"Лято, слънце, плаж, море, Декемврийче в коремчето расте" Тема 4

• 25 022
  • 720
  •   1
Отговори
# 240
Плюс това в клипчето казаха че към 9 седмица са еднакви органите, а към 12 седмица на момчето му се отделя пъпчицата като пенис  Rolling Eyes Т.е. е възможно да се види нещо тогава. Аз знам, че често бъркат пишлето с пъпната връв, затова ми се струва по-сигурно, ако кажат, че е момиче Simple Smile

Повторихме се Мименце Simple Smile
Всички са админи, ако искаш на мен м прати на съобщение имената си за да те намеря Simple Smile

Да точно така е , аз не казвам че не са познали а просто исках да покажа на тези дето се чудеха защо док е казал така   Wink

Последна редакция: пт, 06 юни 2014, 19:51 от tani4ka_87

# 241
Момичета, някой от вас усещал ли е раздвижване в корема до този момент? Simple Smile Аз преди малко усетих нещо, седях със свити крака и все едно нещо ме...почукна! Цялата подскочих! А това ми е първа бременност и незнам какво е усещането.

# 242
Привет, момичета!

Най-после приключи дългата работна седмица и имам малко време да попиша. За съжаление не можах да изчета всичко, което сте написали.

Честито на всички с хубави новини! Присъединявам се и аз към вас и искам да се похваля, че и при мен всичко е наред. Моят преглед беше в сряда и съм много доволна. Поведението на доктора нямаше нищо общо с предния път, беше много мил. Мъничето ми е вече 9,22 см и мнооого шава, не се спира изобщо. Слушахме и сърчице, макар и да беше трудничко с това постоянно мятане на ръце, крака и тяло. Simple Smile

Изследванията ми са наред, само цитонамазката не е излязла още. Единствено хемоглобинът ми е много нисък - 109 и ми изписаха някакви ампули "Тотема". Разбира се трябва и треви да хапвам - спанак, коприва, магданоз - "любимите" ми, но ще се жертвам, няма как.

Аз пък ту имам корем, ту се поприбира, много странно. Но с дрехите още на никого не му прави впечатление или поне никой нищо не ме е питал. Само 3-ма - 4-ма по-близки колеги знаят. Засега все още мисля да си трая.

Отивам да слагам вечерята, че ми куркат червата. Лека вечер! Simple Smile

# 243
И аз съм убедена, че ще е момче, защото и аз го видях, то си беше супер видимо, а и доки каза, че категорично е момче и, че ако не е сигурен в преценката си няма да ми го каже.
Аз също съм сигурна,че е момче.Моят док каза същото...пък и вече в 13 г.с. според мен си личи.

# 244
Момичета, някой от вас усещал ли е раздвижване в корема до този момент? Simple Smile Аз преди малко усетих нещо, седях със свити крака и все едно нещо ме...почукна! Цялата подскочих! А това ми е първа бременност и незнам какво е усещането.

По принцип казват, че при първа бременност е малко вероятно да се усети движението на бебето толкова рано, но пък всеки има различна структура на тялото Thinking Виж дали ще се повтори в следващите дни, ако не, най-вероятно е било нещо друго Wink Аз с първата си бременност усетих чак към началото на пети месец Simple Smile Усещането е.. невероятно! Heart Eyes

# 245
Здравейте мами! Поздравления на всички за прекрасните новини и растящите коремчета.
Аз да споделя- мина вече така стресиращия ме БХС и резултатите ни са чудесни. Много бях притеснена от това изследване.
Чета, че вече много от мамите знаят пола на бебчето. Браво!! Аз мислех, че е рано. Бях чувала най-рано в 15 г.с. да съобщават лекарите.
На мен ми е много лщбопитно какво ще е, ама каквото и да е, не го връщам  Laughing
Каката иска сестричка, а ние с мъжа ми сме за сини гащи, понеже от другите си имаме Simple Smile
Тайно се надявах на УЗИ за БХС да се види нещо, но разбойника упорито ни обръщаше гръбче.
Поздрави, момиечета, и леко да ни е!!  Hug Hug

# 246
данна, аз съм с желязодефицитна анемия и хемоглобинът ми обикновено е под 100. преди пих тотема и сега пак ми предстои. принципно помага - временно  Simple Smile

аз предния път усетих движение към 5 месец, а сега докторката очакваше вече да съм усетила (а аз не съм), т.к.  бебокът не спирал да се мята и подскача  Crazy

