Новите ни козметични похождения 58

• 67 021
  • 723
  •   1
Отговори
# 75
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Memebox 10 Minute Box

# 76
# 77
# 78
# 79
# 80
Clarins Day Screen High Protection
Clarins Eye Revive Beauty Flash
Clarins Lip Balm Crayon - второто цвят 02 Creamy pink
Подарък травъл размери в несесер на
HydraQuench Intensuve Serum Bi-Phase; HydraQuench Cream-Mask; HydraQuench Cream
и тестер на

любимият ми изсушител за лак на Артдеко

# 81
  • София
Извинявам се ако тук не е най-подходящото място, но не се сетих за друга тема  Embarassed Пазарували ли сте от Енцо и козметиката там оригинална (качествена) ли е?

# 82
# 83
  • Стара Загора
Извинявам се ако тук не е най-подходящото място, но не се сетих за друга тема  Embarassed Пазарували ли сте от Енцо и козметиката там оригинална (качествена) ли е?
Да и на двата въпроса!

# 84
  • София
Да и на двата въпроса!

Hug Благодаря ти!

# 85
  • София
Ексфолиант с мед и черна захар:

# 86
# 87
  • Велико Търново
Имам въпрос към ползващите чъбита /Ревлон, Клиник, Кларинс/ - наситен ли е цветът или по-скоро са като цветните балсамчета на Нивеа? Отдавна ги заглеждам, но консултантките все ме отказват и ми сочат червило като по-добрия избор... Thinking

# 88
  • Belgium
Имам въпрос към ползващите чъбита /Ревлон, Клиник, Кларинс/ - наситен ли е цветът или по-скоро са като цветните балсамчета на Нивеа? Отдавна ги заглеждам, но консултантките все ме отказват и ми сочат червило като по-добрия избор... Thinking

Аз имам чъбита на Клиник, цветът не е чак като на червило (моите са по-светли нюанси), но не е и блед като балсам за устни. Освен това клиник пуснаха и втора серия чъбита с по-наситени цветове. Погледни ги, има суочове из нета. Според мен е хубаво човек да има и такъв продукт, нанася се лесно, не се разтича, няма нужда от очертава не устните, а и избледнява равномерно за разлика от някои червила.

# 89
  • Sofia

Аз имам на Ревлон. Сложих го точно 2 пъти, защото ми е прекалено пигментирано и ме дразни, обичам балсамчета аз Simple Smile Сега ме подсещаш да го засиля в размените  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт