други авантюристи тръгнали от различни краища на бг с лопати...къде ще преспят
не видях един човек, освен пожарникарите с каска
Те такова нещо никъде го няма!!!!!! Била съм доброволец, но ти си записан към дадена организация и отиваш в кризисен район след обучение, за да помогнеш с професията си - никой не те праща на сигурна смърт - имаш всички необходими лични предпазни средства - района се отцепва, населението се евакуира, организира се лагер за доброволците, първо влизат специалисти от пожарна, полиция... и правят оценка на риска... певци и артисти не се разхождат с лопати... Никой не очаква от Елтън Джон да грабва лопата - той може друго - прави си човека концертите и дарява средствата...Никой не очаква държавата да дава помощи - това се прави от неправителствени организации, които не се сформират постфактум...Държавата се намесва със своите органи полиция, пожарна, бърза помощ...Извинявайте, но до този момент не съм видяла една адекватна постъпка в Аспарухово - ни от държавни органи, ни от граждани - хаоса е пълен - всеки прави каквото сметне за добре... В другите населени места се действа няколко идеи по-организирано. В такива ситуации организацията и контрола са на първо място!!! 
Ма ко и на мен малкия ми е стимул за опресняване на знанията
За Лус и аз съм притеснена - никак не са добри новините от нейната родина..., но пък някой помни ли кога щяха да са в Прага?

Как ти е окото? 

Права си, Писе, много съм неориентирана! Сега питах ММ. Ами тогава може пък да спретнем една бърза среща, ще ти пиша преди да тръгнем. Не зная как ще сме с времето и не обещавам, но ще се пробваме, нали?
Ако мога с нещо да съм ти от полза, кажи