Клуб "полицейска съпруга" - 5

• 77 706
  • 756
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте! Тази година ни предстои да ходим за първи път във Варна - базата на МВР, и ме интересува как е базата по последни сведения - с дете на 2 и 8 месеца сме. За края на юли сме одобрени.  Даже не знаем цените какви са. Мъж е в отпуск и още не сме плащали.  newsm78

# 421
  • Сливен
Явно навсякъде е различно това със сроковете, в Сливен до 27.04.2015г. приемаха записвания, а резултати още няма, не знам кога ще са готови. Това го казвам, защото виждам, че пишете, че вие вече знаете, че сте одобрени.
si.lina , предполагам имаш предвид, базата  Тилия в Константин и Елена. там е идеално, всички стаи са реновирани, храната е много добра и разнообразна, става и за малко дете, винаги на обяд има супички. От миналата година и детската площадка е обновена. Базата се намира почти на плажа - слизаш по едни стълби и морето е пред теб, единствения минус е тясната плажна ивица.

# 422
Явно навсякъде е различно това със сроковете, в Сливен до 27.04.2015г. приемаха записвания, а резултати още няма, не знам кога ще са готови. Това го казвам, защото виждам, че пишете, че вие вече знаете, че сте одобрени.
Мдаа за Сливен наистина бяха до 27.04., само се чудя защо се записвахме само за една смяна. Миналите години записвахме няколко. А знаеш ли кога горе-долу ще се събира комисията, за да разглежда заявленията?

# 423
  • Сливен
Камелия , нямам представа кога ще се събира комисията. Ние винаги сме се записвали само за една смяна, така че не знам и затова, за което пишеш защо е.

# 424
Момичета, мн добре звучи всичко за базите на МВР от вашите писания, ние до сега не сме ходили на такава база( ходим предимно на море с карти от моята работа. Преди две години се засякохме по едно и също време с колега на мъжа ми с жена му и две деца(7 и 2 год) на Несебър. Мн се оплакаха, дали им стая двойка + разтегателен диван и те си носеха кошара за малкия казаха, че едва са се събрали само леглата, голяма теснотия било. Никой не им беше предложил да ги настанят в по-голяма стая, а и накрая си бяха доплатили и за бебето, за което по принцип е нямало легло и дори и място за кошарата, но си бяха платили. Не знам, аз лично не мога да дам мнение, това е по техни разкази и си мислех, че не става да се ходи там ( не , че мъжа ми изгаря от желание да се занимава да се "бори" за карти), сега от вашите впечатления чета друго. Предполагам, че различните хора имат различни изисквания. Продължавам да ви чета и да събирам впечатления Simple Smile хубав ден Simple Smile

# 425
  • Сливен
Патенцето, то затова се внимава за каква стая кандидатстваш - при нас поне за всяка смяна пише и каква е стаята, т.е. с колко легла е. Така че понякога си принуден да вземеш малка стая. Едната година дори и двойката беше достатъчно голяма да се сложи разтегателното легло за едното дете и кошарата за другото, миналата година пък направо бяхме в килер (пак уж двойка), поговорихме с управителя и ни премести в по-голяма стая. Сега пак заявихме двойка, защото за Сливен само такива бяха дали, само за една или две смени имаше апартамент, но там нямаше как да се вредим. Този път обаче преди да тръгнем (ако ни одобрят) ще се обадя да питам колко е голяма стаята, дали има място за кошара и още едно легло и ако няма, предварително ще се опитам да сменя стаята с по-голяма.

# 426
roxanna, предполагам че си права, но човек като не знае за какво да вледи и да пита, няма как да знае колко е голяма стаята. Ние за сега сме само двама , но и тази година съм си взела карта от моята работа, за следващата ще видим.

# 427
И ние сме така.
Галимацията по картите за почивка е толкова голяма, че моят мъж няма ни най-малкото желание да участва. Ходим на море с карта от моята служба. Смените, стаите/апартаментите са ясно упоменати и са стандартна големина. Цените са същите като на МВР, но е реновирано всичко, има стол и т.н. На планина избирам някоя изгодна оферта от Грабо. През априлската ваканция с ваучер от Грабо изкарахме страхотна почивка на Дряново.
Желая успех на всички мераклии и дано желанията ви бъдат удовлетворени на мах!

# 428
  • в града на младостта
Здравейте,и ние сме одобрени за базата на св.Константин и Елена. Много ще ми е полезно да се информирам как е обстановката там,ние сме от 16.07-до 23. 07, в блок 2,стая 304. Успех на всички  Peace

# 429
  • Сливен
Здравейте,и ние сме одобрени за базата на св.Константин и Елена. Много ще ми е полезно да се информирам как е обстановката там,ние сме от 16.07-до 23. 07, в блок 2,стая 304. Успех на всички  Peace
  и ние сме писали същата дата, може да се запознаем (ако ни одобрят де). За обстановката виж моите постове по-нагоре.

# 430
Одобрени сме за карта за Несебър от 03.07 до 10.07. , направо не мога още да се нарадвам  Peace

# 431
  • изгубена някъде

Аз тук успях да видя цени само за външни лица  Embarassed

# 432
  • Плевен
първа страница

Апартамент с 3 стаи ВИП   екстра   104,80   83,80
Апартамент с 2 стаи                 "     84,80   67,80
Апартамент с 2 стаи          първа   74,80   59,80
Легло в стая  с 2+1 легла   екстра   22,50   18,00
Легло в стая  с 2 легла           първа   18,70   15,00
Легло в стая с 2+1 легла           "   17,50   14,00
Легло в стая с 3 легла                   "   16,80   13,50
Легло в стая с 2+1 легла   втора   16,30   13,00
Легло в стая с 3+1 легла   втора   13,70   11,00
Легло в стая с 2+1 легла   трета   12,50   10,00

# 433
  • изгубена някъде
Това според мен са цени за външни лица ако съдя по тази таблица и това.....

1. Размерът на таксите (цените) за нощувка в курортните комплекси (КК) и базите за отдих (БО) е определен в следните приложения, които са неразделна част от настоящия ценоразпис:
а) Приложение № 1 - Таблица за размера на таксите (цените) с включен ДДС в КК и БО;
б) Приложение № 2 - Таблица за размера на таксите (цените) с включен ДДС на предлаганите допълнителни услуги в КК и БО.
2. Такса за нощувка съгласно колони 3 и 4 на таблица – Приложение № 1 заплащат следните категории лица:
          а) служителите на МВР и членовете на техните семейства;
          б) пенсионираните от МВР служители и членовете на техните семейства;
         в) членовете на семействата на загинали при или по повод изпълнение на служебни задължения служители на МВР;
         г) гражданите на други държави, за които МВР на Република България има подписани споразумения за безвалутен обмен на почиващи лица;
д) други граждани с разрешение на директора на дирекция “Управление на собствеността и социални дейности” при МВР (Д УССД – МВР).
3. Външните лица, заплащат цена за нощувка съгласно колони 5 и 6 на таблица – Приложение № 1.

Аз колони 3 и 4 не виждам. Или аз нещо не правя както трябва.

# 434
  • Пловдив
Ние сме на Созопол от 3 юли. Не сме плащали още и не можах да се ориентирам в цените, но сме 2 + фотьойл. Не ходим за пръв път на Созопол и друг път сме оставали доволни. Има ли промени в цените този сезон?

Общи условия

Активация на акаунт