Споделени мнения за лекар- гинеколог в Русе тема 4

• 134 525
  • 736
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте, изчетох темата, не знам кой лекар да избера в Русе за следене на бременност...ходих при Кунев и Зарзаланов, но не съм очарована и от двамата, въпреки че преди имах добри впечатления от Кунев  Tired
Преди време съм ходила и при Христова, но беше страшно груба и не смятам да ходя повече...

Имам заболяване, заради което бременността ми би могла да се води рискова и ми трябва наистина добър специалист, който не претупва прегледите и можеш да му се обадиш при нужда. Ще намеря ли в Русе изобщо такъв?
Не. smile3518

Аз съм в 5-и месец и все още се лутам и търся такъв.Смених Тодоров с Дуваджиев и попаднах от трън,та на глог...Доктора е добър,но сестрата (жена му) провежда повечето прегледи и решава да даде ли направление или не и какво да се изписва....!!! Ходя и при Хубчев,защото му имам по-голямо доверие от на който и да било в Русе и мисля при него да раждам за сега,но като отида почти не ме помни винаги и започва едно припомняне,забравям си половината болести и оплаквания или ми се струва,че не ги взема на сериозно...Добър е,но не е както ми се иска на мен,може пък много да искам.Ходих и в Тутракан при Л.Бойчев,и при него така - вярвам му,но се чака ужасно много и все пак не е в Русе,за следене на проблемна бременност...май това е от мен.
 Peace успех

При д-р Бойчев и аз ходих и съм много доволна, чакането не ме притеснява, но ми се иска да има и някой в Русе, защото изникват спешни ситуации понякога и няма как всеки път до Тутракан

# 316
Смених Тодоров с Дуваджиев и попаднах от трън,та на глог...
[/quote]

На Тодоров съм звъняла и в неделя, и в 10 часа вечерта. Винаги ми се е отзовавал.

# 317
Още един глас за Тодоров, добър диагностик е, на няколко пъти преценкат му беше решаваща за състоянието ми (бременна и без да чакам дете). В Русе май предимно при него се чувствам комфортно.

# 318
Още един глас за Тодоров, добър диагностик е, на няколко пъти преценкат му беше решаваща за състоянието ми (бременна и без да чакам дете). В Русе май предимно при него се чувствам комфортно.

В транспортна болница ли се намира?

# 319

Да, в транспортна болница

# 320

Благодаря. А работи ли в АГ?

# 321

Благодаря. А работи ли в АГ?

Не, не работи.

# 322
Благодаря още веднъж.

# 323
Благодаря още веднъж.

Имай предвид, че той е малко ексцентричен Simple Smile Като изключим това е добър и съвестен лекар.

# 324
Най - важно ми е да е добър специалист и да подхожда индивидуално, а не да претупва за 2 минути и да изписва на всички едни и същи лекарства, защото досега такива са ми впечатленията. Също така е важно да можеш да му се обадиш без да ти прави забележка, че го притесняваш ( и това ми се случи)... абе сложно е май... Rolling Eyes

# 325
Няма да кажа лоша дума за Тодоров като лекар,но ще кажа,че съм изумена в лошия смисъл на думата,който иска да ми пише на лично,знам че всеки си има проблеми и причини за едно или друго нещо,но в медицината,работейки с животи,това,на което бях свидетел. е недопустимо!И другото,което ме интересуваше,докато бях при него,наистина се бях изплашила дали си стерилизира инструментите,защото в кабинета му няма мивка и е вмирисано на цигари,как мислите?
А за сестрата на Дуваджиев - не мисля,че лекарствата за бременни трябва да са "стандартни",защото до сега съм имала доста нестандартни оплаквания и не се чувствам комфортно мед.сестра да ми изписва или да не ми изписва лекарства и да преценява да отида ли на уролог,ендокринолог и т.н или не,при положение,че съм с оплаквания.Дано да е така,както казваш,все пак,да са добри доктори и да съм случила,но ще видим,имам още време да науча.

# 326
Лекарствата са стандарни, понеже бременните не могат да пия какво да е. Много е малък списъка с лекарства подходящи за състоянието. Ето защо се дава направление за специалист ако даденото лекарство не помогне. Аз нямам оплаквания, мога само да хваля, но ако ти не се чувстваш добре там, то по добре си намери лекар на когото да вярваш.

Аз при Тодоров не исках да стъпя след като чух, че е алкохолик. Не го познавам, но информацията ми беше сигиурна. Може да е най добрият лекар на света, но ето аз му нямах доверие още от началото.
Колкото и да е добър един лекар, ако пациента му няма доверие, то лекарят няма да може да му помогне. Всеки сам преценява за себе си. Аз направих своя избор когато трябваше и не съжалявам нито за секунда.

# 327
Въобще не съм доволна от д-р Емил Тодоров!
Просто нямам думи!
В 9-тия месец отказа да продължи да ми води бременността, защото поисках да ми пусне нужните изследвания за родилния дом.
Просто ме изгони!
И се налжи да си търся друг лекар в последния момент - поне документацията ми да бъде изрядна за родилното!

# 328
Сега аз да ви кажа за сестрата на д-р Дуваджиев,изписва лекарства не защото са стандартни и ги знае на изуст,а защото в момента кара последна година специализация за лекар.Тя ми е близка приятелка и знам от първо лице с какво се занимава и какво прави,учи в Украйна,и двете бременности съм изкарала при тях с назначено лечение и от доктора и от нея,и децата ми и аз сме добре.Пък току виж си срещнала и кабинет с надпис д-р Дуваджиева Peace,което ще стане скоро.

# 329
Ели, и аз не знаех това  Hug Браво на нея  Hug

Общи условия

Активация на акаунт