание...такива по-абстрактни прогнози винаги си ги пропускам през ушите. За мен няма как в кафето да излезе, че сестрата на приятелката ми на внучка й страда от бъбреци примерно.

Затова винаги съм вярвала на предсказания само свързани със семейство или работа или здраве. Смятам,че това ни е "заложено",именно затова и астрологията се занимава именно с тези области. Мисля,че на всеки му е предначертано ще има ли деца,колко,професия,болест и тн.

Моля тези,които казаха,че от Цеца,Бойка и тн. не са им се сбъднали прогнозите,да уточнят за какво са се отнасяли. За мен ако познават за гореизброените аспекти,значи са добри. Както казах такива като "вуйна ти ще пътува по море" хич и не ги отразявам. Та затова моля някой да сподели какво НЕ Е и какво се Е случило от неговите прогнози  Hug

# 249
potrebitel22 тук пишат предимно мислещи и разумни хора и когато се сподели, че нещо не се е сбъднало, то най-вероятно не е несериозно.

Всеки сам преценява доколко да споделя лични подробности в публичната тема.

Малко по-конкретно Цеца, както и много други НЕ видяха, че ни предстои ненадейна смяна на жилище, не видяха, че снаха ми ще забременее и роди, не видяха два нови здравословни проблема при мен...Спирам до тук. Мисля че това не е никак малко като примери.

А Бойка беше категорична, че през целия месец май ще водя преговори за една фирмена сделка, а през юни сделката ще се осъществи. До момента не е проведен нито един преговор.

В този ред на мисли, моята близка, която водих при Бойка ми сподели, че двете предсказания, които ѝ даде за май месец , като за едното имаше и дата- НЕ СА СЕ СБЪДНАЛИ!

# 250
Цеца- незнам как по-ясно да го напиша, нищичко не беше вярно от това,което каза- нито за минало,нито за настояще.Чак тя се сконфузи,пък и на мен ми стане неприятно заради нея,та се опитах да и помогна малко,ама пак не се получи. Ако нещо е бяло- тя казва,че е черно- тотално непознаване.
Имам си го и записано на телефона,та мога да си го слушам,ако искам Laughing

Аз не разбирам какво толкова и защитавате на тая Цеца,освен ако просто не сте се вкопчили в предсказанията и се самоубеждавате,че ще се случат.

# 251
И все пак в кафето ми имаше три планини....а аз така и не я попитах какво означава това?!?
Едно незначително нещо ми каза Цеца и то се сбъдна - пътуване. Не е от особено значение, но още чакам, човек с буква М да ми помогне за нещо, което не искам да споменавам, защото смятам да посетя някоя и друга гледачка....  Laughing Laughing Laughing

# 252
potrebitel22 тук пишат предимно мислещи и разумни хора и когато се сподели, че нещо не се е сбъднало, то най-вероятно не е несериозно.

Всеки сам преценява доколко да споделя лични подробности в публичната тема.

Малко по-конкретно Цеца, както и много други НЕ видяха, че ни предстои ненадейна смяна на жилище, не видяха, че снаха ми ще забременее и роди, не видяха два нови здравословни проблема при мен...Спирам до тук. Мисля че това не е никак малко като примери.

А Бойка беше категорична, че през целия месец май ще водя преговори за една фирмена сделка, а през юни сделката ще се осъществи. До момента не е проведен нито един преговор.

В този ред на мисли, моята близка, която водих при Бойка ми сподели, че двете предсказания, които ѝ даде за май месец , като за едното имаше и дата- НЕ СА СЕ СБЪДНАЛИ!

Никъде не съм казала,че е несериозно. И не карам никой да цитира прогнозите си,а да каже в каква насоченост са. Именно за това,което казваш за Бойка - за това говорех. Някой да сподели относно работа,здраве дали някой му е познал. Защото както споменах ми обясниха,че само тези неща са ни "заложени" и излизат в кафето. Май извода до тук е,че няма някой,който да познава..вече мисля да се обърна към астрологията.

# 253
Цеца не ми позна за здравето, че ще преживея операция...може и да не е излезнало в чашката. Но пък позна, че имам един страх, от който ще се измъкна. И все пак какво са тези три планини?!?

# 254
  • София
И все пак в кафето ми имаше три планини....а аз така и не я попитах какво означава това?!?
Едно незначително нещо ми каза Цеца и то се сбъдна - пътуване. Не е от особено значение, но още чакам, човек с буква М да ми помогне за нещо, което не искам да споменавам, защото смятам да посетя някоя и друга гледачка....  Laughing Laughing Laughing
Аз съм с буква М и ще ти помогна.  Laughing
При Цеца планини означава препятствия, пречки, ей такива работи.
Дето никой ги няма.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт