Перилни препарати и омекотители - 22

• 61 002
  • 730
  •   1
Отговори
# 315
След прането не видях разлика в изпирането, но имаше останала пяна по стъклото и уплътнителя.
Сега заредих едно цветно с количеството, посочено на опаковката. Ще видим има ли разлика. Програмата е дълга, може и утре да споделя. Simple Smile

# 316
  • в огледалото на живота
Докладвам резултата от прането с Ариел и Коколино-грейфрут и лилия...

1 опит:програма за цветно пране;40С;средна замърсяемост на дрехи;дозировка 180ml/спазих упътването и добавих още доза за твърда вода/
Отлично постижение като чистота.Относно аромат на праха-силен,много даже..бях забравила какъв е...И мокри и сухи дрехите ухаят доста.Не същото мога да кажа обаче за омекотителя.Изобщо не се усеща...като мекота на самите дрехи да,но аромаът се губи...
Така че,любителите на трайни и отличаващи се омекотители ще останат разочаровани..поне при мен е така..База сравнение:Коколино сензитив.

2 опит:за бяло пране със същите дозировки,отново същия резултат.

3 опит:опитах със Семана Бижу/жълтата/.Ами повярвайте,успя да заглуши Ариела с аромат.... Laughing
Толкова от мен,но няма да повторя с това Коколино....

# 317
  • София
Аз пък изпрах снощи една натъпкана догоре пералня с летни дрехи с последната си капсулка Ариел Колор подс официален внос и въпреки нечовешки запушения ми нос  #2gunfire и изсушаването в сушилнята, което убива 90% от аромата, усещам уханието в цялата къща от сухите дрехи! Много ми харесва!
Свиркайте, ако някъде пак ги пуснат на половин цена  Wink

# 318
  • София
Да, много са добри тези капсулки, потвърждавам! Simple Smile

# 319
Да питам пак за мнение за праха 6+ или моля да ми препоръчате добре изпиращ прах, не много скъп за бяло - покривки, чаршафи, кърпи

# 320
Наистина много силно ухаят тези капсули, на мен са ми малко тежки, а и съпругът ми отказа да носи дрехи, изпрани с тях. Миришели му на дамски парфюм. Laughing

# 321
  • София

Acer, Не го знам този прах, може би Гес ще се включи, но за добър прах - Омото е много често на половин цена в Кауфланд - 4 и нещо лв. за 1,5 кг, което е цена на обикновен български прах. Дебни го или пък тук - винаги пишем, когато излязат брошурите на хипермаркетите и се информираме къде е най-изгодно.

Корделия, сигурно миришат силничко, когато сушиш нормално, но при мен със сушилнята нищо не мирише. Не знам как го постига. И когато усетя уханийце, тържествувам!

Не мога да преценя как перат, защото ги ползвам само за наши дрехи, които обичайно не са лекьосани.

Последна редакция: вт, 17 юни 2014, 12:06 от Ev_e

# 322
евтин прах също е и Бинго,а като качество Гес беше споделила,че  е като Тема,ако не се лъжа,чакам малко да ми привършат перилните и ще го пробвам бингото  Simple Smile

# 323
Да питам пак за мнение за праха 6+ или моля да ми препоръчате добре изпиращ прах, не много скъп за бяло - покривки, чаршафи, кърпи
Не е хубав, за нищо не става.

# 324
Кви са тия сушилни дето убиват миризмата бе, момичета?!?! Shocked Мойта сушилня прави дрехите меки като памук, пухкави като облак и подсилва всеки аромат, докато ако са простряни не миришат на нищо...

# 325
  • София, Младост
Кви са тия сушилни дето убиват миризмата бе, момичета?!?! Shocked Мойта сушилня прави дрехите меки като памук, пухкави като облак и подсилва всеки аромат, докато ако са простряни не миришат на нищо...

Тъкмо същото исках да напиша и аз Peace.
Хем аз съм с комбинирана пералня+сушилня, обаче след сушилня дрехите са винаги по-меки и по-ароматизирани отколкото ако съхнат простряни. Хавлиени кърпи и чаршафи целогодишно суша в сушилнята.

# 326
  • Варна
Гесс много благодаря за отговора - сега остана само да зарадвам мъжо като си взема омекотител за вода - нали няма да се купува толкова прах  Mr. Green

Девичка значи омекотителя е точно като за мен, дето хич ги недолюбвам силните, парфюмиризирани, сладникави и натрапчиви миризми  Peace

Кви са тия сушилни дето убиват миризмата бе, момичета?!?! Shocked
Ами - а де - ей сега върти втората вече за днес - цялата къща ухае супер на чисто и свежо пране, ама след това на прането се усеща едва, едва. Изключение прави само бялото Сано, което ми е супер силно и миризмата му остава най-трайна по бебешките дрехи - ей души ме  и това е  ooooh!

# 327
  • в огледалото на живота
Дидник,да..ако харесваш леките аромати,то това е твоя  Peace
Аз не съм техен привърженик... Blush но и тежките и сладникави не ми допадат.
За сега Ленор и Коколино /сини/са ми най на сърце... Flutter

# 328
Не е хубав, за нищо не става.
Много благодаря, търсих Бинго за бяло, но намирам само за цветно. Съществува  и за бяло, нали?

# 329
  • София
Това със сушилните е друга тема, но моята убива миризмата - силни омекотители се усещат слабо (при положение, че не съм почитателка на силните аромати), но аз слагам много рядко, защото дрехите са ми меки и пухкави след сушене и гледам да ползвам една химия по-малко, праховете и геловете - съвсем не се усещат, само тези капсули на Ариел...
Най-странното е, че кумувете ни имат същата сушилня, но модел от предишната година, почти никаква друга разлика, и около тях не се диша от миризма на омекотител  Joy Направо се движат като в някакъв облак хахахахахахаххаха

Общи условия

Активация на акаунт