хубав ден на всички  Hug

# 247
Здравейте момичета!!! Бързам да ви се похваля! Връщам се от ФМ- нещата са супер, имаме си носна костица, нухалната транслуценция е 1,2мм иииии едно пишле!!!  newsm44
Много съм радостна, едвам дочаках прегледа! Таткото беше с мен и той е радостен, но очакваше пак да е момиче(така бил сънувал) Joy! Бебето постоянно се обръщаше с гръб и беше малко сложно. Само да ви питам, на документа от ФМ пише плацента: фундусна, та какво ще рече това?
Винету през първата си бременност усетих бебето в 16+малко, сега се надявам да е по-рано! Чувството е неописуемо, наистина като пеперуди в коремчето! Приятен ден дами!  Hug

# 248
Villy1 .фундосна плацента означава ,че плацентата е закрепена за дъното на матката ,което е абсолютно нормално ,точно така трябва да бъде   Heart Eyes

# 249
И на мен док ми каза, че плацентата е закрепена за задната част на матката, което било нормалното положение. Не знаех, че така се нарича Thinking

# 250
elektra288 Благодаря, че ми разясни!   bouquet С предната бременност на всички документи ми пишеше предна и затова въобще не знаех това какво е.  Grinning Дами така ми се е дояло майонеза  Embarassed дали може да си похапна малко? Вие ядете ли такива неща?

# 251
  • Варна
Здравейте момичета! Не съм писала от няколко дни, но пътувах и не ми остана време.

Честито на всички за хубавите резултати. Много е добре така като има само хубави новини! Simple Smile

Аз да ви се оплача, бях тези на сватба (църковен брак) + 3 кръщенета и прекарахме в църквата около 2 часа. От тамяна по едно време така ми прилоша, че не се сдържах и поседнах. Хем че преди това бях закусвала и доста вода бях пила. Поне после бързо ми мина. Simple Smile

Да ви питам, понеже тези дни много ме нахапаха комарите, (имам 7-8 пъпки по единия крак), някой знае ли някакво мазило, което помага при сърбеж и да не вреди по никакъв начин, че вече не се издържа. Пък и лятото тепърва предстои и трябва да сме подготвени... Simple Smile Мерси предварително!

Villly1, аз майонеза си похапвам, но само ако току-що съм отворила опаковката. Ако престои отворена в хладилника, мъжа ми я доизяжда, че не ми се рискува. По принцип знам, че не е много препоръчително, но в малки количества не пречи. Аз преди правех само домашна, но с тези сурови яйца в нея, сега спрях. А в тази от магазина има толкова химии, че едва ли изобщо слагат яйца. Grinning

# 252
Здравейте момичета! Не съм писала от няколко дни, но пътувах и не ми остана време.

Честито на всички за хубавите резултати. Много е добре така като има само хубави новини! Simple Smile

Аз да ви се оплача, бях тези на сватба (църковен брак) + 3 кръщенета и прекарахме в църквата около 2 часа. От тамяна по едно време така ми прилоша, че не се сдържах и поседнах. Хем че преди това бях закусвала и доста вода бях пила. Поне после бързо ми мина. Simple Smile

Да ви питам, понеже тези дни много ме нахапаха комарите, (имам 7-8 пъпки по единия крак), някой знае ли някакво мазило, което помага при сърбеж и да не вреди по никакъв начин, че вече не се издържа. Пък и лятото тепърва предстои и трябва да сме подготвени... Simple Smile Мерси предварително!

Villly1, аз майонеза си похапвам, но само ако току-що съм отворила опаковката. Ако престои отворена в хладилника, мъжа ми я доизяжда, че не ми се рискува. По принцип знам, че не е много препоръчително, но в малки количества не пречи. Аз преди правех само домашна, но с тези сурови яйца в нея, сега спрях. А в тази от магазина има толкова химии, че едва ли изобщо слагат яйца. Grinning

Габи за пъпките,разчеши ги леко и намажи с оцет Simple Smile Малко бабини деветини,но помага Simple Smile))

# 253
данна, аз съм с желязодефицитна анемия и хемоглобинът ми обикновено е под 100. преди пих тотема и сега пак ми предстои. принципно помага - временно  Simple Smile

mai_mai, само да те питам, как разбираш, че помагат тези ампули? Имам предвид, чувстваш се по-добре или само по показателите. Мисълта ми е, че аз, откакто се помня, все се чувствам някак изморена и отпаднала (още преди да забременея). Принципно съм и с ниско кръвно и се чудя дали не е свързано с това или просто обичам повече да си поспивам... Simple Smile

# 254
  • Варна
Габи за пъпките,разчеши ги леко и намажи с оцет Simple Smile Малко бабини деветини,но помага Simple Smile))

Мерси, ще опитам! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт