Перилни препарати и омекотители - 22

• 61 001
  • 730
  •   1
Отговори
# 345
мъжът ми е купил рекс да видим къкъв перформанс ще покаже Laughing

# 346
Гес, какви бяха отзивите за един прах Алка, с едно пате на опаковката? Видях го в един магазин, малки кутии, та ако горе долу бива, мога да взема да пробвам.

Между другото за тези, които са от Пловдив, да ви споделя, че вече в Лекси (аз специално ходя в това, което е в Гранда на центъра) има изключително богат асортимент откъм омекотители и перилни препарати - от пиле мляко. Каквото не си помислите, това го няма. Вече от доста време не съм стъпвал в магазин за паралелен внос, а ходя само там и взимам каквото ми хареса.

# 347
Споделям недоволство от Persil Duo-Caps. Ароматът изчезна за няколко часа на простора. Бяха на промоция в Карфур и взех дори две, защото ползвах на Ариел капсулите (от които съм много доволна) и поради същия вид на кутията се надявах, че са на същата марка smile3538, но уви.  Sad

# 348
Моята сушилня запазва ароматите. Понякога ми се иска да простра на терасата, на слънце. След няколко такива опита, се наложи отново да пера всичко. Съседите готвят, пържат и всички тези миризми попиват в чистите дрехи. В тези горещини е неприятно допълнителното отопление от сушилнята Simple Smile, но какво да се прави.

# 349
Споделям недоволство от Persil Duo-Caps. Ароматът изчезна за няколко часа на простора. Бяха на промоция в Карфур и взех дори две, защото ползвах на Ариел капсулите (от които съм много доволна) и поради същия вид на кутията се надявах, че са на същата марка smile3538, но уви.  Sad
Ох, че ме развесели. Не ти ли мина през ума, че щом на едното пише Персил, а на другото - Ариел, няма как да са на същата марка. Laughing
Иначе съжалявам, че си разочарована. Поне не перат ли добре? Слагай омекотител за траен аромат, няма да ги хвърляш я.

# 350

И аз се набутах да си взема от тях,нито перат нито ароматизират .... пълен ужас са Sad втори път няма да повторя

# 351
Ох, че ме развесели. Не ти ли мина през ума, че щом на едното пише Персил, а на другото - Ариел, няма как да са на същата марка. Laughing
Иначе съжалявам, че си разочарована. Поне не перат ли добре? Слагай омекотител за траен аромат, няма да ги хвърляш я.
Да, много идиотско го написах. Имах предвид, че не бях обърнала внимание каква марка са капсулите, които ползвам преди да купя тези на Персил. И тъй като кутиите им са идентични, се надявах да са същата марка (която не знаех преди да си купя новите и да забележа очевидната разлика Joy).
Още не мога да преценя дали перат добре, защото нямам петна или много замърсени дрехи. Носим по един път и ги пера. Единственият ми ориентир е ароматът и даже за пробата не сложих омекотител, за да видя доколко ще се запази аромат. С капсулите на Ариел ароматът е толкова силен, че няма нужда от омекотител (освен за самотото омекотяване).

Последна редакция: ср, 18 юни 2014, 13:50 от pokita

# 352
Гес, пробвала ли си омекотителите на Бинго? Би ми било интересно впечатлението ти Peace

# 353
Да, един зелен, неконцентриран преди много време. Не бях впечатлена.

# 354
  • София
Какви препарати да си взема от Гърция Wink
Какъвто и да вземеш - ще е с перфектно качество. Вземи си Скип -прахообразен и течен -син!
Вземи си и от верото Феери -зеленото - ULTRA! И омекотители си вземи - Суплин, Софтлан, Ленор! Всички са страхотни!

Мнооооого благодаря! Има един течен, син Скип на промоция 1+1, но са два вида бутилки, може ли снимка на по-добрия  Hug

# 355
  • София
В момента ползвам омекотител на Бинго - концентрат, бял, бебешки (сензитив). Харесва ми. Въпреки че слагам минималната доза за 4-5 кг пране, пак се усеща аромата след изсъхване на прането. И също така омекотява.

# 356
Какви препарати да си взема от Гърция Wink
Какъвто и да вземеш - ще е с перфектно качество. Вземи си Скип -прахообразен и течен -син!
Вземи си и от верото Феери -зеленото - ULTRA! И омекотители си вземи - Суплин, Софтлан, Ленор! Всички са страхотни!

Мнооооого благодаря! Има един течен, син Скип на промоция 1+1, но са два вида бутилки, може ли снимка на по-добрия  Hug
Аз пера с концентрирания- 35 мл се слага, ако това те ориентира.

# 357
Сега видях линк в другата тема за съдомиялните, че при нас водата е средно твърда. ooooh!
Затова така ми се разпени Ариелът. Явно съм чела някъде другаде преди. Била съм на много места с по-мека вода и явно това ме е заблудило.

# 358
  • София
Момичета, купих си днес марсилски сапун Капус сензитив, да си пера петната Simple Smile
Не мога да пусна снимка, защото не го откривам в нета, а сега няма как да го снимам - бял, продават го и в ДМ (с 1 лв. по-скъпо от аптеката, от която го купих  ooooh!) Пише, че е без оцветители, без парфюм, но ухае просто разкошно! Не знам как ще пере, ама веднага ми се прииска някакъв препарат с такъв аромат. Сещате ли се за някакво предложение?

# 359

Странно, аз пък ги обожавам. Но както казаха момичетата по-горе при съхнене на простора ароматът изчезва. Аз ги ползвах зимата, а тогава суша в сушилня и миризмата им се запазва, а тя е толкова хубава и ми е любима. Може би си свикнала и обичаш по-силни миризми, а тази е по-слабичка.

Общи условия

Активация на акаунт