Ясновидци/врачки - тема 24

• 128 048
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте!

Аз писах на Галина преди 2 седмици мисля. Отговори ми и се надявам да ми е познала.
С изненада видях че съм й задавала въпрос преди повече от година, на който се оказа че ми е познала:)

Роберт Йовчев - бил много добър, но приятелка се опита да запише часове при него и не успя, а и той приема в определени месеци от годината.

Пепа - на едни познава, а на други не. Моя приятелка отиде при нея от скука и Пепа й каза следното: Мъжът ти си има любовница, ти ще разбереш, ще се изнесеш, ще се разведеш, ще се събереш с голямата ти любов, ще се омъжиш за него. Може би около година след това започна да се случва всичко в същата последователност, към днешна дата абсолютно всичко е вярно. Тогава нямаше никакви изгледи и за малка част от нещата.

Цеца е готина, дано се оправи жената. Не знам със сигурност дали ми е познала... ще видим. Някой неща за минало и настояще ги позна, не говори глупости...

Перник - момичета, давайте ги тези 5 врачки да започваме издирването на истинската с амулетите...

Поздрави

# 151

Момичета тази жена Галина от хороскопче отговаряла ли е на някого скоро?
Консултирах се с нея по скайп миналата година, но за разлика от Емилия консултацията е чрез писане, защото слушала мантри. Явно не и помагат, защото всичко, което ми предрече не се случи.

# 152
Предлагам да не се ходи изобщо по врачки, а само да им се пращат пари, без да се задават въпроси.Така ще се спестяват  време и транспортни разходи.

Споделям, напълно. Отделно като отидеш само те мерят облекло, обувки, бижута, антропологични белези  Naughty. Само по това средно интелигентен и отракан човек може да ти каже сума ти неща, които може да не са съвсем точни, но няма и да са грешни Sunglasses . После в 90% се иска снасяне за някой ритуал, за изчистване например, това им е коронния номер, че ти има нещо в аурата и трябва видиш ли да ти го забършат с едни 1000 лева. Пък като кажеш, че ще мислиш, пък и те погледнат лошо за изпроводяк. Една колежка се чуди, че месец след посещение при поредния "познаващ" все нещо я спъва. Знам от баба ми, че ако носиш роза на равера пази от лоши очи.   bouquet До тук за мене истината е в дистанционната прогностика на magicbul.net Спорихме с една пловдивчанка, която ме навиваше за някакъв радиестезист. После сама се убеди за какво ниво иде реч. Аз последно ги питах за негативна енергия. Казаха, че нямам, но и конкретно ми казаха неща от къде идва проблема. От работата, което си беше и вярно.. шефката много ни мачка. И се чудя, не ме виждат, не ме знаят от къде научават. Даже ги питах на лични, бяха учтиви отговориха ми с майл, че ползват някаква хипер астрология, бразилски и български медиуми , също били в екипа им, но повече не могли да кажат защото било уникално в световен мащаб ноу-хау за разкодиране на Съдбата и Бъдещето. Разбира се не на 100%, защото 100-процентов бил само Твореца. Срокове дадоха и за започване на втора работа, конкретни неща казват за мен това е важно, а не само за магии да ми говорят. Аз специално научих за тях от брата в САЩ, който редовно им ползва подробната профи-консултация, която е достъпна и за въпрос от чужбина. Ама де да знам де, то всичко е субективно. В старата гадателска тема 23 също срещнах доволни. Явно не сме само ние.

# 153
 Joy Joy Joy Joy Joy
Предлагам да не се ходи изобщо по врачки, а само да им се пращат пари, без да се задават въпроси.Така ще се спестяват  време и транспортни разходи.
Или да се съберем всички от форума на по едно кафенце Hug Hug Hug

# 154
Да, на мен ми отговори. Просто искам да си платя и тогава ще си позволя да я разпитам повече, но е страшно приятна и позна настоящето. За бъдещето също ми каза някой неща, но и аз трябваше да излизам и затова на бързо, но ще видим във времвто какво ще стане. Страшно приятна млада и зареждаща жена. Не се ангажира с периоди и това ми хареса. Моят извод е,че наистина Картите Таро са доста по-добри от кафето.Страхотна е. Няма определена тарифа, не е бирник и изнудвач. Хареса ми и с удоволствие ще се кобсултирам с нея по-често!

# 155
Да, на мен ми отговори. Просто искам да си платя и тогава ще си позволя да я разпитам повече, но е страшно приятна и позна настоящето. За бъдещето също ми каза някой неща, но и аз трябваше да излизам и затова на бързо, но ще видим във времвто какво ще стане. Страшно приятна млада и зареждаща жена. Не се ангажира с периоди и това ми хареса. Моят извод е,че наистина Картите Таро са доста по-добри от кафето.Страхотна е. Няма определена тарифа, не е бирник и изнудвач. Хареса ми и с удоволствие ще се кобсултирам с нея по-често!

Наистина е много мила и зареждаща,но до там. Някои неща не ги гледа само с таро,така че не разчитай че тарото ти е "познало".. на не ми позна нито един факт от миналото,а за бъдещето ми даде срок за нещо много сериозно,което е въпрос на броени дни и ще мога да ви кажа дали е познала.

Не искам да казвам повече,но ето един пример от това,което ми каза..питах за човек,с който съм била години и се разделихме грозно,има такава ненавист към мен,че се опита да ме бутне...без да й казвам тия неща естествено каза "ооо този човек само да го поискаш и е твой,много хубава връзка ще имате,голяма любов ще сте".

# 156
Van4eto33 аз също съм доволна от сайта, познаха неща не само за мен, а и за мои близки само от дати и имена. Аз по назад съм казала какво са ми познали. В сайта пише, че дават повече от 50% познаваемост, но дори да е по-малко пак е нещо, защото другите  от кафета и карти имат точно една кръгла 0  hahaha

# 157
От руската църква в София доволни има ли? Някои неща ми се сбъднаха, но беше временно подобрение май. Дали защото още не съм кръстена? Предполагам некръстените трябва да ходят и да пишат по-често? Rolling Eyes

И да повторя питането си за рейки в София без иницииране. Трябва ми положителна енергия, но не искам да стана рейки мастър, не всеки става за тази дейност. Къде да намеря рейки мастър който няма да иска да ме инициира?

Последна редакция: пт, 06 юни 2014, 22:14 от silvia_po

# 158
Пак ще попитам за Ангелина от Велико Търново. Някакви отзиви???? 

Последна редакция: сб, 07 юни 2014, 00:31 от мамарамболина

# 159
  • бургас
От руската църква в София доволни има ли? Някои неща ми се сбъднаха, но беше временно подобрение май. Дали защото още не съм кръстена? Предполагам некръстените трябва да ходят и да пишат по-често? Rolling Eyes

И да повторя питането си за рейки в София без иницииране. Трябва ми положителна енергия, но не искам да стана рейки мастър, не всеки става за тази дейност. Къде да намеря рейки мастър който няма да иска да ме инициира?

да питам -какво да се пише в църквата?

# 160
да питам -какво да се пише в църквата?
В криптата на църквата седят мощите на св. Серафим. Казват, че изпълнявал желания. Много хора ходят там и пишат желания за здраве, изпити, женитба, дете и т.н. Аз например на един изпит изкарах точно същата оценка, за която майка ми го помоли. Макар че аз не пиша за такива неща като изпити, аз пиша предимно за здраве и премахване на вредни влияния ако ги има. Peace Веднъж дори по него пратих Киприянова молитва в писмен вид, обаче вече пиша свои си думи. Смятам, че няма нищо по-силно от собствена молитва. Случайно или не имах няколко месеца доста приятни след като написах желание за подобрение на живота ми. Но явно тъй като не са ме кръстили беше временно и явно трябва да ходя по-често ... мисля и да се кръстя най-после. Казвали са ми, че като те кръстят и негативните влияния изчезвали, а магиите се разваляли защото приемаш Бог.

А за Цеца се моля мислено да се оправи защото предчувствам, че тя най-много ще ми помогне. Боряна с махалото също много ми помогна до сега, но смятам, че от моето семейство и други имат нужда, а там Цеца ще е добре да се намеси.

Иначе направих това с яйцето под леглото и днес пръсках с пулверизатор морска сол разтворена във вода. Дано помогне! Simple Smile

Последна редакция: пт, 06 юни 2014, 22:38 от silvia_po

# 161

изумяват ме доста от мненията в темата,ама това си е мой проблем.
Незнам колко си навътре в нещата,но щом не си кръстена изобщо нямаш място в църквата- това би трябвало да го знаеш поне. Аз не съм най-религиозния човек/ вече не/,но дори бебетата преди да минат Светото тайнство на представянето пред Бог,не ги допускат в църква
за рейки- аз не вярвам в такива неща- бяха ми подарили масаж + рейки глупости- голям смях беше това с рейки-то

# 162
^Не всички, които влизат там са кръстени. Освен това съм историк и съм влизала освен в църкви и в синагога и джамия и не смятам това за грях. А много кръстени християни ходят при ходжи. А и аз не пиша неща като нова кола, апартамент (някои хора и такива неща пишат сигурно), а само за здраве и премахване на негативни влияния. Различни религии има, но е по-важна самата вяра. За рейки не знам дали е измислица. Аз така смятах за binaural beats и позитивните афирмации, но определено някои от тях помагат.

Последна редакция: пт, 06 юни 2014, 22:52 от silvia_po

# 163
^Не всички, които влизат там са кръстени. Освен това съм историк и съм влизала освен в църкви и в синагога и джамия и не смятам това за грях. А много кръстени християни ходят при ходжи. А и аз не пиша неща като нова кола, апартамент (някои хора и такива неща пишат сигурно), а само за здраве и премахване на негативни влияния. Различни религии има, но е по-важна самата вяра. За рейки не знам дали е измислица. Аз така смятах за binaural beats и позитивните афирмации, но определено някои от тях помагат.
Виж сега,хубаво,че си историк и си влизала,ама говорим за това кое е правилно. Просто говори с който и да е свещенник- това са хората,които са учили за това и знаят най-добре- тук ще си чешим езиците. Аз не ти казвам,че цъквата ще се срути в/у главата ти,когато влезеш некръстена. Казват ти,че нямаш право да го правиш

# 164
Ехааа момичета това ли е Бойка?
http://mirogled.com/2013/03/27/%D0%BF%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%B8%D1 … 0%BD%D0%B3%D0%B0/

Последна редакция: пт, 06 юни 2014, 23:36 от iorry

Общи условия

Активация на акаунт