"Лято, слънце, плаж, море, Декемврийче в коремчето расте" Тема 4

• 25 019
  • 720
  •   1
Отговори
# 555
Freesia ще премине кървенето само си лежи и ще спре за 2 , 3 дни. Аз вече два пъти прокървявам и то доста силно абе направо шуртене си беше лежах в болница но решиха да ме пуснат в къщи да си лежа. Сега вече 3 седмица съм в къщи на легло кървенето спря отдавна само леки болки имам от време на време и се моля всичко да е ок. Първата ми бременност протече абсолютно по съоя начин но има щастлив финал. Така че дръж се не се отчайвай ще видиш как лека полека ще премине кървенето и плацентата ще се залепи . Лежането и магнезия са единственото лечение в чомента!

# 556
  • София
Извинявам се, но съвсем забравих да ви питам: някой който е правил изследване на алфа фето протеини в 12 - 13 г.с спомня ли си какви са били стойностите?
against алфа фето проитеина ми го изслседваха сега при късния БХС в 16 седмица. Резултата ми е 0.65 част от медианата. Не знам дали това ти говори нещо, защото на мен нищо. Като цяло общите резултати от БХС са ми удовлетворителни.Много се притесних като ме накараха да правя и късен БХС, но честно казано сега съм спокойна. Записах се на фетална морфология при доц.Димитрова чак за 23 юли. Дано и там всичко да е наред. Praynig

# 557
Freesia - само спокойно , всичко ще е наред. Почивай си и до два три дена ще си си вкъщи.

Не разбрах защо да има проблем да се мажат гърдите. Аз си ги мажа с леки масажни движения, без да натискам, колкото да се хидрасстира и омазни кожата. Нямам никакви опаквания.

Чудя се друго- понеже отивам към морето, ако ме навести така "обичания" от мен цистит, как мога да раегирам там? Какво мога да взема да пия? АТ ясно, че  няма как освен ако д-ра не ми го е предписал, но какъв друг медикамент има бързо действие и е безвреден? Донесоха ми едни прахчета от Англия, които са на билкова основа (там не продават и парацетамол без рецепта), но и на тях пише да не се пият по време на бременност и кърмене.  ooooh!.

# 558
Фрезия, стискам ти много палци всичко да се оправи бързо! Магнезий и почивка, и след няколко дена ще те пуснат сигурно Praynig Praynig Praynig

Чак пък сладолед да не ям. Е, това няма как да стане. Laughing Аз много ям сладолед лятно време(че и през друго време Laughing), и с предната бременност си ядях...Ама всеки сам си решава. Peace

Joy И аз съм така за сладоледа! Не вярвам да е толкова вреден, а напротив, мисля, че е по-полезен от вафли и кроасани и т.н. А за другото, Мелина, ставаме като Пакман май Grinning

# 559

Елиас, благородно ти завиждам! Simple Smile На теб втора бременност ли ти е?

Втора, да  Hug

# 560
Благодаря ви за подкрепата Hug На инжекции и хапчета съм, така че и аз се надявам до 2-3 дни да ме изпишат, аз съм оптимист. Лошото е, че ми пропада пътуването и отпуска покрай РД, но важното е бебчо да е добре. Успех на всички в предстоящите изследвания  Hug

# 561
  • на брега на морето
А, точно Елиас щях да питам. Елиас, ти после усещала ли си пак бебето? Щото и на мен ми се стори, че на 9ти юни го усетих за 1ви път, и после след около 3 дена пак...И онзи ден сякаш пак. Ама не съм много сигурна.
Чудя се в началото колко често е възможно да се усеща бебето? И кога започваше да се усеща по-редовно(приблизително)...Ей как бързо се забравя.
Аз за предн. си бременност нищо не съм си писала май, но затова пък като се роди Кирил 1та година ми е доста подробно описана, особено захранването, кое кога съм въвеждала и сега ще си ползвам тетрадката-дневник като помагало. Wink Hug

# 562
Freesia,
спокойствие и повече почивка.
Момичета днес ми излязоха резултатите от БХС, които изпратих за консултация с лекаря ми.
Но докато ми отговори, на вас как ви се струват:
комбиниран риск за болест на ДАУН 1 от 30 000
за болест на ЕДУАРДС 1 от 100 000
за болест на ПАТАУ 1 от 100 000
за болест на ТЪРНЪР 1 от 100 000
за болест на ТРИПЛОИДИЯ 1 от 100 000
Сякаш резултатите са добре, но знам ли.... newsm78

# 563
Роси, за мен резултатите ти са повече от добри, отлични са.  Hug

# 564
  • гр. София
Роси, перфектни резултати.   bouquet  bouquet  bouquet

# 565
Ох,
много ви благодаря . Поуспокоихте ме.

Мерси много  Heart Eyes

# 566
А, точно Елиас щях да питам. Елиас, ти после усещала ли си пак бебето? Щото и на мен ми се стори, че на 9ти юни го усетих за 1ви път, и после след около 3 дена пак...И онзи ден сякаш пак. Ама не съм много сигурна.
Чудя се в началото колко често е възможно да се усеща бебето? И кога започваше да се усеща по-редовно(приблизително)...Ей как бързо се забравя.
Аз за предн. си бременност нищо не съм си писала май, но затова пък като се роди Кирил 1та година ми е доста подробно описана, особено захранването, кое кога съм въвеждала и сега ще си ползвам тетрадката-дневник като помагало. Wink Hug
Ей сега преди малко май пак го усетих. И снощи, но не така ясно и категорично, както онзи ден, първия път. Винаги е след смяна на позата или след рязко движения- първия път кихнах силно, снощи легнах от страна по гръб и май се разшава, но като си сложих ръката на корема и спря...
Дъщеря ми беше много шавлива, чак ми местеше корема с ритници (тя и до сега е като шило  Laughing), но кога съм я усетила за пръв път, никакъв спомен нямам  Thinking

# 567
Аз четох, че при първа бременност може да се усети след 20 г.с., а при втора - след 15 г.с.

# 568
michaelina мерси. За съжаление нищо не ми говори Simple Smile На мен в листа ми пише 6,23 Което не знам каква част от меридиана се води Simple Smile Благодаря ти все пак. Утре се надявам докторът да каже.
Freesia  Hug оправяй се бързичко
Нещо май ще ми отказват и бъбреците. Абе тази втората бременност много ме мъчи, направо няма нищо общо с първата. Оказа се,че имам белтък в урината... и за това ще ви кажа какво е казал докторът, когато отида.
Bahaty пиши как е минал твоят преглед, че нещо те мисля.

# 569
  • на брега на морето
Аха, значи наистина може да е било бебето. Grinning
Аз и с предната бременност, нищо че беше 1ва, го усетих рано, някъде в 16та г.с. А сега излиза, че съм го усетила в 15та г.с.(линийката ми е настроена по термин по МЦ, но според овулацията ми и според ФМ вървя със седмица напред). И моят мушморок беше доста шавлив, и сега си е такъв. Laughing
1ят път като го усетих настоящото бебе, се бях сгънала явно доста(лакирвах си ноктите на краката Embarassed) и сигурно му стана неудобно, после смених позата. От другите пъти единият път беше като говорехме за бебето с Кирил. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт