. Само по това средно интелигентен и отракан човек може да ти каже сума ти неща, които може да не са съвсем точни, но няма и да са грешни
. После в 90% се иска снасяне за някой ритуал, за изчистване например, това им е коронния номер, че ти има нещо в аурата и трябва видиш ли да ти го забършат с едни 1000 лева. Пък като кажеш, че ще мислиш, пък и те погледнат лошо за изпроводяк. Една колежка се чуди, че месец след посещение при поредния "познаващ" все нещо я спъва. Знам от баба ми, че ако носиш роза на равера пази от лоши очи.
До тук за мене истината е в дистанционната прогностика на magicbul.net Спорихме с една пловдивчанка, която ме навиваше за някакъв радиестезист. После сама се убеди за какво ниво иде реч. Аз последно ги питах за негативна енергия. Казаха, че нямам, но и конкретно ми казаха неща от къде идва проблема. От работата, което си беше и вярно.. шефката много ни мачка. И се чудя, не ме виждат, не ме знаят от къде научават. Даже ги питах на лични, бяха учтиви отговориха ми с майл, че ползват някаква хипер астрология, бразилски и български медиуми , също били в екипа им, но повече не могли да кажат защото било уникално в световен мащаб ноу-хау за разкодиране на Съдбата и Бъдещето. Разбира се не на 100%, защото 100-процентов бил само Твореца. Срокове дадоха и за започване на втора работа, конкретни неща казват за мен това е важно, а не само за магии да ми говорят. Аз специално научих за тях от брата в САЩ, който редовно им ползва подробната профи-консултация, която е достъпна и за въпрос от чужбина. Ама де да знам де, то всичко е субективно. В старата гадателска тема 23 също срещнах доволни. Явно не сме само ние.

Веднъж дори по него пратих Киприянова молитва в писмен вид, обаче вече пиша свои си думи. Смятам, че няма нищо по-силно от собствена молитва. Случайно или не имах няколко месеца доста приятни след като написах желание за подобрение на живота ми. Но явно тъй като не са ме кръстили беше временно и явно трябва да ходя по-често ... мисля и да се кръстя най-после. Казвали са ми, че като те кръстят и негативните влияния изчезвали, а магиите се разваляли защото приемаш Бог.
Препоръчани теми