Ясновидци/врачки - тема 24

• 127 849
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
записвам се да следя темата  :bouquet и започвам с въпрос.някой да се е свързвал скоро с Емилия ? искам да си запиша час при нея , защото от позицията на времето тя беше най-точна.но не я засичам в скайп.писах имейл , но май не го е получила , а спешно искам да се свържа Sad

# 436
записвам се да следя темата  :bouquet и започвам с въпрос.някой да се е свързвал скоро с Емилия ? искам да си запиша час при нея , защото от позицията на времето тя беше най-точна.но не я засичам в скайп.писах имейл , но май не го е получила , а спешно искам да се свържа Sad
И аз пробвах ама йок...няма я...незнам защо така това девойче бяга от парите Simple Smile

# 437
Здравейте! Бих искала да споделя моите впечатления Цеца. Гледането продължи малко, може би 15-20 минути. Започна с нещо, което не смятах да коментирам с нея. Но тя ме попита сама, тук имаше попадение, тъй като съм в очакване на нещото да стане скоро факт. След това коментира отношенитя ми с дадени хора. Тук не съм склонна да приема всичко, което каза. Прогнозите й за мен са хубави. Ще се въздържа от гласуване за нея. Ще изчакам няколко месеца. Като цяло за мен не каза много неща, не ме е подпитвала.

Искам да посетя и жена, която да гледа на таро карти. Коя бихте препоръчали?

# 438
Някой да е ходил при тази врачка от с.Карайсен ? И ако сте ходили познавала ли ви е нещо ?

Мъжът ми се допитваше за всичко до нея. Винаги му даваше точни прогнози. Аз съм ходила само  2 пъти през 2009г. от чисто любопитство. Първият път ми каза някои неща за здравето на мъжа ми, че беше много кофти положението,но аз тогава не разбрах  или интерпретирах през моята гледна точка.......... След като той почина, разбрах точно какво е имала пред вид...... После, при втория път,ми каза че ще замина в чужбина  и ще се установя трайно там и ще се връщам рядко в Бг (тогава абсолютно не ми е минавало през ума, но вече 5 години съм навън). Разговаря и с починалия ми баща, като позна диагнозата рак, каза ми неща за майка ми и брат ми, за дъщеря ми, която тогава беше активна спортистка с обещаваща кариера и по никой начин не приех думите на Милка, че със спорта няма да го бъде, а ще учи икономика и ще пътува много ( факт). Тази година може би ще я посетя пак. В темите назад, една потребителка беше писала за Тета лечение, аз също прочетох двете книги излезли на български, както и още 2 излезли в Русия и разбрах защо някои “познават“, а други не. Забравих да кажа, че в приемната ти дават турско кафе и докато пиеш си мислиш за нещата,които те вълнуват. После, вътре при нея си носиш чашата, казваш си името и годините и тя си драска на едно листче и гледа в страни от теб, предполагам така вижда аурата и общото енергийно състояние. 20 лева беше определила за времето, което отделя или колкото искаш да оставиш. С две думи, доволна съм от нея.

# 439
Някой да е ходил при тази врачка от с.Карайсен ? И ако сте ходили познавала ли ви е нещо ?

Мъжът ми се допитваше за всичко до нея. Винаги му даваше точни прогнози. Аз съм ходила само  2 пъти през 2009г. от чисто любопитство. Първият път ми каза някои неща за здравето на мъжа ми, че беше много кофти положението,но аз тогава не разбрах  или интерпретирах през моята гледна точка.......... След като той почина, разбрах точно какво е имала пред вид...... После, при втория път,ми каза че ще замина в чужбина  и ще се установя трайно там и ще се връщам рядко в Бг (тогава абсолютно не ми е минавало през ума, но вече 5 години съм навън). Разговаря и с починалия ми баща, като позна диагнозата рак, каза ми неща за майка ми и брат ми, за дъщеря ми, която тогава беше активна спортистка с обещаваща кариера и по никой начин не приех думите на Милка, че със спорта няма да го бъде, а ще учи икономика и ще пътува много ( факт). Тази година може би ще я посетя пак. В темите назад, една потребителка беше писала за Тета лечение, аз също прочетох двете книги излезли на български, както и още 2 излезли в Русия и разбрах защо някои “познават“, а други не. Забравих да кажа, че в приемната ти дават турско кафе и докато пиеш си мислиш за нещата,които те вълнуват. После, вътре при нея си носиш чашата, казваш си името и годините и тя си драска на едно листче и гледа в страни от теб, предполагам така вижда аурата и общото енергийно състояние. 20 лева беше определила за времето, което отделя или колкото искаш да оставиш. С две думи, доволна съм от нея.

искам да подкрепя Зорита за Милка.
при мен е подобна ситуацията-на мои близки е познавала 4есто.вижда направени магии сигурно!
за бъдеще оба4е не е била то4на при мен,или като питам по телефон.явно ли4ният контакт е по-силен...
НО познава дали наистина има МАГИЯ или не..не е като другите мошеници,които иска суми за разваляне!

# 440

Подкрепям мнението ти! Съфорумки ми я препоръчаха и ходих при нея преди няколко години! Много е добра при контактите с починали близки! Аз и заради това бях при нея, но ми каза и много други неща, които са факт!   bouquet

# 441
Момичета, къде се
намира с. Карайсен?

# 442
Момичета, къде се
намира с. Карайсен?

Великотърновско.

# 443
А на каква възраст е Милка?

# 444
И колко взима?

# 445
Момичета, къде се
намира с. Карайсен?

Великотърновско.

Благодаря ти много,  Райън, както винаги отзивчива Simple Smile

# 446
  • София
Момичета, къде се
намира с. Карайсен?

Великотърновско.

Благодаря ти много,  Райън, както винаги отзивчива Simple Smile

Давай да тръгваме  Simple Smile

# 447

[/quote]

[/quote]

хахаха:) Ако знаеш какво голямо желание имам, но за съжаление до месец-два, няма да мога, ти знаеш защо.

# 448
  • София

[/quote]

хахаха:) Ако знаеш какво голямо желание имам, но за съжаление до месец-два, няма да мога, ти знаеш защо.
[/quote]

И ти знаеш аз защо, хахаха

# 449
Аз ходих преди 3 месеца при Милка и честно казано нищо не ми позна. Нито за минало, нито до този момент за бъдещето. Sad
Страшно съм разочарована....
Не бих я посетила втори път.

Към 35 годишна е.
Гледа на кафе.

Общи условия

Активация на акаунт