Споделени мнения за лекар- гинеколог в Русе тема 4

• 134 406
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
Защо да няма доволни от Русенските ФМ???? Това, че има един, двама, трима, петима недоволни не означава, че няма и доволни. Само дето доволните не пишат. Не омаловажавам болката на никого! И аз съм имала болка, може би не такава като вашата, но не заклеймявам никого, па камо ли всички.

pavlo_deni не те познавам лично, но вече имам изградено мнение за теб по негативните ти постове за всички лекари в Русе. Моля те не пиши повече и не поставяй всички под един знаменател. Това, че ти не си доволна от някого се отнася за теб, а не за всички пациенти. Не е нужно да се пише по 1000 пъти. Който иска информация ще си я намери, положителна или отрицателна.

Аз лично съм ходила на две ФМ в Русе, при д-р Дуваджиев и при д-р Хубчев. Доволна съм и от двамата.
Точно д-р Константинова намери малформация на бебето на моя приятелка и се взеха навременни мерки, за се роди живо и здраво бебе.

Та както виждате от един лекар може да има както недоволни така и доволни пациенти  Peace

# 121
Като гледам няма много доволни, но все пак да питам.
 Рутинен профилактичен преглед и вземане на секрет за цитонамазка.....Дайте ми ориентировъчни цени и при кого са, че Джипито вече 4 месеца не може да ми даде направление. ....Уж профилактиката много важна, ама като опре до направления все няма #Cussing out

# 122
Здравейте, момичета  Hug
Моля за съвет на коя лекарка да се доверя - Узунова или Тончева? При мен проблема е следния - преди по-малко от 3 месеца родих нормално. всичко си мина ок, като изключим бързото разкритие в резулата на което се сдобих с качествено количество разкъсвания и съответно шевове  Laughing Всичко си заздравя, но си остана неприятното усещане на дискомфорт. Започвам да се притеснявам , защото в семейството ни е установено заболяване пролапс на гениталиите - баба ми, майка ми и сестра ми го получи след първото си раждане.
Раждах в Тутракан и съм много доволна от лекаря си, но с беба търсеща цица на всеки 3 часа не мога да си позволя да отида на преглед там.
Моля, дайте ми съвет на кого мога да се доверя в Русе Praynig. И да пипа нежно, че още са ми пресни спомените от раждането  Joy

# 123
  • Русе
Здравейте, момичета  Hug
Моля за съвет на коя лекарка да се доверя - Узунова или Тончева? При мен проблема е следния - преди по-малко от 3 месеца родих нормално. всичко си мина ок, като изключим бързото разкритие в резулата на което се сдобих с качествено количество разкъсвания и съответно шевове  Laughing Всичко си заздравя, но си остана неприятното усещане на дискомфорт. Започвам да се притеснявам , защото в семейството ни е установено заболяване пролапс на гениталиите - баба ми, майка ми и сестра ми го получи след първото си раждане.
Раждах в Тутракан и съм много доволна от лекаря си, но с беба търсеща цица на всеки 3 часа не мога да си позволя да отида на преглед там.
Моля, дайте ми съвет на кого мога да се доверя в Русе Praynig. И да пипа нежно, че още са ми пресни спомените от раждането  Joy

Д-р Хубчев бих ти препоръчала за този проблем.

# 124
  • Русе
Аз мога да кажа същото: за фетална морфология не разчитайте на никой в Русе, това е доста тъжен факт.  А за ин-витро можем само да мечтаем

Доста жени не мечтаят, а правят ин витро в Русе, при това успешно. На същото място може да се направи и фетална морфология от един от двамата български лекари, специализирали фетална медицина в King`s College London.  Peace
Margaritka, предполагам визираш клиника Щерев . Можеш ли да ми дадеш инфо за успеваемостта ( в сайта не видях ) на клиниката ?

# 125
Здравейте, момичета  Hug
ед

И като отиде при Хубчев и му каже, че е раждала в Тутракан, той ще остане очарован  Joy

Хубаво е да отидеш в Тутракан, при положение, че си раждала там, бебето би могло да е с теб до момента, в който ще влезеш за преглед и тогава някой друг може да го поеме.

# 126
Margaritka, предполагам визираш клиника Щерев . Можеш ли да ми дадеш инфо за успеваемостта ( в сайта не видях ) на клиниката ?

С удоволствие в началото на следващата година!  Peace Надяваме се в последните месеци на тази година да заработим и с Центъра по асистирана репродукция, което зависи изцяло от административната машина в Министерство на здравеопазването, така че да имаме с много да се похвалим!  Peace

А пък гледам сайтовете на другите клиники, дето са с години напред от нас - в повечето няма, в "Надежда" последният отчет е за 2012 г, само в "Щерев" София има за 2013 г...

# 127
Защо да няма доволни от Русенските ФМ???? Това, че има един, двама, трима, петима недоволни не означава, че няма и доволни. Само дето доволните не пишат. Не омаловажавам болката на никого! И аз съм имала болка, може би не такава като вашата, но не заклеймявам никого, па камо ли всички.

pavlo_deni не те познавам лично, но вече имам изградено мнение за теб по негативните ти постове за всички лекари в Русе. Моля те не пиши повече и не поставяй всички под един знаменател. Това, че ти не си доволна от някого се отнася за теб, а не за всички пациенти. Не е нужно да се пише по 1000 пъти. Който иска информация ще си я намери, положителна или отрицателна.

Аз лично съм ходила на две ФМ в Русе, при д-р Дуваджиев и при д-р Хубчев. Доволна съм и от двамата.
Точно д-р Константинова намери малформация на бебето на моя приятелка и се взеха навременни мерки, за се роди живо и здраво бебе.

Та както виждате от един лекар може да има както недоволни така и доволни пациенти  Peace
Нито ти ме познаваш. Ще изказвам мнението си, то е откровено, така, че няма как да ме спреш. Нека истината се знае! Има добри лекари, но за гр. Русе са много малко! И недей да ми казваш какво аз да правя! Всеки има право да се изрази!

# 128
  • София
Предлагам да не разводняваме темата с молби pavlo_deni да спре да плюе лекарите....Оставете я, защото така става още по-зле  Rolling Eyes

# 129
Здравейте, момичета  Hug
ед

И като отиде при Хубчев и му каже, че е раждала в Тутракан, той ще остане очарован  Joy

Хубаво е да отидеш в Тутракан, при положение, че си раждала там, бебето би могло да е с теб до момента, в който ще влезеш за преглед и тогава някой друг може да го поеме.

Ще е очарован, да  Laughing
Преди 3-4 години ми се наложи да диря гинеколог. Тогава се реших да използвам услугите му - останах много разочарована.
Май-май утре отивам при Тончева, а ако потвърди опасенията ми, тогава вече ще си бия камшика към Тутракан.

# 130
От Узунова бих бягала като дявол от тамян! За мен пипа много грубо. На Тончева не съм попадала.

# 131
Нищо не разбрах сега.....правят ли, не правят ли в Щерев-Русе асистирана репродукция......ако правят какво им пречи на споделят резултатите, ако ли не правят все още, що по-рано ни съобщиха че правят......ей голяма реклама пада тука май Mr. Green

# 132
Нищо не разбрах сега.....правят ли, не правят ли в Щерев-Русе асистирана репродукция......ако правят какво им пречи на споделят резултатите, ако ли не правят все още, що по-рано ни съобщиха че правят......ей голяма реклама пада тука май Mr. Green
Оставяме си само с рекламата и "чудесните" грешни диагнози!

# 133
Мисля,че правят  Simple Smile

# 134
  • в огледалото на живота
М,дааа и с твърдението,че най-добрите специалисти гинеколози са в Атина..... Joy

С интерес бих разгледала онлайн страницата на такава клиника и отчета ѝ за дейности относно репродуктивни проблеми,постижения,резултати... Flutter
Тъй де,като ще хвалим поне информация да имаме...

Общи условия

Активация на акаунт