Перилни препарати и омекотители - 22

• 59 462
  • 730
  •   1
Отговори
# 60
Не харесвам Ленор нито официален, нито паралелен внос. С нормалната доза - 35 милилитра - дрехите не миришат, а когато я увелича до 55 мл (според указанията - за по-силна миризма) дрехите стават лигави и лепкави.

# 61
Не харесвам Ленор нито официален, нито паралелен внос. С нормалната доза - 35 милилитра - дрехите не миришат, а когато я увелича до 55 мл (според указанията - за по-силна миризма) дрехите стават лигави и лепкави.

Само Сано Максима! Невероятен аромат. ГЕС, взех и белия Сано - супер е и той! Прекрасно мирише, аромата се запазва и след прането. Даже и след сушилнята. Убиец е! #2gunfire

# 62
  • Sredets/Burgas

Въпреки, че Lenor  е моят фаворит, съм склонна да се съглася с това...
Дори "златният", който е доста силен в скромна доза се губи...
Единственият омекотител от тази търговска марка,
който прави изключение за мен лично е Lenor Frischeschutz (Fresh Meadow):
Скрит текст:
Ей от това чудо слагам половин капачка
и е съвсем достатъчно да ми мирише целият гардероб после...
Но тук в България не го намирам във всички алтернативни магазини...
Не се търси май много...

Последна редакция: чт, 05 юни 2014, 15:05 от Butterfly_Lovehunter

# 63
  • в огледалото на живота
Нямам такива наблюдения за Ленор,слагам толкова колкото пише на упътването.Доволна съм,но пък нямам и голям опит в различните видове.
Последно използвах този и ми е достатъчно свежо,омекотено  и ароматизирано прането:
Скрит текст:

Преди него използвах този:
Скрит текст:

Доста  по сладникав на аромат ,но със същите качества  Peace

# 64
  • София
Здравейте! Много чистичка и приятна тема Simple Smile Някой ползвал ли е дезинфектант на детол? Запалих се, защото убива бактериите при пране на ниски температури. Аз съм ЗА всякакви експерименти и веднага си купих (още не съм го получила), но се надявам да е добра покупката. Добавя се накрая, в отделението за омекотител. Вероятно и го замества?

Това е описанието

# 65
  • Стара Загора
Само аз ли виждам повтарящи се постове и разбъркани страници  Rolling Eyes?
А, оправи се.

Последна редакция: чт, 05 юни 2014, 16:02 от galeta

# 66
  • София
Единственият омекотител от тази търговска марка,
който прави изключение за мен лично е Lenor Frischeschutz (Fresh Meadow):
Скрит текст:
Ей от това чудо слагам половин капачка
и е съвсем достатъчно да ми мирише целият гардероб после...
Но тук в България не го намирам във всички алтернативни магазини...
Не се търси май много...

Да, той неслучайно е "Febreze", тоест, с удължен аромат...
А иначе, според мен и в официалния внос вече го има или поне този, който подуших (със същия цвят) е с много подобен аромат. Не съм го ползвала обаче, може би той ще ми е следващата покупка като свърша запасите...

Съгласна съм с Гес, че Ленор прави дрехите лепкави и лигави при превишена доза, но това ми се е случвало само с новите видове и само от паралелния внос. Нашите са супер.  

# 67
Febreze няма нищо общо с удължен аромат. Febreze е освежител за тъкани, който неутрализира неприятните миризми. Има го в най-различни форми, вкл. ароматизатори за стаи.

Аз не говоря за превишена доза, защото 55 мл са си препоръчани върху опаковката. Последният Ленор, който ползвах, беше жълт от официален внос - любимият ми аромат. С 35 мл на нищо не миришеха дрехите, с 55 мл миришеха, но още влажни бяха особени на пипане. И с паралелния внос - същата работа. Не ми е приятно такова нещо.

# 68
Последният омекотител на Коколино, точно син много ме разочарова - никакъв аромат като изсъхне. Връщам се на Ленор, който не съм ползвала вече няколко години да пробвам как е. Crossing Arms

За кой говориш?Който продаваха в Кауфланд на промоция преди 2-3 седмици ли?И беше  2 или 3 литра? Бях го препоръчала и ми се оплакаха,че не мирише на нищо после.А този,който аз имам е 1 литър и мирише дълго и трайно.А етикетът е един и същ-син,с мечето. Не сме сравнявали производител.

Последна редакция: чт, 05 юни 2014, 22:11 от W

# 69
Една приятелка ми каза ,че пере с него и й излизало евтино и качествено,и реших да попитам други мами дали са доволни.

# 70
  • София
Аз си взех двулитровия и не намирам разлика с този от един литър.

# 71
  • Бургас
Ех, с тия омекотители Сано ме накарахте да отворя два пълнителя от резервите - бял и син, без това ми се освободиха две шишета от омекотител и си ги налях. Белият сано ми е един от постоянния асортимент, но и синият не е лош. Много са трайни, потвърждавам. И ги харесвам. Скоро извадих едни летни дрехи на дъщерята от миналото лято, точно на белия сано миришеха, прани преди 10 месеца. Сега препирам зимните ни връхни дрехи (ще продължа като се оправи времето, де) смятам да слагам умишлено бяло сано на останалите - много е трайно! Аз не знаех, че в него има дезифектант.

# 72
А, ясно. Аз реших, че си нещо от фирмата и правиш завоалирана реклама.

Ако можеш да го намериш, ще е добре. Даже не знам дали все още го опаковат или зариха огъня. Ама е добър де, на мен ми харесва.
Защо не помолиш приятелката си да ти отсипе една доза да го пробваш? На пръв поглед е миниатюрно количество, но е достатъчно за 4-5 кг дрехи. Ако човек не се изкушава да слага повече и се спазва дозата, ще има за доста пранета.

# 73
  • Русе
С Ленор официален внос не съм забелязала, но с Ленор 7х, купен от Германия, дрехите наистина са някак лепкави, не ми изтича целия при пране, част от него остава в отделението и уплътнението на пералнята е лепкаво и много бързо се вмирисва.

# 74
Да, Максима откъм омекотяване никакви ги няма (меко казано), но откъм трайност на миризмата са златен медалист.
А пък аз ви се сърдя, дето ползвате разни работи и не споделяте и да трябва да ги откривам сама от немай-къде, защото вече всичко съм пробвала. Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт