Споделени мнения за лекар- гинеколог в Русе тема 4

• 134 606
  • 736
  •   2
Отговори
# 435
Ехеее защо толкова много се чака. Нали си имаш час ?  newsm78

# 436
Ехеее защо толкова много се чака. Нали си имаш час ?  newsm78
Сигурно е имало по-заплетени случаи преди нея, които изискват повечко време за преглед и подобни.  newsm78

# 437
При Бойчеви винаги се чака толкова. Няколко пъти съм ходила и все сме си говорили с другите чакащи, че всеки път е така. Има хора, които ходят редовно и знаят. Близо с 3 часа закъснение се влиза.

# 438
  • София
И аз съм с две ръце за Бойчеви. Аз съм ходила само при Любомир Бойчев, но знам че Богомил, също не му отстъпва по нищо. Много внимателни, много добри специалисти, и най-вече хора, защото смятам, че в днешно време лекарите станаха повече търговци отколкото лекари.
А, до това защо се чака толкова, никакви такива глупости няма от сорта на щот' видиш ли който си платил ще влезе първи или който е дал повече пари. Чака се защото има много хора, защото обръщат внимание на всеки пациент достатъчно време, като това време понякога е повече от предвидимото. Затова се получава това дълго чакане, и с направление да си и платен преглед чакаш си и това е.
Който има по-сериозни проблеми в Русе, хич да не се занимава, а направо да бяга към Тутракан. bouquet

# 439
  • Русе
Освен това имат работа и в родилното там, често има операции, непланово раждане и се случва да е в кабинета си и да го извикат в родилното.

# 440
Аха. Ясно. Имам още един въпрос: С направление от личния от град Русе мога ли да отида при тях на преглед ?

# 441
Може, но ще ти дадат час за след 4 месеца поне, ако си платено може и след 3 месеца да е  Peace

# 442
Аз отивам без направление защото нямам осигуровки тук.Платен прием  за  д-р Любомир Бойчев им   звънях за час през декември и ми дадаха  за април който отказах и случайно се беше освободил някакъв час за началото на февруари при брат му.Часовете са през 20 минути, но някой  се задържат повече.През това време излизат раждания и спешни операции. Отделно, че няма претупване на пациенти.Удобното е че вече има хотел до клиниката и ако не наложи престой за някаква манипулация може да се нощува там.Успех!

# 443
Благодаря Ви момичета.  bouquet Ще звънна да питам утре кога има свободен час и ще видя дали ще си взема направление от личния.

# 444
Здравейте, момичета !
Аз съм от Разград и от скоро посещавам един гинеколог от Русе който има кабинет и в Разград. Името му е д-р Боян Атанасов.
Интересувам се дали е добър специалист ?
Добре ли проследява бременности ?
Изражда ли?
 Дали има дами сред вас които са се сблъсквали с него ?

# 445
Здравейте, момичета. Записах си час при Богомил за 06.04, тъй като Любомир няма никакви свободни часове до юни вкл... Питах и за направление казаха че мога да отида. Стискайте палци да ми помогнат. Трябва да са доста добри щом има свободни часове за след 2-3месеца. Реших да пробвам и при тях, давим те какво ще ми кажат.

# 446
За проблемни забременяване с две ръце съм за Плевен или Тутракан,но клиня към КИРМ Плевен и няма такова чакане при записване на часовете.Тук в Русе трудно могат да се справят с нещо сериозно.

# 447
Д-р Минчева се занимава с тромбофилия.

# 448
Здравейте, момичета !
Аз съм от Разград и от скоро посещавам един гинеколог от Русе който има кабинет и в Разград. Името му е д-р Боян Атанасов.
Интересувам се дали е добър специалист ?
Добре ли проследява бременности ?
Изражда ли?
 Дали има дами сред вас които са се сблъсквали с него ?
Ходих при него за консултация преди да родя, имах проблем и ми помогна, така и не се реших да го извикам за раждането, беше или щеше да излиза отпуск. Останах доволна, изражда, макар че раждането ми не мина при него, след като родих го видях на консултация. Направи ми впечатление на човек, който е начетен и се интересува от работата си, говори и обяснява много добре, което за мен е важно за един лекар.

# 449
  • Русе
Здравейте, момичета. Записах си час при Богомил за 06.04, тъй като Любомир няма никакви свободни часове до юни вкл... Питах и за направление казаха че мога да отида. Стискайте палци да ми помогнат. Трябва да са доста добри щом има свободни часове за след 2-3месеца. Реших да пробвам и при тях, давим те какво ще ми кажат.

Стискам палци за положително резултати и отзиви.

Общи условия

Активация на акаунт