Ясновидци/врачки - тема 24

• 127 556
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
  • София
MayyaI, четох в стара тема, че си търсила координати на Донадела - Донка. Какво стана,намери ли я жената в крайна сметка,бих я посетила ако й знаеш координатите  Simple Smile

Не съм й търсила координатите! Знам ги. За съжаление жената не приема за гледане. А и го кара вече на психология, абе, не й се гледа. Изрично ме е предупредила да не ги давам. Ако "прогледа", веднага ще пиша. Hug

# 571
Ее щом не й се гледа, няма смисъл да ходим да слушаме празни съчинения. Мерси все пак!

# 572
  • София
Ее щом не й се гледа, няма смисъл да ходим да слушаме празни съчинения. Мерси все пак!
Почва малко да говори, после ... Laughing питане. Аз даже за майка ми не съм я питала т.е. въпрос, от който най-много се вълнувам. А и за здравословни проблеми дори на Вагна/мир на праха/ й не бих се доверила.
Ние с теб да не излезем я роднини, я познати??? Simple Smile

# 573
Здравейте имам питане относно тази Диди практикуваща на бул.Мадрид.Похвалиха ми я,днес я посетих беше пълно с хора които идват взимат си номерче и се чака,не много.Влизаш при нея пускаш в една кутия 2 лв.за една минута минава с ръце през теб и уж ти казва какво ти е.На мен ми каза 60 процедури #Crazyсега няма проблем по 2 лв.но това са 120лв и ходене непрекъснато,а аз съм от другия край на София.Бяха ми казали,че стаята е пълна с цветя и непрекъснато се носят букети от благодарни хора,включително докато бях так се донесе един огромен букет,обаче аз много не вярвам и се чудя дали не се изиграва театър,пред страдащите хора.Не ми пречи да пробвам малко,то ще си проличи най вероятно ако има ефект,няма как да се вържа за 60пъти,за това ми е интересно някои запознат ли е с с тази личност newsm78

# 574
  • София
Здравейте имам питане относно тази Диди практикуваща на бул.Мадрид.Похвалиха ми я,днес я посетих беше пълно с хора които идват взимат си номерче и се чака,не много.Влизаш при нея пускаш в една кутия 2 лв.за една минута минава с ръце през теб и уж ти казва какво ти е.На мен ми каза 60 процедури #Crazyсега няма проблем по 2 лв.но това са 120лв и ходене непрекъснато,а аз съм от другия край на София.Бяха ми казали,че стаята е пълна с цветя и непрекъснато се носят букети от благодарни хора,включително докато бях так се донесе един огромен букет,обаче аз много не вярвам и се чудя дали не се изиграва театър,пред страдащите хора.Не ми пречи да пробвам малко,то ще си проличи най вероятно ако има ефект,няма как да се вържа за 60пъти,за това ми е интересно някои запознат ли е с с тази личност newsm78

Такааа! Писането тук става все по-неясно.
Коя Диди, на "Мадрид", кой номер, кой е тел.?
Ти какво търсиш? Лиричните отклонения с букети newsm78-чудесно! Пита ли за какво ги носят? newsm78
След като е било "пълно с хора", ти не се ли заговори с тях?
Кой за кой път отива, какъв му е проблема, нещо ОК видял ли е????

# 575
Ми Диди от бул.Мадрид лечителка,намерих я с питане от разни близки салони.Говорих с една  от жените там,каза,че трябвало да се посети няколко пъти поне.Другите хора бяха потънали в проблемите си.Букетите в стаята и този дето дойде бяха дошли от уж благодарни хора,обаче аз понеже си не вярвам ми се струва театър,все пак си казваш е 2лв,ама 2 от мен 2 от друг, аз бях номер 61 сами смятайте за какви пари на ден става въпрос,но щом продължават хората да ходят или са заблудени или наистина им помага,та се чудя дали да съм още на хорото,не намирам нищо за нея newsm78

# 576
  • София
Ми Диди от бул.Мадрид лечителка,намерих я с питане от разни близки салони.Говорих с една  от жените там,каза,че трябвало да се посети няколко пъти поне.Другите хора бяха потънали в проблемите си.Букетите в стаята и този дето дойде бяха дошли от уж благодарни хора,обаче аз понеже си не вярвам ми се струва театър,все пак си казваш е 2лв,ама 2 от мен 2 от друг, аз бях номер 61 сами смятайте за какви пари на ден става въпрос,но щом продължават хората да ходят или са заблудени или наистина им помага,та се чудя дали да съм още на хорото,не намирам нищо за нея newsm78

Щом нищо не ти е предсказала, какво търсиш там?
Дай тел, или адрес. Тук не веднъж се е оказвало, че с друго име "нова" врачка излиза.
Чак пък толкова да са потънали в проблеми, та нищо да не кажат, ай моля те!
И не се притеснявай, никой няма да ти вземе "врачката".

# 577
Една жена ми я препоръча каза отиваш на бул Мадрид 25 срещу спирка на трамвая влиза се една врата водеща към къща и аз с питане днес я намерих и като видях,че има доста хора беше ясно,че е те.Отидох уж да ме лекува а не да ми предсказва и тя с ръце мина през тялото ми и каза,че ще ме оправи след поредните процедури newsm78

# 578
и не си пазя врачката Mr. Green, казвам как я намерих и търся мнения за нея за да знам дали да се занимавам от тук нататък

# 579
  • София
и не си пазя врачката Mr. Green, казвам как я намерих и търся мнения за нея за да знам дали да се занимавам от тук нататък
Разбирам. Peace Дано се изкажат повече хора. Значи Диди От "мадрид". Чакаме отзиви.
Ти верно за здраве си ходила? Аз не бих се доверила. Има си изследвания, лекари... Hug :

# 580
Разбирам. Peace Дано се изкажат повече хора. Значи Диди От "мадрид". Чакаме отзиви.
Ти верно за здраве си ходила? Аз не бих се доверила. Има си изследвания, лекари... Hug :
Ти сама можеш да прецениш дали си се почуствала по-добре от процедурата. Диди е дъщеря на Нели  - "Нели, помогни"/. Работиха заедно, после се разделиха.

# 581

60 пъти са ужасно много. Отиди няколко пъти и ако няма ефект, едва ли и след 60 ще има.

С лечителите има един момент - просто избираш да им повярваш или не. Няма доказателство, че те са те излекували, макар че хората със силно биополе наистина имат ефект.

Тази едва ли ще се съгласи обаче да й мериш биополето.

# 582
Някой ходил ли е, има ли впечатления от Зофия Шчербак, лечителка се пише

# 583
  • София
Онзи ден бях отново при Валентин от София. 90% от нещата, които ми каза преди се случиха наистина и отидох да видя какво ще ми каже този път. Ако и този път познае, ще ми стане любимец. В анкетата има грешка, обаче. При него не видях Таро, а обикновени карти. Попитах го защо и ми каза, че с тях вижда много по-добре от тарото. Мои приятелки, които са ходили при него също са много доволни, така че давам глас в анкетата за него. Hug И е много симпатичен Joy

# 584
  • София
Онзи ден бях отново при Валентин от София. 90% от нещата, които ми каза преди се случиха наистина и отидох да видя какво ще ми каже този път. Ако и този път познае, ще ми стане любимец.
А дано!!! Hug

Общи условия

Активация на акаунт