Ясновидци/врачки - тема 24

• 128 048
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
Махалото отговаря на въпроси за минало и настояще, то не е компетентно за въпроси от бъдещето.
Всеки що-годе опитен радиестезист ще ви го каже. Това е явно причината  бобо да не познае при мен. И не само той, а и една друга wanna-be врачка, която размахваше махало и ми обясняваше, че нямам биополе (а то е тъкмо 70). Надявам се bobo08 да е положил малко повече усилия в образоването си на радиестезист, защото очевидно да се научи да пише не ми е било приоритет. Остава само да се надяваме езикът да е изключение, а не правило за отношението му към нещата.

# 136
През близката година и половина светът ще бъде белязан от много природни катаклизми. В България ще се почувстват още няколко земетресения, но в нашата благословена земя ще се усети само откликът от тях. Това заяви в "Усещане за жена" по TV7 (след 40:20) лечителят Ивайло Аянски, който се занимава с нетрадиционна медицина и има ясновидски способности.
Ясновидските способности на Ивайло се приявяват най-силно по време на нестинарския му танц. Нестинарството е нашата древна прототракийска връзка с небето, космоса и Бог, то е парадигмата на лечителството и проницателството, обяснява гадателят.
Душата на човек е безсмъртна, затова много е важно да свършим нещата, за които сме се появили на този свят. Най-важното духовно послание е да се разбираме – първо самите себе си и после с тези, с които се срещаме по пътя си, обяснява Ивайло Аянски.

БЛИЦ  Ето какво си казаха един нестинар и Баба Ванга!

# 137
А някой да знае добър рейки, които да лекува без задължително да те инициира в рейки? Защото навсякъде искат да те правят рейки мастър, а аз искам просто малко положителна енергия...

# 138
Момичета тази жена Галина от хороскопче отговаряла ли е на някого скоро?
ДА

можете ли да ми кажете кога ви е писала? по мейл или скайп и зададохте въпрос?

Ми аз и писах по имейла преди няколко дни!Не ми е отговорила! Sad
На мейла, но ме помоли след няколко дни да се свържем по скайпа, защото е залята от купчина писма. Още не съм се свързала.

# 139
Може ли някой да сподели Галина познала ли му е нещо,защото на мен точно 0.

# 140
Момичета и момчета отзиви за Божидар Караджов мисля да ходя при него . Моля който е ходил -познаваемост и изчистване на магии. пишете и на лични

# 141
Божидар Караджов-познаваемост-нулева.Даже и за настоящия момент ми наговори глупости.Пример:много си добре на работа,а аз бях вече с предизвестие.За десет минути-петдесет лева.Общи неща от типа-ще имаш деца,здравословно-гинекологичен проблем,щитовидна жлеза.Изтъркано!Това,че съм пълна(да не кажа дебела)не означава,че съм с проблемна щитовидна жлеза.За гинекологичния проблем като чуя и ме напушва смях,защото аз не пропускам профилактичен преглед.

Та с една дума-нищо!

За магии не ми е говорил.

# 142
Преди час звъннах на Цеца от Надежда и ми каза, че вече не гледала. Имала здравословни проблеми. newsm78 Търсенето продължава.

# 143
Честно казано,  не ми хареса написаното. И наистина започвам да се замислям, дали това не е последната мода. "Няма магия, това му е кармата".

# 144
  • бургас
Момичета тази жена Галина от хороскопче отговаряла ли е на някого скоро?

да на мен беше отговорила,пълна голяма нула беше познаваемост,бях я питала защо не ми върви в личния живот на какво се дължи това-отговора беше че имало около мен жена която не ми влияела добре на всичките мои решения и че нещата била са доста по зле отколкото предполагала,да съм й пратила името на жената,само че от 15 години живея съвсем сама,и няма нито жена нито мъж нито никой до мен освен котките ми  Joy Joy Joy и когато й отговори че няма никой до мен,след 5 дена отговора й беше поздрави и хубав ден  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 145
  • бургас

по зле и от нула  Joy Joy Joy

# 146
Е ти пък сега! Казала е жена, не е уточнила  дали човешка или не. Може някоя от женските ти котки да ти влияе зле. Laughing

# 147
Предлагам да не се ходи изобщо по врачки, а само да им се пращат пари, без да се задават въпроси.Така ще се спестяват  време и транспортни разходи.

# 148
  • бургас
Е ти пък сега! Казала е жена, не е уточнила  дали човешка или не. Може някоя от женските ти котки да ти влияе зле. Laughing

хахахахах нали,ех тези котки срам нямат  Joy Joy Joy Joy Joy

# 149
Проблем ли ще е ако отида при Цеца на адрес без записване на сеанс по телефона? По телефона ми каза, че не можела, но дали пък не се притеснява от проверка на данъчните?

Общи условия

Активация на акаунт