Размисли и страсти за деца родени чрез АРТ - 6

• 20 278
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
Джас, винаги ми е драго да те видя Hug

Бамба,"прекрасен" ден си имала hahaha

Нашата следобедна закуска стана като смути-леко редичко, но го изядоха, хареса им.
Сигме, много хубава премяна Grinning

Чакам Фели аз, да идва да разказва. И снимки чакам на мейла. Crossing Arms

# 91
Фели, честит голям ден Simple Smile. Да са живи и здрави децата!
Честит празни и на всички малки и големи деца!
Ние общо взето нищо не правихме, че не ми се ходи по масовите мероприятия, пък за навън беше бая странно времето. Спахме от 4 до 7 какво ще правим довечера не знам  Thinking

# 92
Честит празник на всички!

Относно зъбите - при нас няма никакъв ред. Вместо предни горни излязоха първо вторите резци. Сега пък нямаме всички долни резци, но пък си имаме четири кътника.

# 93
  • София
Фели,честит рожден ден на малките ти съкровища.Да растат здрави,палави и щастливи. newsm59  Gift newsm38

# 94
  • UK
Фели, Честит рожден ден на твоите палавници, да са все така пакостливи, здрави и усмихнати   bouquet newsm59  bigdance2  ura newsm38
Честит първи юни на всички дечица, да са ни живи, здрави и лъчезарни
   bouquet

# 95
  • гр. София
Да са живи и здрави малките пораснали юнаци на мама Фели newsm38 newsm59

Да са живи и здрави и всички други малки и по-големи дечица, толкова желани и чакани  bouquet

# 96
Добро утро.

Хиляди благодарности на всички за поздравите, на всички мами и дечицата им честит празник, да са здрави, усмихнати и много щастливи  Hug Hug Hug

Хубаво си изкарахме, имаше много помагачи които гледаха децата. Да ама до като се стигне до този момент направо ми се разказа играта. Големия яде в 9.00 и не пожела да заспи, какво ли не го правих, обаче човека се беше заинатил. Малкия поспа малко и той кукна. После в 12.30 ядохме с викове и крясъци и тръгнахме за църквата. Много мразя като има уговорен час да не го спазвам. Всички гости бяха там, ние последни се влачим. Толкова се бях притеснила, че до като не мина църквата не спрях да се потя  ooooh! На всичкото отгоре ми се развали машата, мъжа я направи, после тръгна по задачи, спукал гума, всичко което може да се случи се случва когато не трябва.
В църквата големия като го поляха такъв рев му дръпна, че вместо новите дрехи почнах да обличам старите, добре че мъжа ми напомни  Whistling На всичкото отгоре напика памперса от външната страна и чаршафа с който го бърсаха. Малкия ще го гледам на записа, че него не го видях, ама мъжа каза че се кефил. В ресторанта ядоха каша и заспаха. Спаха 1 час, духахме свещи, и те такива работи. Прибрахме се и като отрязани заспаха, все едно някой дръпна шалтера  Laughing

Наде, ритуала няма нищо общо с предните години. Не ми хареса, попя ми идеше да му зашия два, идва ми да отида в църквата и да ги наредя както трябва. Държа се надменно, едвам и запомни имената и с неистови усилия и след взиране ги изричаше. Снимките не са при мен, след няколко дена ще ми ги дадат, че фотографа ни е приятел, ама искал да ги обработва нещо.
Бях много изморена, но някак си не го чувствах, защото съм безкрайно щастлива  Laughing

# 97
Фели, радвам се, че въпреки неприятните изненади, сте си прекарали чудесно. Учудвам се, че попа се е държал така - отец Андон ли беше? Е така е, с близнаци никога не можеш да планираш нещата - ние също закъсняхме с десетина минути и преди да влезем и да почне ритуала, попа ни нахока Laughing

Ще чакам снимките Hug Hug

# 98
Фели Hug само хубавите спомени ще ви останат Heart Eyes
Приятна да ви е седмицата, момичета  bouquet

# 99
Наде, този беше

Аз лично много харесвам Любомир Попов, но много му завидя Кирил и го махнаха. Нямаше място в църквата когато беше Попов. Много малко сватби и кръщенета са правеха в катедралата.

Права си Бизи, само хубавото се помни, то другото аз сама си го правя, защото съм перфекционист, и много мразя в последният момент да се случват нещата. Аз обичам от далеко да подхвана работата, не да такадъкам в последния момент.

# 100
Фели, честити ти християнчета.
Вашите деца излизат ли през деня? Щото вкъщи вече не се търпи- трябва да се излиза, нищо че е мокро навсякъде  ooooh!

Последна редакция: пн, 02 юни 2014, 09:39 от sigma

# 101
  • Варна
Фели, благословени да са ти християнчетата Simple Smile Това е отец Дончо, говорител на Варненската митрополия и, казано на светски език - шеф на "Св. Атанасий". С две думи - голяма клечка в църковните среди.

# 102
Добро утро  Simple Smile
Ние пък днес имаме празник ставаме на 5 месеца  Laughing   Много бързо мина това време ..... 

# 103
Честити 5-месечки, Мимозка Heart Eyes да са ви здрави и щастливи мъниците Hug
времето наистина се изнизва през пръстите с малките човечета, променят се ежедневно и всеки час, прекаран с тях е удивителен Hug

# 104
Гале, да - той е, същия ни венча с мъжа ми и също той кръсти децата - доволна съм и от двете събития.

Гале, да чакаме ли тия дни Laughing

Мимозке, времето лети Laughing

Общи условия

Активация на акаунт