Re: ♥ GB - В очакване на слънцето ♥ Тема 96 Сбогом , обич моя !!!...

• 23 067
  • 752
  •   1
Отговори
# 45
  • В света на мечтите... ❤
Oхх,забравих  ooooh!

Диди,благодаря за хубавата темичка  Hug Heart Eyes   bouquet

Това май е Ханде в единия край,поне така са писали  Thinking

# 46
  • София
Дани, според мен Зейно няма да прости преди да разбере, че не се е случило нищо. Тя не му прости при все, че беше в кома.  Rolling Eyes

# 47
Оо,че хубав сценарий ,Дани,  Peaceдано сценаристите мислят като теб  Naughty Heart Eyes

Ми и да не мислят ще ги убедим  Mr. Green

БУ,успех в намирането на работа,дано те вземат там,където най-ти харесва  Hug Heart Eyes

# 48
Дани, според мен Зейно няма да прости преди да разбере, че не се е случило нищо. Тя не му прости при все, че беше в кома.  Rolling Eyes
Не се знае може да разбере,може пак да дочуе случайно как Мелка разказва на Дилян,че е излъгала Керем,че е имало нещо между тях.
Все пак надеждата умира последна,нека поне до неделя сме оптимисти за сдобряването  Party

# 49
Само до рамената показвам сега,че няма 12 още  Mr. Green

# 50
По ТВ-то тук в лобито,чувам,че са пуснали на някаква телевизия за туризъм сигурно и почна някакво предаване за Турция,ама само го чувам без да виждам  Grinning

# 51
  • София
Не се знае може да разбере,може пак да дочуе случайно как Мелка разказва на Дилян,че е излъгала Керем,че е имало нещо между тях.
Все пак надеждата умира последна,нека поне до неделя сме оптимисти за сдобряването  Party

А, дано.  Peace

И Халит е получил награда на същата церемония. Ето как се казва и наградата.  Peace

Скрит текст:
Чета, че рейтингът на сериала на Бергюзар пада, но сезон 2 ще има.  Rolling Eyes Само ние ли се издънихме?

# 52
*Чета, че рейтингът на сериала на Бергюзар пада, но сезон 2 ще има* сезон 3 Химията м/у Х и Б я няма, в който и проект да участват. Писахте , че КБ вече иска да се отърве от този проект, но дали е наясно ,че трудно ще стане следващия. За мен , колкото и да е детски серияла му беше звездния миг в Турция. За 12 месеца обраха сумати награди + Златната пеперуда.

# 53
Оф, ходих до магазина и то до друга част от квартала  ooooh! ooooh! ooooh!
Затвориха ни фантастико за ремонт и настъпи края. По другите магазини няма почти нищо. Одеве влизам първо до хипермаркет "Европа" , гледам вътре няма почти нищо  Shocked Shocked И викам на една от персонала "И вие ли ще правите ремонт?" и тя като че ли не ме чу и аз "Извинете, и вие ли ще правите ремонт" и после ме погледна и вика "НЕ" и аз  Shocked Shocked Shocked Shocked
А то магазина беше почти празен. Вътре наредени по 4-5 пакета спагети, почти нямаше буркани по рафтовете, никакъв асортимент  Shocked

# 54
К.Б може бързо да си намери проект за есента, но има актьори, които няма да успеят така , както той. Примерно Ефеджан, Мерве, Иийт, Нилай, вероятно и Озан. Ще останат без работа.. Crossing Arms
Едно е рейтинга да е паднал, защото сериала не се харесва, друго е заради глупостите на актьорите  Stop  Stop  Stop  Stop
За Ханде не се притеснявам. И Зъбатото чудовище ще се уреди, нали е връзкарка  Crossing Arms

# 55
  • Керодиспансера
 Рускините пишат, че ако има втори сезон на ГБ, Керем ще играе ролята на Гюнеш и ще накара Зейнеп да се влюби в него newsm78 В тоя случай какво ще се случи с Керем newsm78Къде ще е той newsm78

# 56
Рускините пишат, че във втори сезон на ГБ, Керем ще играе ролята на Гюнеш и ще накара Зейнеп да се влюби в него newsm78 В тоя случай какво ще се случи с Керем newsm78Къде ще е той newsm78
Това е невъзможно според мен Peace Peace Peace Peace
Керем как ще прилича на Гюнеш?Дори Гюнеш да е Корай-трябва да е по-голям от него.

# 57
Рускините пишат, че във втори сезон на ГБ, Керем ще играе ролята на Гюнеш и ще накара Зейнеп да се влюби в него newsm78 В тоя случай какво ще се случи с Керем newsm78Къде ще е той newsm78

Ще го пратят при Св.Петър сигурно  Thinking   Не знам подобна врътка дали би имала успях  Thinking  Все пак ЗейКер са си ЗейКер и образът на Керем,макар и да има някои отрицателни черти е обичан от всички и повечето са го заобичали донякъде именно заради недостатъците му според мен  Peace
Аз лично бих гледала,ако продължат по подобна линия сериала,но не съм сигурна дали ще го изгледам докрай,защото,ако не са измислили добре сценария може и да не успеят да се задържат на екран  Peace

# 58
  • Керодиспансера

много хубава Ханде  Heart Eyes

# 59
Това е невъзможно според мен Peace Peace Peace Peace
Керем как ще прилича на Гюнеш?Дори Гюнеш да е Корай-трябва да е по-голям от него.
Веси на сериал всичко е възможно,там мъртвите се съживяват,живите се представят за мъртви и се появяват само с различен свят коса и разбира се никой не може да ги познае  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт