Ясновидци/врачки - тема 24

• 127 923
  • 739
  •   1
Отговори
# 315
Намерих в една стара тема писано не особено хвалебствено за Донка. Обадих се за обща информация. Тел. е 0889-65-49-61- Донка Костова. Беше любезна. Приема в сряда и в събота в София в Лозенец, с предварително записване. Тарифа няма. Отделяла по 30-40 мин на човек. Може да се пита и за други хора като се носят техни снимки. Това разбрах.

Ако някои има впечатления, нека да сподели.

Напоследък тези без тарифите ги харесвам повече  Grinning Така че ще изчакам малко,че скоро са ми гледали и може да отида при тази  newsm78

# 316
Здравейте, отдавна не съм писала във форума, но ви следя, когато имам време.
От гледна точка на времето, което мина мисля, че мога да изкажа мнение за някой от тук коментираните астролози, гадатели и т.н.
Емилия (Лондон) - мина поне една година, след последната ми консултация с нея и нищо не се сбъдна, сроковете минаха и отминаха, а живота ми потегли в съвсем различна посока.
леля Искра- нулева познаваемост при мен.
Морисън - имаше доста попадения, като и на основният въпрос , който ме касаеше отговорът му беше отрицателен и съвсем точен.
Надя(мисля, че така се казваше жената, по телефона се консултирахме) - и при нея бих казала, че имаше попадение, но не всичко.
Ани Лечева - При нея познаваемостта е най-голяма, и близки хора ходиха при нея, доволни са. Непомня кога беше първата ми консултация с нея, но със сигурност са минали поне 2 години. Позна за развитието на отношенията ми с даден човек. Описа точно човека с когото ще имам връзка, както и къде ще се запознаем. Позна за смъртта на близък човек, като допълни, че ще си отиде в съня си, така и стана(държа да кажа, че за това нещо беше излишно попитана). Няма да забравя, миналата година, отидох при нея и още с казването на данните ми, ме погледан и каза "ти си бременна". Засмях се и и казах, че е малко вероятно и изобщо не съм очаквала, същият месец разбрах, че съм бременна. Написах тези примери за да стане по ясно. И при нея имаше неща, които удряха на камък, но бяха доста малко и по-незначителни.
Никола Узунов - за толкова консултации, позна едно нещо, доста сериозно Simple Smile
По-късно ще допълня списъка, че сега нямам много време  Hug

# 317
Май парите за врачка ще е по-разумно да ги дам за рейки, как мислите момичета? Просто не съм кръстена и тези врачки малко... ами страх си ме е. Не знам как да си правя енергийна защита и знае ли човек как може да ми повлияят. Мисля, че едно кръщане + рейки е по-добър вариант от колкото да пръсна куп пари за обикаляне по врачки.

# 318
  • София
Хайде Моля Ви се да не се пишат глупости!

Цеца знае много добре за форума, ще станат две години в края на това лято. Добре помня как когато отидох при нея ми разказа, че в края на лято 2012-та приятелка на приятелка на дъщеря ѝ е писала за нея тук и от там е започнало голямото звънене.

А това, както някои пишат, че имат доста работа...та те са ненаситни повечето. Следват стриктно правилото на Мечо Пух, че ''колкото повече, толкова повече''.

А аз пък вече бях започнала да се чудя от къде иде тая Цецофилия.  Wink 

# 319
  • София
Намерих в една стара тема писано не особено хвалебствено за Донка. Обадих се за обща информация. Тел. е 0889-65-49-61- Донка Костова. Беше любезна. Приема в сряда и в събота в София в Лозенец, с предварително записване. Тарифа няма. Отделяла по 30-40 мин на човек. Може да се пита и за други хора като се носят техни снимки. Това разбрах.

Донка става. Ако си 14-15 г и имаш някой и друг емоционален проблем.
Надълго и широко ще обсъдите живота, вселената и всичко останало.
Или пък как е спестила от електронни цигари вместо обикновени.
Сигурно си прочела моя пост.

Angel 2010НовакRe: Ясновидци/врачки - тема 20
нд, 22 дек 2013, 15:08   #714 
Цитирай
Цитат на: MayyaI в вт, 17 дек 2013, 00:59
Цитат на: Angel 2010 в пн, 16 дек 2013, 12:00
Момичета, някой да е чувал за ясновидка Донка Костова от село Костенец?

Чували сме,чували, а и съм ходила.
Знам, че сега приема понеделник и сряда в София. През другите дни – в селото. Гледа на кафе. Тел и беше 0889654961. Колкото оставиш.
Гледането и при мен беше смехотворно.
Имала съм мъка на душата. ooooh! Така и не можа да определи каква, защо, от кого. Не, че не опита всички възможни отговори, ама един не уцели. Да не говорим, че никаква мъка нямах. Моя приятелка искаше да я закарам до Костенец, че била чувала добри неща за нея и аз влезах от немай-къде.
Трябвало да се разделя с майка ми, много ме обсебвала.  Аз повече от 10 г не живея с родителите ми-в чужбина са. На месец се чуваме 2-3 пъти за по 2-3 минути със стандартите въпроси „как сте”... и общо взето, това е. Няма и намек за влияние от тях, имам си моето семейство.(koето даже и не видя 35)
И прочие общи приказки. Общо взето е стандартната измамница, дето се е научила защо в повечето пъти се ходи на врачка и гледа да ти ги пробута. И аз си имам своите въпроси и съмнения, ама малко по-различни. 
Та не казвам: ”не ходи”, написах какво се случи с мен.  bouquet

Благодаря за съвета! Аз посетих Ангел от Дианабад и той ми каза за нея, по-точно я препоръча..
Тя можела да ми каже кой е направил енергийното вмешателство /магия/, което той вижда над мен. Той само знае, че е жена, но Донка Костова можела да уточни... ''

Да споделя: отворена съм към всякакви други мнения.  Wink

# 320
  • София
Сега се сетих, че вярно имах мъка на душата. Едната кола трябваше да ходи на поправка.
Неблагодарна работа сме това хората, ей!  Laughing

# 321
Здравейте. Аз съм нов във форума. От доста време следя предаванията по телевизията, където участва и Мартин Захариев но все още не съм му се обаждал - http://fenomeni.tv/martin

Ако може да изкажете мнения, препоръки и опит за него.

Изчетох доста мнения във форума та чак се обърках вече Simple Smile Трябва ми сигурен човек, който да разваля магии, защото мисля че има такава върху цялото ми семейство. Последните няколко години се случиха много лоши неща.

# 322
Чукнах да видя за снимки на аурата и попаднах на това  - http://www.auracamera.bg/snimka-na-aurata.html
Ма тя и България имала аура, тц, тц.....

# 323
  • Под Слънцето
С дълбоко прискърбие преди час  научих ,че тази бабка, при която щяха да ме водят утре, е починала съвсем наскоро. И понеже не вярвам , взех момичето и отидохме до къщата на тази жена.. Където видях некролога.... Егати "късмета" , но на фона на това , което ми се случва от десетина дни насам.. не се чудя вече на нищо.

Човека с ауракамерата във Варна е Велико. И него намерих.  Подозирам  каква ще ми е снимката утре..

# 324

Донка става. Ако си 14-15 г и имаш някой и друг емоционален проблем.
Надълго и широко ще обсъдите живота, вселената и всичко останало.
Или пък как е спестила от електронни цигари вместо обикновени.
Сигурно си прочела моя пост.

Angel 2010НовакRe: Ясновидци/врачки - тема 20
нд, 22 дек 2013, 15:08   #714 
Цитирай
Цитат на: MayyaI в вт, 17 дек 2013, 00:59
Цитат на: Angel 2010 в пн, 16 дек 2013, 12:00
Момичета, някой да е чувал за ясновидка Донка Костова от село Костенец?

Чували сме,чували, а и съм ходила.
Знам, че сега приема понеделник и сряда в София. През другите дни – в селото. Гледа на кафе. Тел и беше 0889654961. Колкото оставиш.
Гледането и при мен беше смехотворно.
Имала съм мъка на душата. ooooh! Така и не можа да определи каква, защо, от кого. Не, че не опита всички възможни отговори, ама един не уцели. Да не говорим, че никаква мъка нямах. Моя приятелка искаше да я закарам до Костенец, че била чувала добри неща за нея и аз влезах от немай-къде.
Трябвало да се разделя с майка ми, много ме обсебвала.  Аз повече от 10 г не живея с родителите ми-в чужбина са. На месец се чуваме 2-3 пъти за по 2-3 минути със стандартите въпроси „как сте”... и общо взето, това е. Няма и намек за влияние от тях, имам си моето семейство.(koето даже и не видя 35)
И прочие общи приказки. Общо взето е стандартната измамница, дето се е научила защо в повечето пъти се ходи на врачка и гледа да ти ги пробута. И аз си имам своите въпроси и съмнения, ама малко по-различни. 
Та не казвам: ”не ходи”, написах какво се случи с мен.  bouquet

Благодаря за съвета! Аз посетих Ангел от Дианабад и той ми каза за нея, по-точно я препоръча..
Тя можела да ми каже кой е направил енергийното вмешателство /магия/, което той вижда над мен. Той само знае, че е жена, но Донка Костова можела да уточни... ''

Да споделя: отворена съм към всякакви други мнения.  Wink

Точно това бях прочела. Благодаря ти за коментара.

Успях да разговарям с жената, която ми я препоръча. Каза, че е ходила преди три години и ѝ познала три кардинални неща занапред като смяна на град като местоживеене, поява на здравословен проблем и неочакван обрат в роднински отношения.

# 325
Успях да разговарям с жената, която ми я препоръча. Каза, че е ходила преди три години и ѝ познала три кардинални неща занапред като смяна на град като местоживеене, поява на здравословен проблем и неочакван обрат в роднински отношения.
[/quote]
А къде точно в Лозенец се намира?

# 326
Не искам да разводнявам темата, но от чисто любопитство искам да попитам някой знае ли какво става с врачките от култовия някога Канал 2001? У нас постоянно се гледаше този канал, беше много забавен. Simple Smile За Руми Атанасова и Рени Анастасова е ясно, че още работят. А Маг Елена? Някой ходил ли е?
http://www.gospodari.com/?go=video&p=detail&videoId=431

Също така има ли доволни или опарени клиенти на тези следните:

Чудя се от Езо Тв защо някои не застават с истинската си снимка, а използват такива на актриси от интернет?

Това не е маг Рая, а една турска актриса: http://bg.ezo.tv/gadatel/yasnovidyec/mag-raya.html
Този не ми изглежда като маг, а като фото модел или актьор: http://bg.ezo.tv/gadatel/numyerologiya/yemil.html

Каква е целта? Нима хората няма да се досетят, че използват стокови изображения?

# 327
Някой чувал ли е за тази жена и може ли да сподели опит:

http://nadia-andreeva.hit.bg/

# 328
А къде точно в Лозенец се намира?
[/quote]

Не попитах къде точно в Лозенец се намира.

# 329
Много моля, ако някой има стари или нови, преки или косвени впечатления от астроложката Галя от Варна да сподели.

Преди време много ми я бяха похвалили хора извън форума. Говорила съм с нея за обща информация. Жената е изключително ерудирана.

Ще съм много благодарна, ако някой сподели мнение.

Това е сайтът ѝ: http://www.galyastro.com/bg/

Общи условия

Активация на акаунт