Споделени мнения за лекар- гинеколог в Русе тема 4

• 134 599
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте,бих искала съвет при кого да отида.Откриха ми възпаление на яйчниците ( д-р Константинова) каза,че е тръгнало доста сериозно и трябва да се лекуваме.Уж ми каза да звъна да си запиша час за 23 февруари ,защото било спешно,а после звъня и ми казват,че  е в отпуск и няма свободни часове до април.
Изпитвам ужасни болки в яйчниците непрекъснато,а и доста ме наплаши с това и искам да се излекувам по-бързо.Бих искала да ми препоръчате добра гинеколожка в Русе,при която да отида ( без д-р Шишкова преди време ходих при нея и няма да отида втори път)Благодаря предварително!

# 421
Здравейте,бих искала съвет при кого да отида.Откриха ми възпаление на яйчниците ( д-р Константинова) каза,че е тръгнало доста сериозно и трябва да се лекуваме.Уж ми каза да звъна да си запиша час за 23 февруари ,защото било спешно,а после звъня и ми казват,че  е в отпуск и няма свободни часове до април.
Изпитвам ужасни болки в яйчниците непрекъснато,а и доста ме наплаши с това и искам да се излекувам по-бързо.Бих искала да ми препоръчате добра гинеколожка в Русе,при която да отида ( без д-р Шишкова преди време ходих при нея и няма да отида втори път)Благодаря предварително!

Задължително ли е да жена?

Ако не - препоръчвам доктор Кунев.

За гинеколкожка - д- р Йорданова (в Евромедисон)

за д-р Иванова (в Медика) има доста положителни мнения, но нямам лични впечатления.

# 422
Аз съм за Иванова или за Минчева,на Константинова много много не й вярвам.
Дано всичко да е наред и бързо да се оправите!

# 423
  • София
Отиди при Иванова.

# 424
д-р Йорданова в Евро Медисон или д-р Христова в Стоматологията

# 425
За проблемно забременяване кого ще ми препоръчате ? Ходя при Кунев от 2-3г,но без резултат..

# 426
За проблемно забременяване кого ще ми препоръчате ? Ходя при Кунев от 2-3г,но без резултат..

Май никой в Русе за съжаление. Тутракан?

# 427
  • Русе

Бойчев в Тутракан или Плевен, евентуално Варна - задължително в клиники, а не просто при отделни лекари.

# 428
Благодаря за бързите отговори. Попринцип нямам много възможност да пътувам до др град, но за Тутракан за този доктор съм чувала добри отзиви. Той работи ли със здравната каса или само на частно е при него ?

# 429
  • Русе
Ако искаш наистина решение на проблема, за съжаление в Русе няма такива лекари. Да, Бойчеви работят по каса, но само за първоначален преглед, за който се чака доста. За съжаление като се почнат изследвания и .... почти нищо не се поема по каса и се свързано със сериозни разходи. Но те съветвам да не отлагаш, още след празниците да се обадиш за час и да говориш с някой от двамата Бойчеви.

# 430
Аз имам доста направени изследвания, които не са по Здр каса. Имам тромбофилия и генетично заболяване открити до сега, с което докторите в Русе явно не могат да се справят и да решат проблема. Ще звънна след празниците да попитам. А кой от двамата братя препоръчвате ?

# 431
  • Русе
По принцип Любомир, но и Богомил се занимава с тези неща. За Любомир се чака повече за часове. Хубаво е, че имаш доста изследвания, но явно има по-сериозни проблеми, така че със сигурност тук няма кой да ти помогне. Действай своевременно, че няма накъде да отлагаш. Бърз успех ти пожелавам.

# 432
Мерси и аз за него мислех, че имаше добри коментари в др теми. Наистина няма за къде да го бавя, че времето тече и годинките минават и по-трудно става. Вече наистина искаме бебенце, всички около мен си имат по 1-2...Дано тази година да стане. Praynig

# 433
  • Русе
Стискам ти палци скоро всичко да се нареди

# 434
Мерси и аз за него мислех, че имаше добри коментари в др теми. Наистина няма за къде да го бавя, че времето тече и годинките минават и по-трудно става. Вече наистина искаме бебенце, всички около мен си имат по 1-2...Дано тази година да стане. Praynig

Миналия месец бях при д-р Богомил Бойчев защото имаше час при него за след 1 месец.За пръв път влизам при него, до сега винаги съм била при по големия брат.Пиша това , за да ти кажа , че по нищо не отстъпва на брат си.Единствено се въоражи с търпение ,защото моя час беше за 14.20 а влязах на преглед в 18 ч.

Общи условия

Активация на акаунт