Размисли и страсти за деца родени чрез АРТ - 6

• 20 278
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
  • София
да де, 1 до 2г.
дали е същото като тукашното, да взема да пробвам.
нестлето си мирише на мляко, но пък бутилката после е като  измита, нищо мазничко не остава, та си мисля че му липсват разни работи.

# 481
Ако искаш пробвай тукашния аптамил за тази възраст, предполагам че е със същите съставки, не вярвам да е по-различно.

# 482
Бамба, сега гледах, че тукашния аптамил е различен - тоя в гросерито за 1-2 години е някаква нова формула with Pronutra и с омега 3 и омега 6 и обогатено с желязо за развитието на мозъка, а тукашното няма такива съставки като гледам.

# 483
  • София
ама сега е 9,50
трябва да видя как са цените тук.

# 484
Тук аптамил 3 за над 12 месеца 900гр. е 35лв. - поне в нета де, не знам как е по магазините. Пак е по-изгодно да дадеш 9,49 паунда + 2 лева за доставка. Peace 7 паунда беше намалено някъде за двайсетина дни.

# 485
От кир и топло никой не е умрял  Joy Joy Joy
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Добре, ще охлаждаме и тогава ще го носим в съответната стая. В северната спалня е по-хладно, засега сме там. Въпросът за кърменето никога не ми е стоял на дневен ред - само се молех да имам кърма.

# 486
И аз това се молех Моме и бях много щастлива като тръгна и ги кърмех успешно, но на третия месец в резултат на много силен стрес - рязко намаля и накрая едвам успявах 50 мл. да изцедя. Много съжалявам за което.

# 487
Бамби, късмет, дано всичко е наред и догодина сте ощу по-пълна къща Hug
Моме, дано си имаш доволно кърма - това е идеалната храна за бебо, а за теб също - кърменето помага за възстановителния процес след раждането. Така че дерзай и скоро да се нагодите един към друг Heart Eyes за дрешките - да, придържах се изключителна към бодитата тип "прегърни ме" (или както ММ им вика кимоно Mr. Green), другите са си мъка особено за още неопитните ръце.

# 488
  • СОФИЯ
Здравейте мамчета надявам се, че сте добре с бебчовците  Hug Hug

# 489
Миерин Hug как си?

# 490
  • Пловдив
Бамба, чакам скоро да се похвалиш, че двечки ембриончета са те харесали за мама  Simple Smile Hug Praynig
Моме, добре завърнали се у дома  Simple Smile

# 491

Здравей Миеринка, радвам се, че наминаваш да ни видиш и очаквам скоро да се похвалиш с хубава новина Hug Hug

# 492
  • СОФИЯ

Здравей Миеринка, радвам се, че наминаваш да ни видиш и очаквам скоро да се похвалиш с хубава новина Hug Hug

Не пропускам Наде  Peace
Мерси, дано  Praynig

Бизи Вие как сте ?? Аз съм добре, работя здраво и за сега нищо ново. Ма ще се обадя като има нещо  Hug

# 493
Добре сме и ние, всеки ден е различен Heart Eyes
Скоро да има хубави новини покрай теб Hug Hug Hug

# 494
Мен ме изнервяха бодидата "прегърни ме" с безкрайните си копчета. С тези през глава винаги сме били.

Общи условия

Активация на акаунт