Споделени мнения за лекар- гинеколог в Русе тема 4

• 134 550
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
  • Русе
Улица Ниш 32, уличката до руското консулство. Има ФБ страница "кабинет д-р Кунев" ако не бъркам
Телефон 0887731814

# 391
Улица Ниш 32, уличката до руското консулство. Има ФБ страница "кабинет д-р Кунев" ако не бъркам
Телефон 0887731814

Много благодаря!  Simple Smile

# 392
Здравейте мами, четох доста мнения за д-р Хубчев, но понеже бяха от преди доста годинки искам да Ви питам сега какво е положението с него?

# 393
  • София
Здравейте мами, четох доста мнения за д-р Хубчев, но понеже бяха от преди доста годинки искам да Ви питам сега какво е положението с него?
Какво те интересува по конкретно? Аз като цяло не смятам, че е добър специалист. Мен искаше да ми направи лапароскопия без да ми направи набор от изследвания и т.н. точно за 10 минути преглед, беше категоричен, че това е единствения вариант за мен. Е, не беше така, посетих други лекари след него и всички единодушно казаха, че това е напълно излишна процедура Naughty
Изобщо не ме гледа с колпоскопия за 3те пъти в които съм ходила при него, не ми е пускал цитонамазка и т.н. Иначе виж за 50 лв преглед може да ти обърне внимание 10 минути. Зависи за какво е де, имам позната която направи аборт при него, и е доволна, но не смятам, че това е критерий за добър гинеколог  след като за тях е доста ритунна дейност. Бил е добър на времето, сега вече си гледа парите и това е. Това е моето мнение и мнението на мои приятелки, и роднини, много са го посещавали, та нали е шеф на отделение. Прехвалена работа!  bouquet

# 394
..........
 Бил е добър на времето, сега вече си гледа парите и това е. Това е моето мнение и мнението на мои приятелки, и роднини, много са го посещавали, та нали е шеф на отделение. Прехвалена работа!  bouquet

Абсолютно  Peace .

# 395
Какво те интересува по конкретно? Аз като цяло не смятам, че е добър специалист. Мен искаше да ми направи лапароскопия без да ми направи набор от изследвания и т.н. точно за 10 минути преглед, беше категоричен, че това е единствения вариант за мен. Е, не беше така, посетих други лекари след него и всички единодушно казаха, че това е напълно излишна процедура Naughty
Изобщо не ме гледа с колпоскопия за 3те пъти в които съм ходила при него, не ми е пускал цитонамазка и т.н. Иначе виж за 50 лв преглед може да ти обърне внимание 10 минути. Зависи за какво е де, имам позната която направи аборт при него, и е доволна, но не смятам, че това е критерий за добър гинеколог  след като за тях е доста ритунна дейност. Бил е добър на времето, сега вече си гледа парите и това е. Това е моето мнение и мнението на мои приятелки, и роднини, много са го посещавали, та нали е шеф на отделение. Прехвалена работа!  bouquet
Благодаря, като цяло това което ме интересува е добър специалист за водене на бременност, не ме вълнува дали работи със здравна каса или не... Питам за Хубчев, защото последно него ми посочиха ... Ако някой може да препоръча нещо  bouquet bouquet

# 396
  • в огледалото на живота
За всеки лекар има и добро и лошо... Simple Smile
Късмет в избора  Peace

# 397
За всеки лекар има и добро и лошо... Simple Smile
Късмет в избора  Peace
Разбира се, че е така.. но се надявам все още да има останали такива, които са по-малкото зло от останалите  Rolling Eyes

# 398
Д-р Кунев, но вече не работи с касата

# 399
  • в огледалото на живота
Напротив,работи  Peace
Няколко поста по нагоре има телефон за връзка и актуален нов адрес  Wink
http://drkunev.com/

# 400
Напротив,работи  Peace
Няколко поста по нагоре има телефон за връзка и актуален нов адрес  Wink

Да, онзи ден ходих в новия му кабинет и каза, че не работи с касата.

# 401
  • Русе
И аз съм доволна от Кунев. Отговаря на всичките ми въпроси и не дава лекарства и добавки ако не са наистина необходими. За него аз съм "скучен случай", защото всичко ми е ОК  Laughing но имам позната с разни проблеми, тя също е доволна от него.
ПС доколкото разбрах, ще сключва нов договор с касата от февруари, защото ми каза тогава да му занеса направление с код 11 (за смяна на АГ специалист). И преди бях негова пациентка в клиниката.

Последна редакция: пт, 15 яну 2016, 11:02 от Gnomita

# 402
  • в огледалото на живота
Напротив,работи  Peace
Няколко поста по нагоре има телефон за връзка и актуален нов адрес  Wink

Да, онзи ден ходих в новия му кабинет и каза, че не работи с касата.
А,това съм го пропуснала.
Щото отдавна не съм била на преглед..... Embarassed
Извинявам се тогава за подвеждането.

# 403
Благодаря Ви мили дами, ще събирам още малко мнения, че другата седмица вече ми е време за преглед и първа ФМ.. По принцип не е проблем, че не работи със касата. Досега си плащах, но не получавах никакво внимание, а напротив - пълно пренебрежение и разчитане на резултати като "всичко е наред", а всъщност гъбички във влагалището...  #Crazy #Crazy

# 404
Благодаря Ви мили дами, ще събирам още малко мнения, че другата седмица вече ми е време за преглед и първа ФМ.. По принцип не е проблем, че не работи със касата. Досега си плащах, но не получавах никакво внимание, а напротив - пълно пренебрежение и разчитане на резултати като "всичко е наред", а всъщност гъбички във влагалището...  #Crazy #Crazy

При кой лекар?

Общи условия

Активация на акаунт