Домакини 40/Време е за коктейли, плаж и море

• 44 972
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Писенце много са ти хубави цветята   bouquet
Скрит текст:
А за това, че хората сами се организират и действат - това е БЕЗУМИЕ!!! Удивена съм от това, което се случва - има бедствен район със жертви и все още издирвани хора, а района не е отцепен - всеки може да влиза, да се снима...никой не знае колко сгради са с опасност да се срутят, но там влизат доброволци, абсолютно необучени към конкретните условия, хора продължават да живеят в рисковия район и се молят всички на господ да не завали пак, че ще има нови жертви... #Crazy newsm78 други авантюристи тръгнали от различни краища на бг с лопати...къде ще преспят  newsm78 не видях един човек, освен пожарникарите с каска  #Crazy Те такова нещо никъде го няма!!!!!! Била съм доброволец, но ти си записан към дадена организация и отиваш в кризисен район след обучение, за да помогнеш с професията си - никой не те праща на сигурна смърт - имаш всички необходими лични предпазни средства - района се отцепва, населението се евакуира, организира се лагер за доброволците, първо влизат специалисти от пожарна, полиция... и правят оценка на риска... певци и артисти не се разхождат с лопати... Никой не очаква от Елтън Джон да грабва лопата - той може друго - прави си човека концертите и дарява средствата...Никой не очаква държавата да дава помощи - това се прави от неправителствени организации, които не се сформират постфактум...Държавата се намесва със своите органи полиция, пожарна, бърза помощ...Извинявайте, но до този момент не съм видяла една адекватна постъпка в Аспарухово - ни от държавни органи, ни от граждани - хаоса е пълен - всеки прави каквото сметне за добре... В другите населени места се действа няколко идеи по-организирано. В такива ситуации организацията и контрола са на първо място!!!
Креми  newsm10
Ма ко и на мен малкия ми е стимул за опресняване на знанията  Joy За Лус и аз съм притеснена - никак не са добри новините от нейната родина..., но пък някой помни ли кога щяха да са в Прага?

# 616
  • София
Лейди, честно казано не се бях замисляла за тази гледна точка. Но аз си признавам, че много се радвам на такива доброволчески акции. Сега като се замисля и ти си права!

Писе, благодаря ти, ще прегледам това селце. До вас обаче няма да стигнем, вашия район го обходихме преди две години и сега сме се насочили към други места. Hug

Ели, продължавай да поръчваш топло море, че като гледам как го дават слънце, но 21 градуса края на другата седмица...Ама то не може хем да искам да отидем началото на сезона и да няма много народ, хем да е много топло. Аз жеги не обичам де, но все пак да е топличко.

Снимки от Рила, Бели Искър:

Довечера ще го изтрия.

Последна редакция: нд, 22 юни 2014, 22:11 от Валенцето

# 617
Здравейте! Горе-долу се освестих, даже изкарах прекрсен ден с две приятелки. В София съм до 30-ти юни, нямам против децата, така че казвайте с кой, къде, кога?

След малко ще ви пусна на лични и номера на мобилния.

# 618
  • София
Скрит текст:

За какво се нахилили тези, като презрели тикви са ... #Cussing out

Калинче, споделям напълно мнението !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Същите въпроси си ги задавахме днес с ММ , и учудването ни е голямо. Видях само доброволци, но и смятам, че държавата спешно трябва да се включи. Това, че има призиви и ние се озоваваме до колкото можем е ясно, но  институциите къде са???? Всичко върви към провал тук. Утре отивам на ул Искър да занеса няколко стека с мин. вода, белина и тоалетна хартия.  ММ отиде до Метро   взе и ги натовари в моята кола .Толкова мога , толкова правя.

Вале, добре че не си свалила снимките , та успях да ги разгледам с удоволствие. Много сте готини, прекрасно семейство сте.   bouquet  Не, аз не мога да изходя толкова, ти си туристка голяма. Не мога да дам съвет за Родопите. Освен хотелите в Пампорово друго не ми е ясно. До там съм, до кафенето.  Wink

Писе, прекрасно цвете си пуснала.  Simple Smile Как ти е окото?  Hug

Бобнобинка, бързо да влизате в крак!!!  Повече болести да няма.

Ели, дай малко снимки на това море, че не съм го виждала от много години. Да поплуваш и заради мен.  Simple Smile

Кремено, нали спря бирата, а стига ти толкова.  Mr. Green

Люда,  къде си девойко прекрасна!!!!!!????? Hug

Ма-ко, какви животини има в зоопарка и изобщо има ли?? До колкото зная, / никога не съм ходила/ разстоянията са много големи , та ходене е паднало.  Онова сладурче доволно ли е?

Смърфи, ще чакам да ми се обадиш.  Hug За съжаление аз мога само след 15 ч, ще изляза от офиса. Сутрин не ми е възможно.

Вио, Тите и кой още....  love001

Отивам да рупкам кис. мляко.  Страшно е,  намерила  съм едно на" Олимпус" . Крем!
 Hug

# 619
  • София
Здравейте момичета...

Тук съм, жива.... Бях в Прага...

Скрит текст:
Бях в Прага - най-лошото прекарване в живота ми, затова не писах... сдържам сълзите да не притеснявам ММ... Случи му се много лошо нещо... Спешно ми трябва добър невролог... дано само да не е това което мисля...  Марче, може би ти знаеш...

Не искам да пиша много тук. За съжаление не четем само ние, има "доброжелатели", не искам мнго лично и тъжно да пиша...

Майка ми е все още жива... Друго не знам какво да напиша...

Та това е,....

# 620
  • София
Здравейте момичета...

Тук съм, жива.... Бях в Прага...

Скрит текст:
Бях в Прага - най-лошото прекарване в живота ми, затова не писах... сдържам сълзите да не притеснявам ММ... Случи му се много лошо нещо... Спешно ми трябва добър невролог... дано само да не е това което мисля...  Марче, може би ти знаеш...

Не искам да пиша много тук. За съжаление не четем само ние, има "доброжелатели", не искам мнго лично и тъжно да пиша...

Майка ми е все още жива... Друго не знам какво да напиша...

Та това е,....
Имам. Свободен прием.  Кога да ти се обадя, сега или утре.

# 621
  • София
Люси, не знам към кого да те насоча, ние водим детето редовно, но при детски невролог. Ако мога поне със съвет да ти помогна, за съжаление се влачим при такива лекари от раждането на детето, пиши ми на лични ако искаш.
Сигурна съм, че Марчето ще пише, тя за съжаление нали има проблеми и ходи точно на такъв лекар! Hug Дано не е сериозно!

# 622
  • София
Освен всички неприятности... платихме преди 4 дена за почивката на Албена, купх и билети на рейс... Сега не знам какво да правя... Трябва да отменя сигурно почивката, не вярвам до 27 юни да се оправи положението... Дали ще искат да ми върнат парите...

Марче, пиши ми на лични телефон, името, къде приема... Утре ще отидем...

# 623
  • София
Люси, изчакай утре да мине прегледа и тогава се обади в хотела.

# 624
Люси-стискам палци всичко да мине леко и бързо да се оправи мм. Hug
Вале-пътя ви е през нашия град за Смолян. Wink
Окото-не минава,ще видя утре да ида пак до личната и да видя какво да правя,оня ден като отидох не беше така поддуто и зачервено. Thinking
Изписа ми Тобрекс,ама повече от 7 дни няма да го слагам.
Лека вечер момичета и успешна нова седмица ви желая!

Скрит текст:
[/spoiler]
Скрит текст:
[/spoiler]

# 625
Добър вечер!
Луси,  Hug, стегна ме буца като те прочетох... Моля те не мисли за лошо, давай си кураж, ще се оправи всичко, няма да е все така! В София са най-добрите лекари, може притесненията да не са основателни! Изчакай прегледа, както и Валето ти казва, ако ще отменяте почивката ще ви върнат парите, но вярвам няма да се стигне дотам.
Снимки на морето да си кажа не правя, че съм като у дома си там, но ще взема фотоапарата вече и аз да ви го покажа. Хубаво беше днес на плажа, морето се е избистрило, но някакви медузи бяха плъзнали. Водата става за къпане, но за мен, аз си плувам и на 20 гр. От утре ще съм пак на бургаското море като за последно, до края на седмицата ще се изнесем окончателно. В Сл вече има много туристи, едвам намирам място за паркиране, това е най- гизнервящото нещо през летния сезон за мен, всичко друго ми понася, чак се радвам на шума, че зимата събрах много тишина!

# 626
  • София
 Blush Права си, Писе, много съм неориентирана! Сега питах ММ. Ами тогава може пък да спретнем една бърза среща, ще ти пиша преди да тръгнем. Не зная как ще сме с времето и не обещавам, но ще се пробваме, нали? Hug
Аз що си мислех, че за Смолян се минава...направо ме е срам да напиша откъде Embarassed, верно съм много неориентирана!
За окото- пробвай да правиш промивки със Сребърна вода. Сигурна съм, че ако не помогне, то няма  и да попречи.

# 627
Люси, много притеснена звучиш. Дано да се оправят нещата, дано да не е нещо сериозно  Praynig Ако мога с нещо да съм ти от полза, кажи  Hug

# 628
  • при късмета
Люска, всичко бързо да се оправя  Praynig Аз не мога да помогна с невролог. При мен ортопедите са тези в които съм сигурна.
Марче, зоологическата си ни е много добра. Може и още разбира се, но животните са гледани (само да имаше как да спрат посетителите да им дават зрънчо и солети), е не могат да осигурят мястото от което има нужда диво животно, но и на тях и на посетителите е чисто. Големички са растоянията, най-малко 3 часа ни трябват, като отидем. Шефа страшно много обича да ходи
Писе, да се оправяш
Ели грабвай апарата

# 629
Лус  Hug Hug Hug Praynig Пожелавам притесненията ти да са напразни!!!!

Общи условия

Активация на акаунт