Размисли и страсти за деца родени чрез АРТ - 6

• 20 278
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
Ххахаххах Фели, сега чак ти видях лентата - Милко и Морко hahaha hahaha Joy Joy Joy

# 466
Здравейте и от нас, вече вкъщи, съвсем друго си е  Heart Eyes Забравих последно какво съм ви разказала, извинете  Mr. Green

# 467
Общо взето нищо не си разказвала. А, само че ти е слязла кърмата.

# 468
Ми Наде с моя простия акъл толкоз можах да сътворя  Whistling
Сега пак ще ме емнат, че си кова децата  Joy Joy Joy

Бамби, айде сега да се захванат близнаците и ставаш многодетна майка  Mr. Green

Ми Моме давай отначало, че съм дърта и не помня  tooth
Четох те само, че ти е било тежко раждането  ooooh!

# 469
Ми Наде с моя простия акъл толкоз можах да сътворя  Whistling
Сега пак ще ме емнат, че си кова децата  Joy Joy Joy

Аз съм ти голяма конкуренция - напоследък та изместих и съм вече на челната позиция hahaha hahaha
Ше ги кова как си искам - Пенчо и Генчо Mr. Green

# 470
винаги давам път на младите  Joy Joy Joy

# 471
# 472
Кво, кво - за 4 дни откакто се е родил, това е най-важното  Mr. Green Кърмя го, учим се с баща му да сменяме памперси и дрешки, преобличането ми е мъка с това нахлузване през главата, някой път ще го удуша, такова чувство имам. Вчера падна пъпчето в болницата още и казаха да задържим с няколко дни къпането. Страшно съм отекла, не приличам на себе си, случвало се, щяло да го изпикая.
Чудя се дали мога да го държа на пуснат климатик - в хола в момента е 31 градуса и наистина е мн. горещо  newsm78

# 473
Моме, много висока температура е наистина. Трябва да измислите някакъв начин да се охлажда. Може да охлаждате стаята с климатика като бебето е в друга стая или да охлаждате с климатик, но от съседна стая, за да не го простудите. Браво за кърмата - радвам се, че си решила да кърмиш - няма нищо по-ценно от майчиното мляко Peace

# 474
  • София
... няма нищо по-ценно от майчиното мляко Peace
и по-евтино  Mr. Green
какви суми са за ам иначе  ooooh!

# 475
Моме, ние тука говорихме ама ти си отсъствала Whistling Тип прегърни ме с капси и всичко е много лесно. Миналата година на моите им пусках ама отварях вратите на другите стаи и го бях вдигнала нагоре да духа към тавана. И аз мислих, че ще ги претопля като ги пренасях от София до Варна, ама нищо им няма. От кир и топло никой не е умрял  Joy Joy Joy

# 476
Бамби не са оплаквай, като додат близнаците ще поръчваш крава  Mr. Green

# 477
Бамба, така е, а за двама храненето с АМ си е цяло състояние. Добре че ме светна за по-евтини дестинации от нашата, та спестих бая пари Peace

Фели, и ние щяхме да претоплим Генчо навръщане от София - в началото на август и навръщане климатроника отказа. Бая се уплаших, но оцеля Mr. Green

# 478
  • София
аптамил знам че пиете, интересува ме номер 4 на мляко и мирише или на нищо  newsm78
нещо хип не ми харесва как се разтваря, купих на нестле, ама не искам с него да продължавам, та търся нещо друго.

# 479
Аз купих много изгодно аптамил за 1-2 години - така го водят в гросерито. Взех 20 кутии на 7 паунда 900 гр. - повече от двойно по-евтино от тук Crazy Определено има миризма, мирише на мляко сякаш. Ако беше наблизо, щях да ти дам една кутия да пробваш.

Общи условия

Активация на акаунт