Попътен вятър на порасналите ни деца- 20 юбилейна- летни настроения преди Коледа

• 55 410
  • 581
  •   1
Отговори
# 360
Ми искам я, как да не искам Simple Smile

# 361
  • София
Мария, ако мога да ти изпратя софийския сняг. Но ще се разочароваш - днес вече е мръсна, мокра каша. Колите бързат и пръскат пешеходците. Втора вечер си пера полата. Аз днес бях на работа - отпуската свърши.
Новата година май ще посрещнем при племенник на Пламен, с племето. Момчето си купи нов апартамент и сега му е кеф да кани гости. Та ще напазаруват, ще си поделим разходите. Устройва ме, защото е до метрото в Обеля. А то ще работи цялата нощ и ще се приберем лесно. Ани с компания май ще са в Горна баня. Притеснявам се как ще се прибере от там, дали ще има таксита. Нали на 01.01 по обяд лети за Ман.
Мариянка, намерихте ли квартира? Не съм те забравила, но брокерката е на гости на близки в Испания и ще си  идва в събота. Та ако искаш да  я питам другата седмица.
Името на темата много ми хареса още на първо четене. Обичам такива универсални заглавия.
Само дано се разписвате от време на време, да не се забравим.
Я, докато пиша 3 мнения. Браво!
Мама Тин, коя е фигуристката от снимките във ФБ?

# 362
  • Ямбол
Тини, копвам и паствам от Нези.. Ама аз май го взех от фейса - нищо де ..
2яйца,1ч.ч захар,1ч.ч мед,2ч.л сода,2г.ванилия,5ч.ч брашно,1ч.ч олио,1ч.л канела,мармалад от шипки за слепване.
Омесва се тесто.Разточва се(да не е много тънко) Изрязват се формички и се пекат в загрята фурна на 180 градуса около 5-6минути докато порозовеят.
Като изстинат се слепват две по две. Поръсват се с пудра захар.
Останалото е фантазия!

Айша, искаааам сняг  Grinning
Мариянка, верно, какво стана с квартирата  newsm78

# 363
Айше, прати и малко мръсен софийски сняг, че да миряса бе Simple Smile
Мацката от снимките във фейса е Мария - племенницата ми, на гости на леля е Simple Smile

# 364
  • Ямбол
Тини бее, искам сняг - пухкав и мек, да се сипе на парцали и беееез вятър!
Днес е ужасен студ + вятър в Ямбол, без грамче сняг хихих
Весело изкарване девойки тази вечер  Heart Eyes
А какво стана с меденките?
Айша, ти да не замина вече при племето, а, а  newsm78 Ша вземе пък да ти харесааа, к'во ша праЙм  Mr. Green

Последна редакция: ср, 31 дек 2014, 19:20 от Мария.Ч

# 365
  • София
Тук съм, чета си кротко, гледам си сериала и търгувам скромно. А и баница с късмети направих. Надигна се много, замириса вкусно и все поглеждам към фурната.
Довечера ще ходим след 20.00 ч. То в племето има 2 вида хора - едните са си свестни, работещи, подредени и с тях общувам без проблеми. Другите  са по-зле от мангалите, там изтрайвам за по 1 кафе 2 -3 пъти годишно.
Надявах се Ани да си дойде, да оправим багажа и да  се видим за последно. Засега си оставам с надеждите.
Така че, харесва ми или не - само племето ми остана. И вие, но сте далече и рядко се виждаме.  Cry
А сега - весело посрещане на Новата 2015 година! Да сме здрави и да ни донесе всичко, за което си мечтаем.

# 366
  • Ямбол
Айша,  Hug Hug Hug
Весело посрещане на новата година на всички вас, момичета  Heart Eyes

# 367
Весело посрещане и от нас с Радев момичета Simple Smile

# 368
  • София
Посрещнахме я! Много се радвам, че свърши, понеже беше най-лошата ми досега в живота! Просто е наложително Новата 2015 да бъде по-добра! Имам големи надежди! Честита ви Нова година момичета! Да бъде мирна, щастлива, здрава, и май някой ще се похвалят с внуци, а?

# 369
Марианче, ако си помислиш, не може да е била толкова лоша година, нали сме живи и здрави, приеми го като най-големия си успех, всичко друго се купува с пари.
Ние изпратихме малко тъжно старата година, сутринта на 31 внезапно почина леля му на Галин, та до 18 часа търчахме по погребенето.И чак след това поприготвихме за вечерята розовите палачинки и туй онуй.
Добре си прекарахме и поприказвахме и пихме толкоз шампанскооо и познайте каква глава ме цепи цял ден днес.
Ама пък днес си запалихме каминката и е такава блажена топлинка у нас, това климатиците нищо не топлят.
И да се похваля - късмета ми от баницата е Екзотично пътуване, явно ще се ходи на Канкун този септември Simple Smile

# 370
  • Ямбол
Честита Нова година и от мен, момичета  Hug
Нека всичко лошо да е останало в старата, а новата 2015 да е здрава и успешна за всички!
Тиниии, интересни късмети ти се падат от баницата! Дано и половината от тях да се случат! Пожелавам ти го  Heart Eyes
Съжалявам за загубата  Cry Поздрави Галин  Hug
Мариянка, тази година със сигурност ще е по-хубава от миналата, сигурна съм.. Но пък и човек трябва да едоволен, защото си получила своите поуки от събитоята. Да сме здрави само!
Айша, как си ти? Ивето ми каза, че Ани е излетяла днес около обяд  Hug Hug Hug
Бабите са казали "Всяко зло е е за добро" и нали знаеш, че те никога не са ни лъгали..
Целувки за всички по домовата книга на госпожата, дето гледам се разхожда из Истанбул  Heart Eyes

# 371
  • София
Тини, съжалявам за загубата ви, още повече навръх празника!

За моята 2014 година искам да добавя, че съм благодарна на съдбата, че преживях операцията , но още не съм преживяла причината, която предизвика тази операция. Едва когато преживея това ще съм добре!

# 372
  • София
Честита Нова година! Пожелавам на всички здраве и сбъднати мечти!  santa2
Мариянка, не губи кураж - винаги може да е по-лошо.  Wink Причината - минало, заминало - забрави я.
Нали сме здрави, другото ще си го напазаруваме.
Мама Тин, лека и пръст на жената.
Хубав ти е късмета, но във ФБ четох и за друг  Laughing.
При нас - на мене ми се падна любовта. На Пл. нещо за обучение. Явно ще искат по-горна категория за такситата и трябва да кара курс. А всички финансови успехи бяха при Ани - нови кола и яхта, пътуване и печалба. Дано да стане.
Успешно изпратихме днес Аненце. Имах някакви притеснения, защото 01.01 - и ние, и тя след купон.
Но Пл. си пийна умерено и докато се приберем с метрото от Обеля се ободри и изтрезня. Ани също празнува далече, на вила и имахме опасения за навремено прибиране. Но и с това се справихме - все пак съм собственик на такси. Е, не знам кой педал за какво е, но нали има шофьори.  Laughing
Та сутринта хапнахме баница с късмети и отидохме на летището. Ива и тя дойде, изпратихме момата-англичанка. 1 кг. солена сланина и 2 луканки са минали без проблеми през КПП-то.
После Пл. ни закара с Ива до метрото в Младост и се прибрахме.
Наблюдавах целия полет на флайтрадара, кацнаха навреме. Ани се е засякла на самолета с позната жена  и си е имала компания. После мъжа и я е закарал до квартирата. Говорихме, чакаше си съквартиранта и приятелката му да се видят. Там сега е 10 градуса - направо жега в сравнение със София.
Ами освен да чакам следващото завръщане друго не ми остава.  Praynig

# 373
Честита Нова 2015 година! Настроението да е лятно през цялата година, да сте здрави, обичани и обичащи, да сте заедно с любимите хора всеки възможен момент!
Ние празнувахме по домашному, по пижами. Хапнахме, пийнахме и си отспахме едно хубаво  Laughing
На сутринта се разходихме хубаво из града - улиците пусти, коли няма, хора няма - голям кеф!
На мен от баницата с късмети ми се падна работата  Mr. Green - и тази година ще се работи, няма мърдане.
Една хубава мисъл от мен за щастлива и спорна година:

„Щастието не е крайна цел, то е начин на пътуване!“

# 374
Здравейте, майчета!
Честита Нова година, да е здрава и щастлива за всички, да се сбъднат всичките ви желания!

Намерих темата, защото я бях чела преди време, а сега е актуална и за мен.
Имам дъщеря студентка в чужбина от тази есен. Утре заминава пак.

Моля ви, отговорете ми - как се преборвате с носталгията от раздялата? Скайп, вайбър, повече работа, повече други занимания, но ...
Имате ли си ваш начин?

Общи условия

Активация на акаунт