Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е значението на второто раждане след първо секцио?
Съвместима ли е бременността с кърменето?
Какви са симптомите на зацапване по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е значението на второто раждане след първо секцио?
-
Съвместима ли е бременността с кърменето?
-
Какви са симптомите на зацапване по време на бременност?
-
Какво е значението на биохимичния скрининг и кога трябва да се направи?
-
Кога може да се определи полът на бебето?

Аз казах , че има значение колко време е минало от първото, за да се прецени второто какво да е ! При мен ще се минали едва 1,9 г. и ако реша да раждам нормално естествено е че има опасност да се отвори операцията !!!
. Две години е максимален период, всъщност в повечето случаи пълното възстановяване е по-рано, така че 1.9 г. вероятно е напълно достатъчен период. Но , разбира се, ти би могла да го обсъдиш, при желание, с твоите доктори. Естественото раждане винаги е за предпочитане
И профилната снимка не си виждам...
В петък бях на преглед, всичко е наред с бебчо, другото близначе е започнало да се смалява и докторката каза, че щяло да се абсорбира от организма. Много ми е гадно, но се моля с другото човече всичко да е наред и занапред. Иначе в сряда ще вляза в 10 седмица и по-другия понеделник съм пак на преглед. 
Не го приех на шега, както би трябвало....