Домакини 40/Време е за коктейли, плаж и море

• 45 193
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
  • София
 Laughing
Страх ме е и съм си пуснала външните щори. Ще правя бисквитена торта, идвай!
Радвам се, че са ти станали добре рулата. Със сирене ли само направи или и с колбас?
Благодаря за рисунката. Учи се детето, учителката дава постоянно съвети и идеи, пипнала е и тя на места, но мъничко, колкото да покаже. То са едни техники с нож , то е чудо. Flutter

# 541
Вале страхотна картина! Браво на детето! Дори и да не продължи да рисува след време, ще има "око" за картините! Това е богатство!  smile3501 При такива гръмотевични бури лятото, когато бях дете баба казваше - "дядо боже си мие буретата, да са готови за гроздобера"  Joy С теб няма да имам проблем с кучето  hahaha Ако не му обръщаш внимание и той няма да те забележи  Joy, но ако протегнеш към него ръка - скача веднага...Добра идея за бисквитена торта - лошото е, че днес пазарувах и не я предвидих...ама веднага пиша у тефтеро за следващата седмица бисквити  Joy
Ма ко чакам снимките  newsm64 обичаме много тутманик и е крайно време да направя...

# 542
  • при късмета
Вале, споко, размина се с гръмотевиците. Само със сирени ги правих, ама сложих повечко
Ето
Скрит текст:

# 543
Ма ко ехаааааааа  smile3501 smile3501 smile3501

# 544
Здравейте, момичета! При мен нещата са съвсем изтървани... Вчера се оказа, че има промяна в конференцията на ММ, заради която той щеше да пътува с мен до БГ и сега това отпада. Ще пътувам сама, само дето ме е страх при турболенции. На всичкото отгоре ще трябва да пренареждаме всичкия багаж, аз мога да нося само един куфар. Той има право на два, та ще видим как ще събера нещата в един. Няма да ходя веднага до Пловдив, може би през седмицата, ама от сега нищо не мога да кажа. Със сигурност знам, че на 30-ти летя за Бс. Като кацна и се прибера, ще ви пиша подробности и телефона си. Ще платя интернета и телевизията, че повече от седмица ще откача без тях.  ooooh!

После ще ви чета, не ми се сърдете...

# 545
Смърфи, много неприятно така в последния момент да ви се променят плановете. Аз ако съм, ще се побъркам направо  Hug
Ма ко, голяма си майсторка  Wink
Вале, рисунката на Мария е страхотна  Peace
Ние бяхме на консултация с Дея - вече е цели 8 килца и 67 см., на мама голямото момиче  Heart Eyes Сменихме си и личните лекари с мм. Сега всички сме при педиатърката на децата, всички на едно място.
Следобед не можахме да излезем, че тъкмо се събудиха малките и небето се изсипа   ooooh! Пфу, аман значи! И от тая влага толкова гадини са наизлезли, ужас е направо. Даже взехме на Дея комарник за количката, поне нея да не я ядат комарите  ooooh!

# 546
  • при късмета
СмърфиHug ще те чакаме да се включиш. Много е неприятно да ти се объркат плановете в последния момент.
Вио, да си расте и хубавее все така Дея  Hug Браво на нея
Аз както нямаше да излизам и мислех, че бурята се размина, видях, че на шефа му побелява езика и пак дапочна да говори на нос. Хукнах се към педи, че днес е следобед и дъжда естествено ни хвана на попът  ooooh! Стояхме в едно тунелче, на чупката на един блок около 20 мин. Като намаля с чадъра се придвижихме. Не е болен, но трябва да промиваме носа непрекъснато, да не прави задни хреми. Даде му коластра, че и след варицела пада имунитета.
Шефа не благоволи да яде рулото, но мъжо много го хареса.

# 547
  • София
Браво на голямото момиче!
Резервирах, това е положението, дано се постопли времето. Ей тук ще бъдем:
http://pochivka.bg/exit/?e=YTozOntzOjM6InVybCI7czoxOToiaG91c2VyY … 7czoyOiJiZyI7fQ==
 Вио, аз все забравям да те питам- вие писа , че на палатка ходите. Ама с децата ли? И сега с бебето?

# 548
Мм пие мастика тука и умириса цялата къща на хоремаг  Twisted Evil Не че аз не обичам, ама така като не си пил много на гадно мирише.
Вале, не знам, и аз се чудя как точно ще стане. С Ванко нямаме никакви проблеми, все едно там е правен (а не е  Heart Eyes ). Аз се успокоявам, че поне сме близо - ако някой, бил той бебе или по - голям, не се чувства добре, винаги може да сгънем палатката и да се приберем. То това е и един от мотивите ни (освен че обичаме де) да изберем палатка. Някак не мога да си представя цялата тумба да се изтърсим на хотел, абсурд! Пък и цената е от решаващо значение, сега както мм е без работа...Та така. Но в интерес на истината още не сме го решили на 100 % де. Има време, цялото лято е пред нас, ще видим кога и как Peace

# 549
  • София
Вио, макар че аз никога не бих се навила да тръгна на палатка, винаги лекичко съм завиждала на хората, които го умеят. Много искам ако отидете после да гледам снимки!

# 550
О, снимки задължително ще има  Flutter То ще е такова приключение, че няма как да не се увековечи  hahaha

# 551
Добра вечер!
Наздраве!

Вио солидарна съм с теб и за това ще пием мастика. че да не си миришем  hahaha Обожавам палатките!!! Браво на порасналото ти момиче   bouquet
Смърфи леко пътуване   bouquet Плановете са за това - да се видоизменят...всяко зло-за добро! Успешно кацане!
Ма ко лекувайте се, че летните вируси са по-гадни.
Вале хаерлия да е! Хубаво време ви желая!
Ние се опънахме да гледаме мача, че ако паднат ингилизите няма да се живее някокко дни  Joy

# 552
Добър вечер!
Лейди туй питие и под заплаха с оръжие не мога да близна, ужасно гадно ми мирише, ненавиждам анасоновите питиета! Не че узото не е едно от любимите питиета на мм, не оставаме вкъщи без поне 2 бутилки от него, но аз не го докосвам! Mr. Green
Аз съм на бира, наздраве!
Гледах новините, голямо бедствие в Аспарухово във Варна! Има ли форумки там, страшно е , ток нямат, нет, издирвали и хора! Cry

# 553
  • Fort Worth, TX
Не е добра , Лейди,Потопи ни.Във Варна е страшно.
Тити драсни два реда бе жена.

# 554
  • при късмета
И аз току що гледах новините и влизам да питам Тити дали е в Аспарухово. Дано не си там.
Леле, страшно изглежда. Даже във фейса мернах заглавие "Водата носи трупове по улиците на Варна"  Shocked "За жената" не е много достоверен източник, дано не е вярно.
Мастика и аз не близвам. Пила съм един единствен път на село. Направих страхотна криза на язвата, аптеката вече беше затворена, ранитидин бях пропуснала да си взема и ме накараха почти насила. Помина ми стомаха, ама се отвратих от мастиката
Вале, хубаво време и хубава почивка ви пожелавам. Ти не помниш ли на Вио миналогодишните снимки от къмпинга.
Вио и вие трябва да отидете някъде, че много ви се събра. Да си понатрупате приятни емоции и слънце, че тази године то ще е кът.
И ние гледаме да измислим някакъв вариант и още сме до никъде

Общи условия

Активация на акаунт