Весели празници! 
Аз много съм ревнувала като се родила сестра ми, но са ме дали да ме гледа бабата на село, ами няма как да няма ревност си давам сметка сега откъде идвало, появява се бебето и голямото дете е детронирано, че пратено и на село. 

Само така и за напред да продължават. 

Аз много съм ревнувала като се родила сестра ми, но са ме дали да ме гледа бабата на село, ами няма как да няма ревност си давам сметка сега откъде идвало, появява се бебето и голямото дете е детронирано, че пратено и на село.
От сега мисля варианти - при хранене, при спане и т.н. Някои родители пък неглижират една идея повече новороденото за сметка на голямото (че да не ревнува), ама и това съвсем не е оферта. Колкото и да е малко, то също има своите усещания... Ще видим как ще дойде.
Напълно съм съгласна с теб.
Големи са и разбират, даже повече, отколкото си мислим. Николайчо и той е отворен към новото човече, чака го с нетърпение, подготвил му е разни играчки, пита само кога ще му взимаме леглото (че той спи още на бебешкото), че да го подготвим за бебето, а на него да купим като на големите...
Всичко ще супер, не се притеснявай излишно!

) и вече изперкулясвам. Изобщо няма да споменавам всички проекти, реферати и тн., които имам да правя по всяка дисциплина. Децата изобщо не ги броя, то там си е ясно - градина, сополи, тържества, логопеди, психолози, английски, гимнастика - всички сте наясно.
Не съм, ти ми скри шапката! Луда жена, ей!
Вече пуфтя като магаре на баир, а краят е далече. Поне още 2 месеца. Хахаха... С нищо не съм се подготвила, ама нищичко, че и не бързам, което ме притеснява повече. 
Препоръчани теми