Споделени мнения за лекар- гинеколог в Русе тема 4

• 134 808
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
Виждала съм Хубчев само веднъж, на визитация в реанимацията. Разбирам, че е много ангажиран, шев на Аг, но такава визитация не бях виждала. Ровеше си в телефона слушаше дежурната, кимаше, дори не погледна жените по леглата. Не мисля, някога да опра до услугите му.

# 181
Виждала съм Хубчев само веднъж, на визитация в реанимацията. Разбирам, че е много ангажиран, шев на Аг, но такава визитация не бях виждала. Ровеше си в телефона слушаше дежурната, кимаше, дори не погледна жените по леглата. Не мисля, някога да опра до услугите му.
ooooh!  #Crazy

# 182
Хей, мами, извинявам се за може би страничната тема, но бих искала да попитам за подходящ, внимателен гинеколог, по възможност жена в гр. Русе, който работи със здравна каса и се намира в централна градска част или около Здравец. Въпросът е специфичен и искам едно неутрално мнение, очаквам вашите препоръки и благодаря!

# 183
Аз до сега на внимателна жена гинеколог уви не съм попадала. Аз ходя при д-р Дуваджиев и за пореден път съм доволна. Намира се в Трета поликлиника.
Ако е за дете, моя приятелка води дъщеря си при д-р Саха. При децата винаги е много деликатно и трябва да се внимава, че оставя травма за цял живот.
Макар да не бях дете в 9ти клас и аз си имам гинекологична травма. Мам****ка му и лекар, че не му помня името.

# 184
За мен внимателна е Тончева, но не работи по каса.

# 185
Сещам се и за Минчева, но и тя е платена.

# 186
  • София
Д-р Саха не го препоръчвам. В момента дава Клостилбегит на момиче на 18 години, за да й предизвиква цикъл. И така вече няколко месеца. Ама да не мислите, че й прави изследвания и я наблюдава...ами, не, няма нужда  Naughty. Сами преценете!
На центъра работи д-р Константинова, която понякога е внимателна и работи със ЗК.

# 187
Д-р Саха не го препоръчвам. В момента дава Клостилбегит на момиче на 18 години, за да й предизвиква цикъл. И така вече няколко месеца. Ама да не мислите, че й прави изследвания и я наблюдава...ами, не, няма нужда  Naughty. Сами преценете!

Просто нямам думи.  Whistling  #Crazy

# 188
Аз бях на 20-21г. когато Тончева и мен ме тъпчеше с Клостилбегит  Peace

# 189
  • в огледалото на живота
На центъра работи д-р Константинова, която понякога е внимателна и работи със ЗК.
Понякога....хм,много обобщаващо определение за лекар гинеколог...  Crazy

# 190
Понякога....хм,много обобщаващо определение за лекар гинеколог...  Crazy
Grinning Може би, когато е на кеф.  Wink

# 191
Това за Клостилбегита мисля, че е практика при почти всички лекари Rolling Eyes ....на мен навремето Фани Тонева ми го изписа, но аз не го пих.

# 192
Ако става въпрос за дете и майката е там едва ли ще си позволи лекаря да е груб. Така си мисля.

# 193
Ако става въпрос за дете и майката е там едва ли ще си позволи лекаря да е груб. Така си мисля.
Peace И според мен би се замислил.  Thinking

# 194
Да ме бяхте видели аз как пищях при преглед при Пейкова, нищо, че майка ми беше на 2м от мен.

Не е въпросът за грубост при малки деца. Там нещата са много деликатни. Детето идея няма какво му се прави, и защо трябва да му се бърка там долу.

И аз за Саха не съм чувала добри неща, но моята приятелка е доволна от него и води и детето там когато се наложи. Дано не се налага. Наистина е ужасно травмиращо за едно малко дете.

Общи условия

Активация на акаунт