Ясновидци/врачки - тема 24

• 127 487
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Аз писах но нямам отговор все още  Sad

# 91
  • София
Мале колко сте изписали   bouquet Сега да споделя нещо което много ме озадачи : в събота една приятелка ходи при Богдана от Перник и и беше наговорила един куп глупости и абсолютно не верни
неща , нямащи нищо общо с действителността. Не знам какво да мисля вече , аз като ходих ми обърна чашата и започна да говори без да ме пита нищо , позна на 100% настоящето , характер , че даже и болести на хората около мен , а защо при нея се получи така нямам обяснение.Ако някоя от вас е ходила при нея моля да сподели , че аз много си чакам и надявам на нейната прогноза.
Ти не беше ли доволна, че ти е познала?
Нещо друго ли очакваше?

При мен засега прогнозите на Богдана са си на 100% наопаки. Тя видя скорошното развитие в любовта и почна да ме плаши с магии, че ако не ми ги развали, нямало любов да завъдя, но ако ми ги развали и ми направи амулети, до 40 дни ще намеря любовта на живота си и повече пустош в любовта докато ходя при нея няма да видя. Просто пропусна, че това, което видя за след 40 дни, вече беше станало, та не й мина номера при мене.
Не се заблуждавай. Тая жена вижда точно толкова, колкото да си продаде амулетите и водите. Като намислих въпрос и тя вика "о, ще стане, ще стане." И като се усмихнах ми прочете мислите и наплашено попита: "ама ти нали за работа премисли" викам й "не, за личния ми живот" и тя вика: "о, ама там няма са стане докато не те пречистя"  Grinning

Бях доволна , затова се чудя защо на приятелката ми наговори пълни измислици нямащи нищо общо с действителността и се чудех при другите посетили я как е .

# 92
На този сайт http://magicbul.net/?page_id=2 като си зададете въпроса след колко време получавате отговор, и на имейла ли?

# 93
На този сайт http://magicbul.net/?page_id=2 като си зададете въпроса след колко време получавате отговор, и на имейла ли?
Значи до 24 часа ще ти отговорят, не в е-майла ти а в регистарация като си направиш на сайта в самият ти профил има поща едно писмо свети отгоре и там са отговорите. Peace

# 94
        Надявам се, все пак, да има някаква технология, която да отчита не моментното състояние на чакрите. И все пак - да се говори за апаратура, която наистина би могла да покаже кой кой е и с какви способности е? Има такава, но тя се пази в тайна. Явно не е Деян с неговата камера.
        Съгласна съм, че радиестезията е доста успешен метод за отчитане на стойности, медицинска диагностика, гео патологични стойности, прогностика на минало и бъдеще. Но най-важния фактор е човекът, който извършва това. Трябва много опит и навлизане в алфа ниво, което изключва грешката на личното мнение и енергийно, много добро състояние на човека, който измерва.
За моментното състояние на чакрите-и аурокамера и радиестезичен апарат вършат чудесна работа.  Peace
Съгласете се обаче, че след преживяно яко щастие или неуспех няма как да дадат много обективни резултати. Предвид, че не всеки има безплатен достъп до аурокамера си е доста скъпо да се посещава няколко пъти.
Радиестезията е друго. Всеки може да я научи. Не твърдя, че е лесно. Но за сега е по-евтино (пак с уговорка при кого се ходи), а и току виж си открил призванието си.  Simple Smile
Алфа нивото. За кого е проблем?  newsm78 Там няма лично мнение. Има само 3 посоки на въртене.
И какво значи много добро състояние на човека, който измерва? Ако аз съм болна, значи ли, че не мога да си определя лекарствата, които макс. ще ми помогнат?  Peace
   Познавам радиестезисти, те поддържат енергийното си състояние на много добро ниво. И преди да се направи измерване определят енергийния си статус и тогава правят измерване. Говоря за физикална радиестезия. Мисля, че здравето оказва влияние на общото енерг. състояние на енергийните сплитове в тялото, а те са връзката с общия енерго информационен поток на вселената. Ако е нарушена връзката, тогава и резултатите ще са грешни. Иначе много хора могат да твърдят, че могат да отчитат резултати, но повярвайте, малцина са истинските и доказани. Същото като при ясновидците - много твърдят че са такива, но се вижда/и от форума/, че истинска ясновидка с дарба, трудно се намира. Надявам се да има такава.

