Ясновидци/врачки - тема 24

• 127 648
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
няма ли във форума някой от ямбол да даде повече инфо за мария пенчева

# 541
И каква информация ти трябва повече?

# 542
  • бургас
няма ли във форума някой от ямбол да даде повече инфо за мария пенчева

аз нали написах за нея........

# 543
Днес ходих при Мария Пенчева от Ямбол.Взема,колкото оставиш.Каза ми много верни неща-без да подпитва-дори от личния ми живот.Но...имам заключен късмет и то не за какво да е,а за имот.Касае се за човек,който иска да ми вземе моите имоти,много близък роднина.И аз знам,че е така.Та каза ми,че трябва да се изчистя,но трябва да намеря много добър "чистач".

Споделете някой,при когото сте ходили и сте доволни.

Аз съм чистила разни неща при маг Сибила,Данка от Модерно предградие,Цеца,Ташинка.Явно не са изчистили нищо.
Най много да ти изчистят пормонето.Не се връзвай.Купи едно малко катинарче ,отключи го и както е с ключа го хвърли на кръстопът.

то ако така лесно ставаше с катинарчета ,отдавна щяхме всички да са с отключени късмети  и нямаше дълги години да търсим "чистачи"Peace,второ което не мисля че точно заедно с ключа трябва да се хвърли,ако някой го вземи и завърти ключа,пак ще е заключено,а и без да е четен този катинар не върши никаква работа,защото тези които заключвали тези наши късмети гаранция чели на тях  Wink Wink
А ми става сигурно.На мен гледачка ми го каза ,без да ми взема пари.Сега зависи колко си се вкарала във филма .Ти направи това, пък какво ако ,някой го намери.Той знае ли те коя си,че чак късмета ти да заключи.Глупости квадратни.Не вярвайте на тези неща.Отидете в църква ,свещенник да ви чете Киприянова молитва,ама не да платите и да заминете ,а да стоите там докато ви четат.

# 544
  • бургас
Днес ходих при Мария Пенчева от Ямбол.Взема,колкото оставиш.Каза ми много верни неща-без да подпитва-дори от личния ми живот.Но...имам заключен късмет и то не за какво да е,а за имот.Касае се за човек,който иска да ми вземе моите имоти,много близък роднина.И аз знам,че е така.Та каза ми,че трябва да се изчистя,но трябва да намеря много добър "чистач".

Споделете някой,при когото сте ходили и сте доволни.

Аз съм чистила разни неща при маг Сибила,Данка от Модерно предградие,Цеца,Ташинка.Явно не са изчистили нищо.
Най много да ти изчистят пормонето.Не се връзвай.Купи едно малко катинарче ,отключи го и както е с ключа го хвърли на кръстопът.

то ако така лесно ставаше с катинарчета ,отдавна щяхме всички да са с отключени късмети  и нямаше дълги години да търсим "чистачи"Peace,второ което не мисля че точно заедно с ключа трябва да се хвърли,ако някой го вземи и завърти ключа,пак ще е заключено,а и без да е четен този катинар не върши никаква работа,защото тези които заключвали тези наши късмети гаранция чели на тях  Wink Wink
А ми става сигурно.На мен гледачка ми го каза ,без да ми взема пари.Сега зависи колко си се вкарала във филма .Ти направи това, пък какво ако ,някой го намери.Той знае ли те коя си,че чак късмета ти да заключи.Глупости квадратни.Не вярвайте на тези неща.Отидете в църква ,свещенник да ви чете Киприянова молитва,ама не да платите и да заминете ,а да стоите там докато ви четат.

чели ни и Киприянови молитви,само че самите свещеници не стават за нищо и сами не знаят как   точно правилно се четат тези молитви  ooooh!

# 545
  • София
На околовръстното след Горна Баня има едно манастирче, по-скоро църква в дясно, ако идваш от Г. Баня. Не му помня името. Там четат К. молитви пред хората. После можеш да си вземеш от водата. К. мисля, че се четат в петък.Ако има сайт ще го пусна.
Казва са "Света Троица"
Не го намирам под това име. Може и да бъркам името.

Последна редакция: вт, 08 юли 2014, 19:25 от MayyaI

# 546
  • бургас
На околовръстното след Горна Баня има едно манастирче в дясно, ако идваш от Г. Баня. Не му помня името. Там четат К. молитви пред хората. После можеш да си вземеш от водата. К. мисля, че се четат в петък.Ако има сайт ще го пусна.

на мен ми казваха че в четвъртък се четат,и че трябва минимум 3 пъти да бъде,а сега върви разбери кога правилно  Thinking

# 547
  • София

на мен ми казваха че в четвъртък се четат,и че трябва минимум 3 пъти да бъде,а сега върви разбери кога правилно  Thinking
Ако някой минава оттам или има тел, или го намери в нета, та да се пита.
Може и в четвъртък да е. Нямам много спомен. Като Мечо Пух: колкото повече, толкова повече.  Simple Smile Продължавам с търсенето. 

# 548
На околовръстното след Горна Баня има едно манастирче в дясно, ако идваш от Г. Баня. Не му помня името. Там четат К. молитви пред хората. После можеш да си вземеш от водата. К. мисля, че се четат в петък.Ако има сайт ще го пусна.

В четвъртък четат Киприянова молитва в църквата св. Неделя. Ако не можеш да присъстваш сутринта (повечето са на работа), можеш да отидеш когато ти е удобно и да помолиш някой от поповете да ти прочете само на теб кратката -колкото оставиш напр. 5 лв.
Отделно  можеш да се запишеш да ти прочетат името в четвъртък на голямата молитва мисля че беше 2 или 3 лв.

# 549
  • бургас

Ако някой минава оттам или има тел, или го намери в нета, та да се пита.
Може и в четвъртък да е. Нямам много спомен. Като Мечо Пух: колкото повече, толкова повече.  Simple Smile Продължавам с търсенето. 

Simple Smile Peace Simple Smile

# 550
Във Банишора, София, на ул. Опълченска , като тръгнеш от Централна гара и свиеш на ляво
 по Опълченска на около 200 метра от лявата страна е църквата, но не и помня името, четат всеки четвъртък след литургията Киприянови молитви и правят светена вода след молитвата, ходила съм три пъти, така ми казаха, и носех хляб или питка и бельо или дрехите на близките ми и мои, след като свърши молитвата си взимаш дрехите и хляба, като го изяждате в къщи за здраве. Има хора, които всеки път посещатават молитвата, няма ограничения, въпроса е да се отиде три последователни пъти, после кой както иска, това ми каза в телефонен разговор жена от църквата св. Неделя в София.

# 551
Църквата се казва Св.Андрей Първозвани.

# 552
  • София
Тя е на "Опълченска", мислех за храм по пътя на околовръстното от Г. Баня към Люлин. Peace

# 553
Грешка!Не съм разбрала.

# 554
Църквата се казва Св.Андрей Първозвани.

Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт