Ясновидци/врачки - тема 24

• 127 921
  • 739
  •   1
Отговори
# 270
Не знам какво толкова лошо за Цеца говорите не я защитавам но има други които предсказват отидете например при Ивелина която взима 150 лв на сеанс или примерно примерно при Адем където взима по 50 лв и може с маги4еска пръ4ка да ви збъднат вси4ки желания хахахаха Grinning Laughing

# 271
Не знам какво толкова лошо за Цеца говорите не я защитавам но има други които предсказват отидете например при Ивелина която взима 150 лв на сеанс или примерно примерно при Адем където взима по 50 лв и може с маги4еска пръ4ка да ви збъднат вси4ки желания хахахаха Grinning Laughing

Искам да се извиня, ако съм обидила някого с изказване. Не е било нарочно, Цеца сигурно си познава на някои хора, щом има толкова клиенти.

# 272
Аз пък не ЩЪ да се извинявам на никого- права съм относно мнението ми за Цеца и смятам ,че роднините и нямат място във форума/ или се притеснявате,че касичката ще секне,точно сега,когато е решила ад се занимава професионално с това/
Явно не се чете,щото аз специално никога не съм писал,че не ми е харесало това,което Цеца ми е казала,а че то АБСОЛЮТНО НЯМАШЕ НИЩО ОБЩО С МОЯ ЖИВОТ!  Ей Ся дано внука или там който и да е да го разбере
Дама от форума ми писа,че на лични е получавала заплашителни съобщения за това,че се е изказала негативно. Явно родата на Цеца наистина се е стреснала да не и пресече чешмичката

Последна редакция: ср, 11 юни 2014, 18:30 от ''rain''

# 273
Нищо лично, но само да напомня, че в сайта бгмама е заложена  програма за правопис. Когато нещо е написано грешно, отдолу се подчертава с червена къдрава линия.

# 274
Нищо лично, но само да напомня, че в сайта бгмама е заложена  програма за правопис. Когато нещо е написано грешно, отдолу се подчертава с червена къдрава линия.
Ako специално си се загрижила за моя правопис,давай го иизи.. Ще те успокоя,когато ти каза,че нямам нужда от редакция и тези думи НАРОЧНО са изписани с ГОЛЕМИ букви,точно защото зная,че са грешни и ми е кеф да ги пиша по този начин. Радвам се,че те научиш на нещо,което очевидно не знаеш

# 275

Искам да се извиня, ако съм обидила някого с изказване. Не е било нарочно, Цеца сигурно си познава на някои хора, щом има толкова клиенти.
ПРИ АНГЕЛИНА ОТ ЛЮЛИН СЪЩО ИМАШЕ СТРАШНО МНОГО НАРОД!!! НЕ ПОЗНАВА!!! ВСЕКИ ИМА ПРАВО НА МНЕНИЯ!
  bouquet  bouquet  bouquet

# 276

Тази програма ще види зор, какъвто не са изживели и опълченците на Шипка!

# 277
Нищо лично, но само да напомня, че в сайта бгмама е заложена  програма за правопис. Когато нещо е написано грешно, отдолу се подчертава с червена къдрава линия.
Ako специално си се загрижила за моя правопис,давай го иизи.. Ще те успокоя,когато ти каза,че нямам нужда от редакция и тези думи НАРОЧНО са изписани с ГОЛЕМИ букви,точно защото зная,че са грешни и ми е кеф да ги пиша по този начин. Радвам се,че те научиш на нещо,което очевидно не знаеш

4е що си мислиш, 4е ти згреши?

Принципно големите букви значат викане. Викай си на воля, само Татаман да не те чуе.

# 278
Хахаха..  Още ли има хора, които се занимават с такива неща?  Laughing  Joy

# 279
Здравейте!

От много време не съм писала тук, но поглеждам какво се случва. Изкуших се да споделя и моето мнение за Цеца, защото тя ми направи впечатление. При нея съм била 3 пъти, първият беше преди година и половина. При мен жената познава, не знам дали зависи от нейното състояние, от състоянието на посетителя или от нещо друго. Позна за неща, които не могат да бъдат улучени като много вероятни при повечето хора (от типа на "планини", "път", "страх"). Нито пък неща, които са с вероятност 50/50 - ще стане/няма да стане. Става въпрос за много конкретни събития от бъдещето, които ми се случиха относно работа, личен живот и здраве на близки хора - както планирани от мен, така и напълно неочаквани. Относно настояще съм опитвала дори да я заблудя в известен смисъл, защото премълчавах нещо, но тя го видя и ме пита какво става. Самата карта го показа, все пак виждам какви карти обръща и разбирам значението на някои от тях.

Така че според мен вместо да се хабят излишно нерви, може би е добре всеки за себе си да реши дали тя е неговата гледачка, ако може да прежали 10 или 20 лв., след като така или иначе е тръгнал по ясновидци. Едва ли ще стане с обобщение "познава", "не познава", явно няма такива гадатели, самата Ванга не е познавала на всички. Аз за себе си се надявам Цеца да не се опорочи с времето, защото тогава може наистина да си загуби дарбата, а тя за мен има дарба. Дори и да вкарва по някое клише в гледането си.    

Успех на всички!   bouquet

# 280
Някой да е бил при тази Вили от Пиротска? Мисля, че четох някъде, че била в безистена на номер 16. Да не е случайно една стара и съсухрена руса лелка? Като се влезе в безистена първата врата в дясно и после на първи етаж ? Моля, който е ходил да каже дали е същата.. защото ако е тя.. имам много какво да кажа по въпроса..  #Cussing out

Когато аз  бях на свиждане при нея, се беше решила в керемидено...или оранжево....трудно определимо, но пък категорично пленително.Явно беше подбрала боя на далеч по-ниска цена от таксата си за врачуване , но пък със същото качество.
Обсъждали сме я преди.Има защо да я оставим да си се боядисва  на спокойствие в безистенната хралупа и да не я прекъсваме.

Живяла съм преди години там. За това питах. В смисъл в същия безистен де.. не в тях  Laughing Не знаех, че се е занимавала с такива неща.. сега разбирам, защо си говореше сама по стълбите и през ноща излизаше да рови цветята пред блока. Жената не беше в ред. Лошото е че освен това постоянно правеше интриги и крещеше по хората  Laughing Който е бил при нея не е ли забелязвал това, че дъската и бая хлопа?  Laughing

Последна редакция: ср, 11 юни 2014, 20:07 от Different_Reality

# 281
Здравейте!

От много време не съм писала тук, но поглеждам какво се случва. Изкуших се да споделя и моето мнение за Цеца, защото тя ми направи впечатление. При нея съм била 3 пъти, първият беше преди година и половина. При мен жената познава, не знам дали зависи от нейното състояние, от състоянието на посетителя или от нещо друго. Позна за неща, които не могат да бъдат улучени като много вероятни при повечето хора (от типа на "планини", "път", "страх"). Нито пък неща, които са с вероятност 50/50 - ще стане/няма да стане. Става въпрос за много конкретни събития от бъдещето, които ми се случиха относно работа, личен живот и здраве на близки хора - както планирани от мен, така и напълно неочаквани. Относно настояще съм опитвала дори да я заблудя в известен смисъл, защото премълчавах нещо, но тя го видя и ме пита какво става. Самата карта го показа, все пак виждам какви карти обръща и разбирам значението на някои от тях.

Така че според мен вместо да се хабят излишно нерви, може би е добре всеки за себе си да реши дали тя е неговата гледачка, ако може да прежали 10 или 20 лв., след като така или иначе е тръгнал по ясновидци. Едва ли ще стане с обобщение "познава", "не познава", явно няма такива гадатели, самата Ванга не е познавала на всички. Аз за себе си се надявам Цеца да не се опорочи с времето, защото тогава може наистина да си загуби дарбата, а тя за мен има дарба. Дори и да вкарва по някое клише в гледането си.   

Успех на всички!   bouquet

Точно така. Дали ще познаеш нещо на някого или не зависи и от личната нагласа на този който отива.. зависи и от нейното състояние в момента.. а също зависи и до колко е склонен човек да допусне някого в личното си пространство ( всеки си има някаква защита.. при някои повече.. при други по малко) При мен за минало и настояще позна... все още чакам да видя дали и за близко бъдеще е така..  Но мисля, че самата тя премълчава някои неща пред хората. Явно усеща кой какво може да понесе и какво не..Казвам го защото разбирам значението на картите въпреки, че предпочитам Таро.. но на себе си не мога да гледам .. не знам защо но нищо не си познавам  Laughing
Забравих да допълня а и повечето гледачки не го казват.. винаги заставайте срещу този който гледа и никога по време на гледането не кръстосвайте ръце и крака. Така се заключвате сами. Също е добре да се свалят всички бижута и най вече защитни камъни.

Последна редакция: ср, 11 юни 2014, 19:59 от Different_Reality

# 282
# 283
Брееййй,много защитници на Цеца тука,много нещо.Досега по-малко от тридесет лева не съм оставяла при нея.И преди някой да ме порицае жестоко,да си кажа,че тя си ги иска.За настоящето попадения имаше и дотам приключи.Даже първия път докато чаках,една жена,която чакаше с мен,ми каза,че толкова верни неща говорела,че все едно ти била вкъщи.Та сега аз да ви кажа:Не е,като да ми е вкъщи.

И пак казвам,никоя не видя нещо изключително съществено,което ми се случи,много е характерно и е свързано с това,заради което ходех,а нещо отвлечено.

# 284
Брееййй,много защитници на Цеца тука,много нещо.Досега по-малко от тридесет лева не съм оставяла при нея.И преди някой да ме порицае жестоко,да си кажа,че тя си ги иска.За настоящето попадения имаше и дотам приключи.Даже първия път докато чаках,една жена,която чакаше с мен,ми каза,че толкова верни неща говорела,че все едно ти била вкъщи.Та сега аз да ви кажа:Не е,като да ми е вкъщи.

И пак казвам,никоя не видя нещо изключително съществено,което ми се случи,много е характерно и е свързано с това,заради което ходех,а нещо отвлечено.
Дам,к'во се оплакваш сега- ти си виновна- седяла си с гръб към нея,на лотус примерно. Тя,жената всичко си вижда,ама на нас кой да ни е виновен Laughing
На Цеца по-малко от 30 лв не съм оставяла. Интересно,ще каже човек,че безплатно ви гледа,дава ви процент или и аз не знам к'во. Само мога да се радвам за вас  И а,дано не изплачете скоро  как нищо не познавала вече- не че не се е случвало и преди

Общи условия

Активация на акаунт