Клуб "полицейска съпруга" - 5

• 77 651
  • 756
  •   1
Отговори
# 630
  • В полите на Пирин планина
При ММ е дошла официална заповед, че командировките на турската граница се продължават до края на 2016 година  Sick Е свирна ми вече  ooooh!

# 631
И моят е на работа но пък и нямахме особени планове за нова година тъй като аз прекарвам доста време на легло заради бременността. Но ми се иска искаше да бъдем Заедно,да си пожелаем Чао и да се гушкане.Ама приемам фактите   някак.

# 632
Някой знае ли как се разпределя СУЦ-а за ЛРТП по оценки.

# 633
Ох, ММ ми го каза, но вече забравих  #Crazy
За отличен при офицерите беше 200 по ведомост /180 чисто/, при сержантите 150 /135 чисто/, но натам как беше....., май че с по 15 лвл надолу, но не съм съвсем сигурна
 при нас тази сутрин са ги превели, така, че ще разбереш съвсем скоро от
постъпленията  Laughing

# 634
  • изгубена някъде
Здравейте момичета, ЧНГ от мен. Много здраве и щастие да има в семействата ви тази година. И по-малко командировки  :lol

# 635
Здравейте момичета, малко нова съм по темата "Почивки в базите на МВР", затова пътима - дали вече има информация за наличните карти по областни дирекции ако не, кога предишни години са свеждали такава до състава. ММ за първи път ще пробва, но така и не разбра в управлението им кой, кога и изобщо казва какви смени се предлагат.

# 636
  • София
Ако питането ти е за лятото- твърде рано е.По мои спомени април месец излизаха смените и записванията.Плащането беше към края на м. май

# 637
Благодаря много.

# 638
Здравейте  и аз да се включа в темата. Решили сме с мъжа да опитаме да вземем карта за Несебър. Моля някой   почивал миналата година там да  разкаже  как е .

# 639
  • Някъде по Дунава
Ние бяхме през 2014-та. Хареса ни, но малко трудно е в нашия град да се вземе карта. Иначе тази година ми се иска ако има карти да вземем за пролетната ваканция за Велинград. Копирам си стария пост за Несебър.
Ние миналата година бяхме там за 1-ви път и сме много доволни( с дете на 2г и дете на 6г) от 28.08. до 04.09. Валя само последния ден вечерта, ползвахме стая с 2 легла(едното от които тип сандвич) и разтегателен фотьойл, тоест за всеки имаше отделно легло. Бяха ни предвидили двойна стая и не знам как щяхме да се натъпчем, ако не я бяхме сменили. Хареса ми че в базата има всичко необходимо и не сме ходили почти никъде(само 2 пъти до Стария град и 1 път до аквапарка на х. Котва във Сл. бряг). Няма разни сергии, джунджурии и боклуци по плажа и децата не са приисквали нищо. Зад базата има супермаркет и от там вземахме каквото ни трябва(основно сладолед).

# 640
  • изгубена някъде
А как стои въпроса с картите за пролетната ваканция. Кога могат да се вземат? Ако някой е по-запознат нека да ми каже  Rolling Eyes

# 641
  • София
И за тях е със записване по същия ред.Миналата година взехме за Боровец за пролетната ваканция,но попаднахме на...зимна ваканция. Картите са за 10 дни ,което ни дойде твърде мнохо,особено с този непредвиден сняг и си тръгнахме по-рано

# 642
  • изгубена някъде
А дали е късно вече за карта за пролетната ваканция

# 643
  • В сърцата на моите трима мъже!!!
Здравейте!
Нова съм в темата. Виждам, че обсъждате почивки в базите на МВР. Мъжът ми успя да ни запише за Велинград за дните около Великден от 29.04 до 09.05.

# 644
  • София
Пролетната ваканция ще я пропуснем в базите на МВР.Но се ослушвам вече за лятото.И в този ред на мисли искам да помоля запознатите за малко инфо и снимки от Тилия.Досега сме били само с Созополската база от морските.Отктивам малко информация и то стара.А имам спомен че миналата година имаше няколко мами от темичката,които почиваха там... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт