Размисли и страсти за деца родени чрез АРТ - 6

• 20 278
  • 739
  •   1
Отговори
# 30
Благодаря Мими  bouquet

# 31
Можеш да сложиш малко в пюрето.
Аз и го давам така да си го ръфа.

# 32
Е харесва ли го да си го ръфа? На мен ми е много гадно авокадото чисто да го ям, седи ми много мазно. Но децата може пък да го харесат.

# 33
Ми аз малко ли авокадо изядох докато се закрепи стабилно.
Сигурно едно 50 броя има.

# 34
Сигме, и аз бая количество изядох, но всеки път с отвращение и многобройни позиви за повръщане. Мъжа ми ми го смилаше и смесваше с портокалов сок - така го попреглъщах най-добре. То какви ли не жертви сме правили за тез деца Heart Eyes Heart Eyes

# 35
Аз го харесвам и до днес. На салата, на гуакамоле, с извара и ей така без нищо.

# 36
  • Пловдив
Досега не ми беше хрумвало да опитам дали малкия ще хареса авокадо - може би, защото вкъщи го яде само моят мъж и то в гуакамолето Simple Smile Иначе малкият е ужасно капризен за храна. Почти нищо не обича, плодовете ги пие само на сок с изключение на банана и ябълката - поне тях си ги обича. Да има как по цял ден да му давам попара и яйца по шотландски. Всички ми казват че е нормална злоядостта на тази възраст.

# 37
яйца по шотландски ми звучи като кафе по ирландски  Joy
Какво е това?

# 38
  • Пловдив
 Laughing страхотни стават. Гледах рецептата преди година по 24kitchen в едно предаване на Лорейн Паскал. Ето произволнo от нета ми излезе рецепта на Джейми Оливър, но съм срещала и в бг сайтове рецепти.

# 39
  • Пловдив
Преди време се захванах да търся интересни начини да му аранжирам храната така, че да му е любопитно да я опита поне. Ето тук има чудесни идеи, много от които са и лесни за изпълнение.

http://www.pinterest.com/search/pins/?q=creative%20food%20for%20 … ;rs=ac&len=17

# 40
Вие ме убихте с ново инфо. Първо за чая от малини, сега за авокадото. То за какво се яде?
И аз много рано дадох, малко данни има за алергия, плод е и може да се яде сурово. От нормалните магазини почти не намирам читаво. Повечето преди да узрее почернява вътре. Обикновено вземам от биомагазините. По- скъпо, ама поне няма фира. Като не ядеше сирене малкият му правех попара с авокадо, сега го яде на резени или намачкано и намазано на филийка. Скоро не съм вземала, че сега гледам като има сезонни плодове, тях да давам.

# 41
Фикс,авокадото съдържа желязо,има вит.ц,а и е в доволно количествоСпециално аз започнах да го давам заради калция,някъде в една от схемите за захранване имаше таблица в която авокадото съдържаше повече калции и желязо отколкото в яйцето,освен това има и ненаситени мазнини,които се съдържат и в рибата,а аз риба почти не давам.

# 42
Мойто днес ака за пети път сигурно. Не е рядко, ама нещо в повече ми идва.
Дали да не и дам биогая?

# 43
Купих два броя авокадо, утре ще дам единия Peace

Сигме, моя единия господин редовно ака по 4 пъти на ден. Но ако прецениш, дай й биогая, няма да й навреди.

# 44
Мими, аз знам, че в авокадото има много полезни вещества, но останах с впечатление, че нещо действа благоприятно при бременност и затова Надя и сигма са го яли.

Общи условия

Активация на акаунт