Ясновидци/врачки - тема 24

• 128 038
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
Ами ето ви пример как леля Искра познава половината неща,половината не! Няма как някой да познава на 100%. Каза ми" еди кой си ще те потърси,ще се извинява и ти много ще се изненадаш" викам си глупости,няма шанс...вечерта човека ме потърси и действително много се изненадах! На моя приятелка каза "до края на годината ще се разделиш с приятеля ти и те чака друг" - разделиха се и сега е с друг. После пък каза,че със сестра й са неразделни -глупости,дори не се понасят и виждат. Каза ми на мен,че работя,ама аз не работя...та така  Whistling

# 121
Междудругото чух за една жена близо до Бургас,до Слънчев бряг,но не съм ходила. Интересна е нейната история,ако има някой от този район и иска да я посети,да пише..не е от тези "известните",които са обсъждани в интернет,знаят си я само там в селото и ми я сподели човек,ходил при нея и е доволен.

# 122
Правих това с яйцето за което пише по-назад в темата и може да има ефект. Приятелка ходи да пише в руската църква в София и може и аз да я посетя.
Имам час при Пепа, ще видим тя дали ще ми познае. Simple Smile

Ще питам за скорошни впечатления за Руми Атанасова. Преди много години имаше предаване по Канал 2001, после по други телевизии. В по-старите теми мненията са противоречиви и ми трябват по-скорошни впечатления. Благодаря предварително! Simple Smile

За Пепа от Х Димтиър има различни мнения. Общото е, че за настояще - познава, за бъдеще-0.
Ако питаш; за Румяна Анасстасова, доста мургава, мненията са за абсолютни , на никой не му е познала --- нито за минало , нито аз настояще, че камо ли за бъдеще. само сметки там можеш да навъртиш .  Hug
Благодаря ти за отзивите но май бъркаш Румяна Атанасова с Рени Анастасова. Те са различни. Руми е изрусена. Негативните мнения са предимно за Рени. Иначе по мое чувство поне като човек Руми има по-положителна енергия от Рени (това само по впечатления от предаванията им).

Руми:

Рени:

Иначе моите проблеми започнаха преди две години след земетресението. Може би тябва да ми леят куршум? Кой в София лее куршум? newsm78

# 123
Записвам се ! Някой има ли впечатления от Кристина Сунгарска, понеже ми изглежда мила дама?

# 124
Една приятелка ми го препоръча,развалял магии и помагал за здравословни проблеми,някой има ли мненния,името му е Роберт Йовчев

http://www.blitz.bg/article/231

# 125
Записвам се ! Някой има ли впечатления от Кристина Сунгарска, понеже ми изглежда мила дама?

Чувала съм и позитивни, и негативни отзиви за нея...Определено не е от най-милите, често била поизнервена.

От тази година тарифата ѝ е скочила рязко. Иска по 60лв. на човек...Ако ще питаш за теб и друг човек, значи 120лв.

Моето мнение е, че ако човек иска да отдели тези пари за нумерология, по-добре да се консултира с учителката на Кристина- Нели Колева, тя поне е по-опитна.

# 126

Чувала съм и позитивни, и негативни отзиви за нея...Определено не е от най-милите, често била поизнервена.

От тази година тарифата ѝ е скочила рязко. Иска по 60лв. на човек...Ако ще питаш за теб и друг човек, значи 120лв.

Моето мнение е, че ако човек иска да отдели тези пари за нумерология, по-добре да се консултира с учителката на Кристина- Нели Колева, тя поне е по-опитна.

Мерси ! Не аз си пиша с нея на лични в абв. Иначе питах я за среща, тя каза, че не иска пари от мен, но не е в София и каза да и пиша, ако има нещо ! Някакви координати на Нели Колева ?

# 127
Добавям своите впечатления:

Боряна Ангелова - радиестезист Skype: boriana.angelov - Приятна е като човек и позна, че имам магия. Работи с махало. Предлага чистене на чакрите и аурата и ще го направя да видим какъв ще е ефекта. Peace

Пепа от Х. Димитър -като звъннах на телефона някаква жена ми каза, че Пепа се е преместила и вече не живее на този адрес. Rolling Eyes

# 128

Пепа от Х. Димитър -като звъннах на телефона някаква жена ми каза, че Пепа се е преместила и вече не живее на този адрес. Rolling Eyes

Еми,нормално-с тези пари,които взема,може и резиденция в Бояна да си купи.
Само като се сетя за нейните предсказания и побеснявам,че бях като парцал след това.Ама не е луд,който яде баницата...

# 129
Това с махалото ми напомня, че и Бобо също прави тази процедура - задаваш въпрос и посредством махалото ти се дава отговор. Но там мисля, че е по-добре да си на место при самия човек с махалото, за да може по точни да са отговорите. Не знам как става по скайп Simple Smile

# 130
Това с махалото ми напомня, че и Бобо също прави тази процедура - задаваш въпрос и посредством махалото ти се дава отговор. Но там мисля, че е по-добре да си на место при самия човек с махалото, за да може по точни да са отговорите. Не знам как става по скайп Simple Smile
Ами тя предлага и среща на живо, но още не съм се решила. Wink

# 131
  • Sofia
Момичета тази жена Галина от хороскопче отговаряла ли е на някого скоро?

# 132
ДА

# 133
  • Sofia
ДА

можете ли да ми кажете кога ви е писала? по мейл или скайп и зададохте въпрос?

# 134
ДА

можете ли да ми кажете кога ви е писала? по мейл или скайп и зададохте въпрос?

Ми аз и писах по имейла преди няколко дни!Не ми е отговорила! Sad

Общи условия

Активация на акаунт