Новите ни козметични похождения 58

• 67 000
  • 723
  •   1
Отговори
# 465
  • Belgium
Да, аз след коментара на Дени се зачудих.

То стана ясно, че ще купувам люляковото бурканче, само дано не свърши докато се наканя  Whistling

# 466

То стана ясно, че ще купувам люляковото бурканче, само дано не свърши докато се наканя  Whistling
А ти чакай. Twisted Evil Peace
 Аз днес носих точно ровия, който имаш и ти и люляковия с лилав опушен молив и на двата клепача и с лилавата спирала на Диор. Момичетата, хареса грима, аз също се харесвам така.
Двете бурканчета са наистина страшно трайни и грима не ми мръдна, докато не го изтрих в 19 часа. Нося ги върху Пейнпот Мас.

# 467
Сори че пиша ту, ама ако знаете някой код за ЕЛФ за отстъпка моля за помощ!!!

# 468
  • в 1001-та нощ
Сори че пиша ту, ама ако знаете някой код за ЕЛФ за отстъпка моля за помощ!!!

Кодът е 500614 - за 50% намаление, но поръчката трябва да е за минимум 24 евра   Peace

# 469
  • Belgium

А ти чакай. Twisted Evil Peace

Говори ми, дяволе  Twisted Evil Crazy Hug

# 470
# 471
# 472
# 473
От онзи ден:

# 474
  • Русе
Точно от английския сайт на ELF e стойката за четки, г-жа Стихийно бедствие. Чакам я с голямо нетърпение. От толкова време я дебна все не беше в наличност Crazy

# 475
  • София-Младост

# 476
# 477
  • Плевен
alex_jp може ли да дадеш впечатления за маската?

# 478
alex_jp може ли да дадеш впечатления за маската?

на мен много ми харесва, добро ексфолиране се получава. При по-силен натиск се позачервявам, а моята кожа е плътна и мазна, не е чувствителна.

# 479
  • Велико Търново
Аз днес пробвах маската с хибискус - много ми допада, нежно ексфолира и оставя усещането за чиста и свежа кожа/стоях 10 мин. според указанията, и леко разтърках преди да отмия; с нормална към смесена кожа съм/.

Общи условия

Активация на акаунт