Преди време съм ходила и при Христова, но беше страшно груба и не смятам да ходя повече...
Имам заболяване, заради което бременността ми би могла да се води рискова и ми трябва наистина добър специалист, който не претупва прегледите и можеш да му се обадиш при нужда. Ще намеря ли в Русе изобщо такъв?

Аз съм в 5-и месец и все още се лутам и търся такъв.Смених Тодоров с Дуваджиев и попаднах от трън,та на глог...Доктора е добър,но сестрата (жена му) провежда повечето прегледи и решава да даде ли направление или не и какво да се изписва....!!! Ходя и при Хубчев,защото му имам по-голямо доверие от на който и да било в Русе и мисля при него да раждам за сега,но като отида почти не ме помни винаги и започва едно припомняне,забравям си половината болести и оплаквания или ми се струва,че не ги взема на сериозно...Добър е,но не е както ми се иска на мен,може пък много да искам.Ходих и в Тутракан при Л.Бойчев,и при него така - вярвам му,но се чака ужасно много и все пак не е в Русе,за следене на проблемна бременност...май това е от мен.

При д-р Бойчев и аз ходих и съм много доволна, чакането не ме притеснява, но ми се иска да има и някой в Русе, защото изникват спешни ситуации понякога и няма как всеки път до Тутракан