Януарско сърчице,вече тупка и расте 2

• 27 455
  • 763
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте момичета. На мен моята АГ още не ми е взела кръв, урина, такива неща. Мисля, че отдавна е време, кажете има ли някой друг като мен, на който не са му взели още, че се тревожа... в понеделник съм на следващия преглед и смятам да питам вече.

# 646
  • Пловдив
Тракийка, аз още не съм регистрирана за ЖК. В сряда ще ходя и АГ ще ми даде направления за изследвания. Мислех си, че ще е късно, но докторът е на мнение, че е съвсем навреме.

# 647
  • бургас
Момичета, днес ходих да ми взимат кръв и урина за изследванията. Надупчиха ми и двете ръце           #2gunfire   costumed050 по няколко пъти (както си и мислех, тъй като са ми много тънки вените), но както всеки път си казваме... за добро ще е и само това си повтарях сутринта! Боже на какво сме способни жените, започва да проработва майчиния ми инсктинт  preggo . Дано всичко да е наред!

иначе за ранния БХС и аз няма да ходя, доктора нищо не ми каза за него, тъй като според него всичко е ок, пък и съм на 25г. ще е по - късно явно!

# 648
Аха. благодаря. Значи за завеждане на ЖК не е късно. Супер. Искам да ви питам нали се взема направление от личния лекар и се дава на АГ, но какво трябва да пише? Направление за ЖК или за проследяване на бременността или какво?  newsm78

# 649
Тракийка, докторът знае, ти кажи, че си бременна и ти трябва направление. Това е напълно достатъчно.

# 650
Тракийка, спокойно и на мен още не са ми взели кръв и урина.
Аз ще си правя БХС в Майчин дом. Някой друг ходил ли е там или дали смята да ходи. Не знам дали ще е добре, ако нещо да се преориентирам  Grinning

# 651
  • Пловдив
Аз моето все още не съм го взела от ЛЛ, но знам, че се отбелязва "избор на специалист по програма "Майчино здравеопазване".

# 652
Благодаря ви наистина МНОГО!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 653
На мен пък ми направиха само кръвни в 8 седмица, урина не са ми вземали. И като й казах, че имам жълтеникаво течение миналата седмица ме прегледа и каза, че имам полипи, с които мога да изкарам бременността, ама може и да ги махнем в 4-5месец. И заради тези полипи можело да се появява леко зацапване и да не съм се притеснявала. Интересното е, че преди месец ме гледа и ми нямаше нищо, тези полипи от къде се взеха не знам  #2gunfire

# 654
иначе за ранния БХС и аз няма да ходя, доктора нищо не ми каза за него, тъй като според него всичко е ок, пък и съм на 25г. ще е по - късно явно!

Това, че някой е под 35 не значи, че е застрахован от малоформации, просто се смята, че с увеличаване на възрастта и рискът се увеличава. За тези над 35 също не е задължително, а е препоръчително.
На 25 бях бременна с големия и си направих и БХС и ФМ за собствено спокойствие.
А как щеше да е, ако нямахме възможност в България да правим това изследване...
Ако някой смята, че му е ненужно, да не го прави! Но възрастта не е единственият фактор, който се взима под внимание.

# 655
На мен също още не са ми взимали никакви проби за изследвания. Като отидох при личната ми каза, че можело и без специално направление за бременни да те запишат на отчет , но взимали допълнително парички лекарите от здравната каса и днес ще ме разкарват насам натам  ooooh! Иначе прегледа ми е за понеделник и се надявам тогава вече да ми пуснат тези изследвания  Crossing Arms Самото направление е тип 9 , което се води Майчино здравеопазване  Peace

# 656

Ако някой смята, че му е ненужно, да не го прави! Но възрастта не е единственият фактор, който се взима под внимание.

Аз не вярвам някой на саме глава да сметне, че не му е нужно. На мен Док ми каза, че е рано за изследвания, за това си трая и ще чакам тя да ми даде сигнал. Естествено, че всички биха направили това, което е наложително и зададено от Док.
Аз съм на преглед след 2 седмици, живот и здраве ще съм в 14 и сигурно пак тя ще мери бебо, а и тайно се надявам тогава да видим някое атрибутче  Peace Party

# 657
Здравейте дами!
Как сте? А вие варненки? Надявам се нещата да се успокоят скоро!  Hug

Тракийка, adoration_, на мен също не са ми пускани никакви изследвания. Било още рано.
Следващият ми преглед ще е през втората седмица на Юли, живи и здрави!

Да помоля някой да сподели мнение къде си е правил ФМ и БХС (Пловдив)? На 37г. съм и със сигурност ще мина през тях.

Иначе аз съм доста зле- непрекъснат делириум, гади ми се много. Чувствам се неспособна да свърша, каквото и да било в нас. Дано поотмине това състояние след първия триместър.

Хубав ден от мен!   bouquet

# 658
На мен пък вече 2 пъти ми взеха кръв и един път урина, но нямам идея за какво беше второто вземане на кръв ...  newsm78
Момичетата от Варна, как сте ? Как е положението при вас ?  Tired

# 659
На мен също още не са ми взимали никакви проби за изследвания. Като отидох при личната ми каза, че можело и без специално направление за бременни да те запишат на отчет , но взимали допълнително парички лекарите от здравната каса и днес ще ме разкарват насам натам  ooooh! Иначе прегледа ми е за понеделник и се надявам тогава вече да ми пуснат тези изследвания  Crossing Arms Самото направление е тип 9 , което се води Майчино здравеопазване  Peace
И моя е в понеделник   bouquet и днес казах на сестра ми да ми вземе направление от личната, че още се водя при нея, в друг град и ще го дам в понеделник, та най-накрая и на мен да ми пуснат изследванията, че и отдавна не съм си правила ей така за профилактика.
Знам, че по-рано беше коментирано, но в крайна сметка се чудя само на мен ли не са ми изписали витамини за бременни? Днес една приятелка ми се накара, че не пия и разви една теория, как миниатюрна част от витамините на пресните плодове и зеленчуци се усвоявала от организма.

Общи условия

Активация на акаунт