На море в ТУРЦИЯ - тема 31

• 110 546
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
Имам един малко странен и тъпичък въпрос..ама много ми хареса Embarassed

ето на тази страница http://www.emeraldbg.com/hotel/61831/2/221/45944/73017/EPHESIA-H … AY-BEACH-CLUB-HV1*.html
 4-тата снимка на първият ред има едни стаи ,от които се влиза направо в басейна, имат и собствени шезлонги . Гледах за някакви по специални настанявания ,не видях. Според вас,как се водят в офертата?
Family Pool Suite - http://ephesia.com/accommodation_family_pool_suite-l-2-sayfa_id- … 62204-g_id-15156#

Само че в сайтовете на ТА, ги дават
 FAMILY ROOM SEA VIEW  дали е същото?

# 76
....  Прочети концепта, даден от туроператора!

Абе аз ако го имах този "концепт", нямаше да задавам въпроси.........

Поискай го! В сайта на ТО няма ли описание на хотела?

# 77
Да се допитам пак до вас, имаме възможност да заминем края на септември или началото на октомври-не мога да си преместя отпуската по рано Crossing Arms от друга страна ,този път ще пътуваме с автобус и се спираме на Кушадасъ като по близка дестинация. Не съм сигурна как детето ще понесе пътуване до мармарис например....та исках да попитам за времето в края на септември-началото на октомври. Дали има дечица на почивка по това време?

# 78
Преди 4 г. в Дидим Елеганс се хващаше гръцки оператор,
но ни посъветваха да не го ползваме. Ползвах фонокарта.

# 79
  • София
Някой има ли представа какви формати на филми четат таблетите в автобусите на Метро? DVD-R може би?

# 80
Някой знае ли къде  в Кушадасъ има голям магазин за дрехи- от сорта на Waikiki. Миналата година в автобуса на връщане едно момиче се похвали , че си е накупила доста дрехи на много изгодни цени в "издирвания" магазин- така и не му запомних името ...

# 81
Поискай го! В сайта на ТО няма ли описание на хотела?

С любезното спомоществователство на roje вече имам concept-a, за което му благодаря отново  newsm10 и което не значи, че няма да го тормозя с други въпроси.  Grinning

# 82
  • Бургас
]Малко извън Кушадасъ бяхме ходили в Соке има големи магазини аутлети ли бяха не си спомням
Даже беше извън Soke

http://www.youtube.com/watch?v=YpOP9CQKEr4
 Peace

Последна редакция: ср, 04 юни 2014, 18:22 от gicka

# 83
Някой знае ли къде  в Кушадасъ има голям магазин за дрехи- от сорта на Waikiki. Миналата година в автобуса на връщане едно момиче се похвали , че си е накупила доста дрехи на много изгодни цени в "издирвания" магазин- така и не му запомних името ...

В една пряка на крайбрежният булевард на 100 метра има един подобен магазин.Казва се DeFacto.Ние си напазарувахме доста неща от там.Имат и сайт и можеш да погледнеш.

# 84
За пътуване с кола до Анталия къде е подходящо да се направи междинна нощувка? Да ми препоръчате хотел?

# 85
  • Русе
Аутлет център има и в близост до Батихан. Peace

# 86
  • София
Здравейте, нашата дата също наближава. Имам въпрос към тези ,които са били в Дидим ,дали са успявали да хванат гръцки мобилен оператор. И още нещо да питам- тази година мислим на отиване да посетим Памуккале. Та въпроса ми е от колко часа сутринта го отварят за посетители newsm78 Благодаря ви Heart Eyes

И аз се интересувам дали се хваща гръцки оператор в Дидим...

Аз във Веноса не съм хващала гръцки оператор. Но интернета, особено в ресторанта и на басейна, е много добър и говорехме спокойно по скайп.

# 87
  • София

Къде по- точно до Батихан?

# 88
  • Русе
Някой знае ли къде  в Кушадасъ има голям магазин за дрехи- от сорта на Waikiki. Миналата година в автобуса на връщане едно момиче се похвали , че си е накупила доста дрехи на много изгодни цени в "издирвания" магазин- така и не му запомних името ...
Къде по- точно до Батихан?
Не знам как точно да го обясня. На булеварда е има и бензиностанция. Там чакахме групата от Мармарис да се присъединят към нас. Нека някой друг помогне с обяснение. Ето 1-2 снимки, които съм направила от автобуса.
Скрит текст:

Това намерих преди малко http://forum.kusadasi.biz/threads/flora-outlet-shopping-center-kusadasi.18601/

# 89
  • Димитровград
Това "оутлетче"  е най-близо до хотел Флора. Срещу него - от другата страна на пътя има Kipa. От Батихан, Сентиниус и Ефесия е на по-малко от километър.
https://maps.google.bg/maps?hl=bg&ll=37.810674,27.281166& … &t=h&z=17

Последна редакция: ср, 04 юни 2014, 22:19 от papaone

Общи условия

Активация на акаунт