Размисли и страсти за деца родени чрез АРТ - 6

• 20 278
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
  • София
плановете са преглед вторник и евентуално тогава прегнил. по мои сметки трансфер неделя сякаш  newsm78
имам фоликул 14 и лигавица 6.
препоръча невролог до или в педиатрията или в някакво детско здраве, имена не каза , но в понеделник ще питаме и личната, ще вземем и направление.

# 61
е там де- при литвиненко.
дано намерите начин да идете при него.

а значи на дебелан братчетата ще пристигат другата седмица  Mr. Green

# 62
Наде, ама много палави чаршафи сте взели.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  luvbed luvbed luvbed
Той мъжа още не знае - скоро имаме годишнина от сватбата, изненада ще е Heart Eyes

# 63
Бамба, скоро пак на моркови и репи, а? Praynig Praynig Hug

# 64
  • София
стаменов ми казва- нали два имаме, аз му казвам 4,той -прекалили сме  Crazy
за пръв път го чувам да казва че са много.
може да ни останат накрая за след година две  Mr. Green

# 65
е, много е скромен.
той сега да не реши само един ембрион да ти върне.

# 66
Е бамба ти рецептата вече я знаеш - песен е Mr. Green Mr. Green

# 67
  • София
ще видим другата седмица.
оставила съм на него мисленето, аз само изпълнявам.

# 68
  • Варна
Момичета, честит 1-ви юни на дечицата ви! Да са ви много здрави, палави, засмени. Да растат с весели игри и широки усмивки Simple Smile

Честит специален празник и на юнаците на Фели! Да им е честита първата годинка! Момченцата да станат силни и смели мъже, винаги да са номер 1, на каквато дата са се родили, и същевременно да не губят детското в себе си. Весел празник и дано слънчицето се усмихне! Simple Smile

Бамби, всичко ще е наред с бъдещия батко. И скоро да се похвалиш, че си в отбора на бременелките Simple Smile

# 69
Фели, честит празник, честита първа годинка на юнаците ти!

Да растат здрави, радостни и засмени, да са все така палави и пакостливи - няма нищо по-хубаво от това Hug

Поздравявам всички с деня на детето с пожелания да са ни живи и здрави децата Praynig  bouquet

# 70
Фели, честити ти едногодишни момчета

Честит първи юни и на малките  ни дечица  Tada

# 71
  • гр. София
Фели, да са ви живи и здрави момченцата! Да ви слушкат много и да имат най-хубавото детство.  bouquet  bouquet  bouquet

Честит празник на всички дечица! Да са живи и здрави! baloni baloni  bigdance2

# 72
Честит празник на всички малки,големи и още по-големи момичета и момчета!Да са много здрави,весели и щастливи!
Фелидра,честито ти пораснали момчета!Да са много здрави,лъчезарни,щастливи и само радост в дома да ви носят!
Ние отиваме на детски празник,мойта мома ще рисува с тебешири пред Общината,а след това ще я заведем в Пловдив на разходка.
Хубав и вълшебен ден на всички!

Бамба,дано притесненията ти са неоснователни,вярвай,че нищо му няма на детето!

# 73
  • Пловдив
Фели, Честит рожден ден на твоите палавници, да са все така пакостливи, здрави и усмихнати  bouquet Grinning
Честит първи юни на всички дечица, да са ни живи, здрави и лъчезарни  Heart Eyes
Бамба, вярвам , че няма да е нищо притеснително съмнението ти, но за твое успокоение си се консултирай  Hug и да цунаш моетоприятелче порасанало  Grinning

# 74
  • Пловдив
Честит Празник на всички малки и големи, но запазили детското в себе си Simple Smile Виждам, че има и рожденици сред нас   bouquet Фели да са ти живи и здрави и много усмихнат ден ви желая.

Общи условия

Активация на акаунт