# 95
А може всяка ясновидка да има дарба на моменти...едни са доволни, а други не!

# 96
А може всяка ясновидка да има дарба на моменти...едни са доволни, а други не!
Може и така да е. Но може и ние самите да не им позволяваме по някакъв начин да стигнат до нас, ако отиваме с предубеждението, че няма да им повярваме. Не знам странно е как на някои познават, а на други не. Не мога да си го обясня, нямам такива способности  hahaha

Последна редакция: ср, 04 юни 2014, 00:18 от stasynka90

# 97
Значи до 24 часа ще ти отговорят, не в е-майла ти а в регистарация като си направиш на сайта в самият ти профил има поща едно писмо свети отгоре и там са отговорите. Peace

Пробвах ги с въпрос на който вече знам отговора на 100%. Не познаха..

# 98

Аз също мосля,че работата там е "мижу да те лажим".Смс -а уж 4.80 лв.,а като платих се оказа 9.00 лв. На въпроса на който ми отговориха с" не виждам да се случи",преди няколко месеца на друг американски сайт съставен пак от букет ясновидци,ми отговориха абсолютно обратното(безплатно обаче).Сега можем само да чакаме,въпреки ,че нещата се развиват в полза на американците Joy Joy Joy

# 99
Аз пак да ви питам- има ли доволни от Емилия?

# 100
"мижу да те лажим".Смс -а уж 4.80 лв.,а като платих се оказа 9.00 лв. Сега можем само да чакаме,въпреки ,че нещата се развиват в полза на американците Joy Joy Joy
LaughingHug  bouquet Hug

# 101

Аз също мосля,че работата там е "мижу да те лажим".Смс -а уж 4.80 лв.,а като платих се оказа 9.00 лв. На въпроса на който ми отговориха с" не виждам да се случи",преди няколко месеца на друг американски сайт съставен пак от букет ясновидци,ми отговориха абсолютно обратното(безплатно обаче).Сега можем само да чакаме,въпреки ,че нещата се развиват в полза на американците Joy Joy Joy

кой е американския сайт да го пробвам  Mr. Green

# 102
Действа...всичко действа...много шантава работа  Thinking
Бре Мелиса взех,че се вчепетлих(впечатлих ама така го казва племеницата ми и ми е забавно и аз да го казвам) та ще взема да идаи аз при тая Богдана да ми направи един амулет та дано се омъжа до 30 по любов,че и деца да нараждам...  Crazy

# 103
Правих това с яйцето за което пише по-назад в темата и може да има ефект. Приятелка ходи да пише в руската църква в София и може и аз да я посетя.

Друга приятелка е много доволна от радиестезията. Тя ходи при жена на име Боряна. boriana.angelov е скайпът й. Казва, че е млада, приятна жена. Взимала само по 25 лева на сеанс и може да я посетя. Дали радиестезията може да отговори на въпроси свързани с миналото? На моята приятелка й познала доста неща и според нея я зарежда с положителна енергия, та реших да я добавя без да съм ходила (все още). Малко не знам до колко махалото наистина се върти а не е манипулирано от човека?

MagicBul - отговориха ми, но според мен не познаха /не става въпрос за мен/. Всички други които питам казват, че има чужда намеса съответния човек /и аз така усещам, не съм врачка, но имам усет за нещата/. Може би да са на 40% прави, защото магията не е направена лично на него, но и на него указва някакво влияние. Дори картите ми казаха че има лъжлива болест, което може да се тълкува като болест фантом причинена от чужда намеса. Когато на един човек от семейството е направено нещо то може да влияе и на околните ако са по-чувствителни.

Имам час при Пепа, ще видим тя дали ще ми познае. Simple Smile

Ще питам за скорошни впечатления за Руми Атанасова. Преди много години имаше предаване по Канал 2001, после по други телевизии. В по-старите теми мненията са противоречиви и ми трябват по-скорошни впечатления. Благодаря предварително! Simple Smile

Последна редакция: ср, 04 юни 2014, 20:29 от silvia_po

# 104
  • София
Правих това с яйцето за което пише по-назад в темата и може да има ефект. Приятелка ходи да пише в руската църква в София и може и аз да я посетя.
Имам час при Пепа, ще видим тя дали ще ми познае. Simple Smile

Ще питам за скорошни впечатления за Руми Атанасова. Преди много години имаше предаване по Канал 2001, после по други телевизии. В по-старите теми мненията са противоречиви и ми трябват по-скорошни впечатления. Благодаря предварително! Simple Smile

За Пепа от Х Димтиър има различни мнения. Общото е, че за настояще - познава, за бъдеще-0.
Ако питаш; за Румяна Анасстасова, доста мургава, мненията са за абсолютни , на никой не му е познала --- нито за минало , нито аз настояще, че камо ли за бъдеще. само сметки там можеш да навъртиш .  Hug

Общи условия

Активация на акаунт